Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanja

Löydä parhaat lasiterassi- ja kasvihuonetarjoukset! Haluamme, että asiakkaamme tekevät todella hyvät kaupat ja tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme lasiterassit, kasvihuoneet, lasikaiteet ja kasvihuonetarvikkeet markkinoiden parhaimpaan hintaan.

kampanja


20% alennus kasvihuoneista

Haluatko toteuttaa unelmasi ja rakentaa kasvihuoneen yhdessä Willab Gardenin kanssa? Saat laadukkaan kasvihuoneen hyvään hintaan!


Kokonainen lasiterassi

Valitse lasiterassi paketti, saat kaiken yhdellä kertaa – voisiko olla helpompaa? Juuri nyt saat alennettuun hintaan puurungot, kaikki elementit ja katot 29. syyskuuta saakka.


20% alennus lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia ​​liukuovia ja lasielementtejä lasiterassille. Meillä on myös laaja valikoima taitto-ovia lasiterassille.

pergola

15% alennus pergolasta

Moderni alumiinipergola kehystää terassin tai altaan ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda avoin ja ilmava ulkotila. Jos haluat pergolan, joka toimii myös lasiterassina, voit täydentää sitä liukulasielementeillä.

Kampanja


10% alennus katoista

Oikea katto oikeaan lasiterassiin. Meiltä löydät sekä eristysmuovikatot, sekä lasikatot. Saat täydellisen profiilijärjestelmän aina kaupan päälle, kun ostat katon meiltä!


20% alennus lasikaiteista

Willab Gardenin lasikaiteet ovat korkealaatuisia, ja ne ovat helposti mukautettavissa terassisi tai verantasi mittoihin. Voit myös valita vakiomitat ja saada laatukaiteen todella hyvään hintaan.


20% alennus komposiittilaudasta

Komposiittilauta Ultrashield® WPC on oikea valinta sinulle, joka haluat kauniin, helppohoitoisen ja kulutusta kestävän ulkolattian. Edistyksellisessä Ultrashield®-pintakerroksessa on luonnollinen, pehmeä puupinta.


15% alennus markiiseista

Mittatilaustyönä tehty pystysuora markiisi - aurinkosuoja ikkunoihin, lasiterasseille ja lasioviin. Tehokas suoja sekä auringolta ja lämmöltä, joka toimii myös näkösuojana on aurinkosuoja, joka on ulkoinen suoja eikä sisäinen.

Kampanja


Alumiinirunkoiset lasiterassit

Lasiterassi, jossa sekä runko että lasiterassiosat on valmistettu alumiinista, on niin huoltovapaa kuin mahdollista.


Kasvihuone muurilla

Kasvihuone muurilla näyttää klassiselta, ja muuri antaa kasvihuoneelle särmikkyyttä. Muurikasvihuoneesta saa helposti luotua viihtyisän. Siitä tulee kodikas – kuin pieni talo puutarhassa.


Kasvihuonetarvikket

20% alennusta kasvihuonetarvikkeista. Sisusta kasvihuoneesi hyllyillä ja kylvöalustalla, jotka helpottavat viljelyä!


Puutarhatarvikkeet

Jopa 20 % alennus valituista puutarhatarvikkeista! Willab Gardenista löydät laajan valikoiman kaikkea mitä tarvitset kasvihuoneeseesi ja puutarhaasi.


Kampanjalehti - Kauan kaivattu pihaunelma!

Kun valitset kasvihuoneen kauttamme, ei sinun tarvitse huolehtia mistään – me myymme vain laadukkaita kasvihuoneita parhailta valmistajilta. Esimerkiksi suosittua kasvihuonemerkkiä Euro Serreä. Valikoimastamme löydät myös meidän itse tuottamamme myrskynkestävät kasvihuoneet. Jos etsit edullista kasvihuonetta, älä unohda katsoa tarjouksiamme! Me autamme sinua toteuttamaan kasvihuone-unelmasi, haaveilet sitten viljely kasvihuoneesta tai huvimajasta, jossa viettää aikaa ja jota voi käyttää lasiterassin tavoin.

Meidän lasielementit, terassilasit, liukuovet ja kiinteät ikkunaosat huokuvat myös laatua ja ne kestävät vuodesta toiseen. Talvipuutarhalasielementit ja julkisivulasit valmistetaan omassa tehtaassamme. Näin voimme räätälöidä elementit juuri sinun mitoillasi todella hyvään hintaan. Tämä tekee sen, että hinta kestää todellakin vertailun ja saat esimerkiksi talvieristetyt lasielementit erikoismitoilla samaan hintaan kuin vakiomittaiset lasit!

Kuin kirsikkana kakun päälle tarvitset tietenkin hienon katon hyvään hintaan lasiterassillesi, patiollesi tai piharakennuksellesi. Willab Gardenilta löydät todella laadukkaan kennomuovikaton, peltikaton ja ylellisen lasikaton. Peltikatto on helppo asentaa klikkaus menetelmällä, joten säästät aikaa ja rahaa! Kaikki kattomme ovat hyvän hintaisia ja meillä on myös silloin tällöin hyviä terassikatto tarjouksia – pidä tätä sivua silmällä, sillä tänne keräämme kaikki tarjoukset!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.