Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterassitarvikkeet

Olemme koonneet tähän lasiterassitarvikkeita, joita voit käyttää lasiterassisi sisustamiseen. Oikeilla tarvikkeilla luot viihtyisän ja toimivan lasiterassin.

Jos etsit aurinkosuojaa suuriin ikkunoihin tai lasiterassille, lamelliverhot luovat hillityn ja tyylipuhtaan vaikutelman. Sen lisäksi, että nämä verhot suojaavat auringolta, ne toimivat myös tehokkaana näkösuojana.

Löydät meiltä lamelliverhoja hyvään hintaan, eikä sinun tarvitse käyttää rahaa mittatilaamiseen – voit leikata lamelliverhomme itse oikeaan mittaan. Näitä lamelliverhoja on saatavilla valkoisena ja harmaana. Lamellit toimitetaan kokonaisina sisältäen kiskot ja konsolit.

Katon aurinkosuoja lasiterassille auttaa luomaan miellyttävän lämpötilan lasiterassille kesällä ja suojaa hyvin auringolta ylhäältä päin. Valo on miellyttävämpi silmille lasiterassilla, ja suoja toimii myös eristeenä illan viiletessä. Lasiterassin kätevää tuulettamista varten tarjoamme ovia ja ikkunoita hyttysverkolla ja tuuletusluukuilla. Voit siis pitää oven tai ikkunan auki päästämättä sisään pieniä kutsumattomia vieraita. Täältä löydät myös kauniita aurinkokennolamppuja sekä LED-valaisimia lasiterassille.

Viileämpiin iltoihin ja lasiterassin tai kuistin tilapäiseen lämmittämiseen meillä on myös tehokkaita infralämmittimiä, jotka levittävät ympärilleen ihanaa lämpöä.

Suuret lasipinnat voivat saada linnut lentämään lasia päin. Meiltä löydät hienoja linnunmuotoisia ikkunakoristeita. Ne voivat myös estää lapsia, niin pieniä kuin isojakin, juoksemasta lasiovia päin.