Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Kaunis musta, erillinen lasiterassi järven rannalla.
  • Kaunis musta, erillinen lasiterassi järven rannalla.
  • Valkoinen ympäristökuva erillisestä viherhuoneesta
  • Ympäristökuva erillisestä viherhuoneesta, jossa on sälekatto
Kampanja
Erillinen lasiterassi

Erillinen Pulpetti 14.3 m²

14,3
  • Kesäkautta varten sisältyy 10 mm:n eristyskatto
8 098 €
6 929 €
Tarjous!
  • Ilmainen toimitus
  • Edullinen ja laadukas
  • Toimitus viikosta 24 alkaen

Vakiototeutuksessa tässä erillisessä lasiterassissa on lasielementit kaikilla puolilla, ja hinta tarkoittaa vakiototeutusta. Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan lasiterassin toiveidesi mukaiseksi ja taloosi sopivaksi. Ovia koko seinän leveydeltä, rintapaneeli ja ikkunoita vai paneeliseinä, jossa on jännittäviä ikkunoita, jotka päästävät valon sisään? Jos haluat suunnitella lasiterassisi tähän tapaan,

Erillistä lasiterassia voi käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voi käyttää huvimajana keskellä puutarhaa tai rentoutumishuoneena uima-altaan tai laiturin luona. Erillinen lasiterassi on tavallaan helpompi rakentaa kuin talon seinään liitettävä, koska talon ikkunoiden sijaintia ja oviaukkoja ei tarvitse ottaa huomioon.

Sisustus riippuu käyttötavasta

Upea lounge, romanttinen rentoutumishuone uima-altaan luona vai aivan tavallinen lasiterassi kahvihetkiä ja päivällisiä varten?

Vaihda lasiosat paneeliin tai ikkunoihin ja rintapaneeliin

Erillisiin lasiterasseihin saa toisenlaisen ilmeen vaihtamalla kokolasiosat paneeliseinään tai ikkunoihin ja rintapaneeliin. Se myös helpottaa kalustamista seinää vasten ja tuo samalla näkösuojaa. Sekä käytännöllistä että tarkoituksenmukaista, riippuen siitä, miten lasiterassi sijoitetaan puutarhaan. Kysy hintatietoja myyjältämme.

Luo oma unelmien lasiterassisi yhdessä kauppiaamme kanssa

Autamme sinua suunnittelemaan lasiterassin toiveidesi mukaiseksi ja taloosi sopivaksi. Ovia koko seinän leveydeltä, rintapaneeli ja ikkunoita vai paneeliseinä, jossa on jännittäviä ikkunoita, jotka päästävät valon sisään? Kysy meiltä!

Kaikki lasiterassimallimme voi muuttaa peilikuvikseen, jotta ne sopivat ilmansuuntiin tai talon ja tontin olosuhteisiin. Siitä on ilmoitettava tilauksen yhteydessä.

Kaunis musta, erillinen lasiterassi järven rannalla.
Valkoinen ympäristökuva erillisestä viherhuoneesta
Ympäristökuva erillisestä viherhuoneesta, jossa on sälekatto

Asiakaskuvia

Kuvassa oleva talo ei ole vakiototeutuksena

Asiakaspalvelu - kysymyksiä ja vastauksia