Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Pakattu & valmis - edullinen kasvihuone

Valitse edullinen kasvihuone paketti, kun kasvihuoneen hinta ja nopea toimitus houkuttelevat. Kun päätät hankkia kasvihuonepaketin meiltä, tarkoittaa se, että ostamasi kasvihuoneen hintaan sisältyvät tietyt valinnat. Voit valita koon ja lakkauksen värin useista eri vaihtoehdoista, mutta mahdollisia vaihtoehtoja on vähemmän kuin tavallisen kasvihuoneen kohdalla. Etuna on, että voimme tarjota näitä kasvihuoneita edullisesti pakettihintaan ja että monia niistä löytyy varastostamme.

  • Alhaisempi hinta
    Olemme laskeneet näiden kasvihuoneiden hintoja. Säästät reilusti normaalihintoihin verrattuna.
  • Lyhyempi toimitusaika
    Meillä on varastossamme useita kasvihuonepaketteja ja sen vuoksi toimitusaika on lyhyempi.

Saat hyvin varustetun kasvihuoneen yleisimmillä valinnoilla, joita ovat esim. korotus, sokkeli ja lakkaus. Näet kyseiseltä tuotesivulta, mitä kasvihuonepaketteihin tarkalleen sisältyy. Kasvihuonepakettimme löytyvät Kasvihuoneoppaastamme, joka on älykäs, digitaalinen suunnittelutyökalu kasvihuoneen ostamiseen.

Jos haluat räätälöidä kasvihuoneesi, kaikki pakettina tarjolla olevat mallit on mahdollista myös räätälöidä ja suunnitella itse. Silloin toimitusaika on hieman pidempi ja hinta hieman korkeampi, mutta valinnanvaraa on enemmän.