Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterassielementit

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille.

Lasiterassielementit

Lasiterassielementit

Lasiterassielementit ja liukuovet lasiterassiin

Tuotteeseen
Liukuelementit ja liukuovet

Liukuelementit ja liukuovet

Taite-elementit ja taiteovet

Taite-elementit ja taiteovet

Julkisivuelementit

Julkisivuelementit


Terassilasiopas

Räätälöi ja suunnittele liukuovesi, lasiosasi tai julkisivuosasi. Katso hinta ja osta suoraan verkosta.


Elementti oikeinpäin vai peilikuvana?

Mitä eroa?

Lue lisää

Oikea lasi oikeaan kauteen

Vertaa eri järjestelmien välistä muotoilua ja toimintoja. Mieti tarkkaan läpi miten lasiterassia tullaan käyttämään ja mitä mukavuuteen liittyviä vaatimuksia sinulla on ottaen huomioon eri...

Lasiterassin tuuletus

Riippumatta siitä, onko lasiterassisi talvieristetty vai yksinkertaisempi lämmittämätön lasiterassi, hyvä tuuletus on tärkeää. Se minimoi höyryn ja kondenssin muodostumista laseihin ja pitää...

Lasiterassielementtien hoito-ohjeet

Lue parhaat vinkkimme ja neuvomme siitä, miten pidät huolta parhaiten lasiterassielementeistäsi ja mitä kannattaa ajatella.

Aina korkea laatu
Lasiterassielementeissämme on monia ainutlaatuisia ja laadukkaita yksityiskohtia. Usein juuri pienet yksityiskohdat parantavat toimintaa, lisäävät turvallisuutta ja pidentävät käyttöikää. Yksi tärkeimmistä on se, että alumiiniprofiilimme kuuluvat markkinoiden vahvimpien joukkoon. Tämä takaa hyvän tukevuuden ja vahvistaa entisestään laadun tunnetta.

Turvallisuutta turvalasin avulla
Turvalasi on vakio kaikissa järjestelmissämme. Turvalasi on viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi, ja se lisää turvallisuuden tunnetta erityisesti, jos talossa on lapsia. Jos ikkunaruutu rikkoutuu, turvalasi murenee pieniksi palasiksi, mutta tavallinen lasi rikkoutuu suuriksi ja vaarallisiksi sirpaleiksi.

Tuuletusikkunat
Lasiterassijärjestelmissämme WG 40, WG 50 ja WG 62eco on avattavat tuuletusikkunat. Ne ovat saatavissa sekä kiinteän seinän tai ikkunan osana että avattavina ikkunoina. Tuuletusikkunan avulla lasiterassia voi tuulettaa ilman, että liukuosia tarvitsee avata. Se on turvallinen tapa tuulettaa, sillä lasiterassin voi samalla pitää suljettuna ja lukittuna.

Vakiovalikoiman designikkunat
Lisäksi Willab Gardenilla on kapeita vaakasuoria ikkunoita (kiinteitä ja avattavia) ja kapeita ja korkeita ikkunoita – molemmat mahdollistavat jännittäviä ratkaisuja valoisuuden ja tuuletusmahdollisuuksien osalta – ja silti näkyvyys ulkoa sisälle on vähäinen.

Sekä vakio- että erikoismitat
Vakiovalikoimamme sisältää yleisimmät koot. Mutta joskus tarvitaan räätälöityjä lasiterassielementtejä. Voimme erikoisvalmistaa ovi- ja ikkunaelementit eri korkeudella ja leveydellä. Lisäksi voimme tehdä mittatilauselementtejä, esim. päätyikkunoita, useimpiin järjestelmiin. Lisäksi Willab Gardenilla on kapeita vaakasuoria ikkunoita (kiinteitä ja avattavia) ja kapeita ja korkeita ikkunoita – molemmat mahdollistavat jännittäviä ratkaisuja valoisuuden ja tuuletusmahdollisuuksien osalta – ja silti näkyvyys ulkoa sisälle on vähäinen.

Tutustu yksityiskohtiin
Vertaa eri järjestelmiemme muotoilua ja toimintoja. Mieti tarkkaan, miten lasiterassia tullaan käyttämään ja mitä ehtoja sen on täytettävä mukavuuden osalta eri vuodenaikoina. Willab Gardenin lasiterassijärjestelmät voi ostaa vain suoraan meiltä. Olemme kehittäneet Willab Gardenin järjestelmät tiiviissä yhteistyössä tarkkaan valittujen toimittajien kanssa voidaksemme varmistaa parhaan mahdollisen toiminnan ja korkean laadun kilpailukykyisin hinnoin.

Aina 5 vuoden takuu
Annamme viiden vuoden takuun lasiterassielementeillemme. Takuu kattaa rakennetta, käsittelyä ja materiaalia koskevat virheet. Ei koske lasia.