Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanja Willab Garden

Löydä parhaat lasiterassi- ja kasvihuonetarjoukset! Haluamme, että asiakkaamme tekevät todella hyvät kaupat ja tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme lasiterassit, kasvihuoneet, lasikaiteet ja kasvihuonetarvikkeet markkinoiden parhaimpaan hintaan. Voimassa 31-05-2024 asti.

Lasiterassi

Suuri alennus lasiterassi liimapuurungoista

Juuri nyt saat 20%:n alennuksen liimapuurungoista sekä lasielementeistä ja 15%:n alennuksen katoista. Ilman käsittelymaksuja ja ilmainen toimitus!

Lasikatto

15%:n alennus kaikista lasi- ja peltikatoista

Valitse mikä katto sopii sinulle parhaiten, meiltä löydät useita vaihtoehtoja.

Lasielementit

Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille. Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä.

Pergola Shade

Nauti pergolasta kesällä, juuri nyt jopa 15% alennuksella!

Pergola antaa sinulle auringonsuojan päivällä ja muuttuu kätevästi ylelliseksi loungeksi illalla.

Green Room, kasvihuone

10% alennusta kasvihuoneista

Kasvihuone tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet Paikan kasvien kasvattamiseen ja paikan upeille hetkille, jos kalustat ja koristelet sen. Juuri nyt 10% alennus kasvihuoneista ja 50% valituista kasvihuonetarvikkeista kasvihuoneita ostettaessa.

kasvihuonetarvikkeista

10% alennusta kasvihuone- tarvikkeista

Willab Gardenilta löydät kaiken, mitä tarvitset kasvihuoneeseesi tai puutarhaasi, meiltä löydät myös kasvihuonetarvikkeita eri kausiin.

Kasvihuone ja puutarha ylhäältä katsottuna.

10% alennus kaikista puutarhatarvikkeista

Willab Gardenista löydät laajan valikoiman kaikkea mitä tarvitset kasvihuoneeseesi ja puutarhaasi. Meiltä saat puutarhanhoitoa ja viljelyä helpottavat tarvikkeet kaikkiin tarkoituksiin.

Lasikaide

10% alennusta kaikista terassitarvikkeista

Willab Gardenissa on laaja valikoima rakennusmateriaaleja ja kalusteita, joilla voit luoda sinulle ja kodillesi sopivan terassin. Juuri nyt saat 10% alennusta kaikista terassitarvikkeista.

Levähdystuolit Garden Living

10%:n alennus vuoden suurista uutuuksista – ulkokalusteista

Juuri nyt 10%:n alennus ja ilmainen toimitus!

Pulpetti ja WG50

Kampanjalehti

Lue ja osallistu Willab Garden -lehden tarjouksiin, vinkkeihin ja neuvoihin.

Kun valitset kasvihuoneen kauttamme, ei sinun tarvitse huolehtia mistään – me myymme vain laadukkaita kasvihuoneita parhailta valmistajilta. Esimerkiksi suosittua kasvihuonemerkkiä Euro Serreä. Valikoimastamme löydät myös meidän itse tuottamamme myrskynkestävät kasvihuoneet. Jos etsit edullista kasvihuonetta, älä unohda katsoa tarjouksiamme! Me autamme sinua toteuttamaan kasvihuone-unelmasi, haaveilet sitten viljely kasvihuoneesta tai huvimajasta, jossa viettää aikaa ja jota voi käyttää lasiterassin tavoin.

Meidän lasielementit, terassilasit, liukuovet ja kiinteät ikkunaosat huokuvat myös laatua ja ne kestävät vuodesta toiseen. Talvipuutarhalasielementit ja julkisivulasit valmistetaan omassa tehtaassamme. Näin voimme räätälöidä elementit juuri sinun mitoillasi todella hyvään hintaan. Tämä tekee sen, että hinta kestää todellakin vertailun ja saat esimerkiksi talvieristetyt lasielementit erikoismitoilla samaan hintaan kuin vakiomittaiset lasit!

Kuin kirsikkana kakun päälle tarvitset tietenkin hienon katon hyvään hintaan lasiterassillesi, patiollesi tai piharakennuksellesi. Willab Gardenilta löydät todella laadukkaan kennomuovikaton, peltikaton ja ylellisen lasikaton. Peltikatto on helppo asentaa klikkaus menetelmällä, joten säästät aikaa ja rahaa! Kaikki kattomme ovat hyvän hintaisia ja meillä on myös silloin tällöin hyviä terassikatto tarjouksia – pidä tätä sivua silmällä, sillä tänne keräämme kaikki tarjoukset!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.