Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanja Willab Garden

Löydä parhaat lasiterassi- ja kasvihuonetarjoukset! Haluamme, että asiakkaamme tekevät todella hyvät kaupat ja tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme lasiterassit, kasvihuoneet, lasikaiteet ja kasvihuonetarvikkeet markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kampanja voimassa 17.12.2023 asti.

Lasiterassi.

50 %:n alennus kennomuovikatoista!

Suosituin ja edullisin kattomme! Kennomuovikatolla päästät lasiterassillesi miellyttävää valoa. Juuri nyt saat 50 %:n alennuksen kennomuovikatosta, kun ostat kokonaisen lasiterassin.

Lasielementi.

Jopa 25 %:n alennus lasielementeistä!

Juuri nyt saat 25 %:n alennuksen lasielementeistä WG 80, WG 82 ja WG 100. Saat 20 %:n alennuksen muista lasielementeistä. 

Kasvihuone seinää vasten.

20%:n alennus kaikista kasvihuoneista

Meillä on kasvihuone sinua varten! Valitse monista eri malleista, väreistä ja mahdollisuuksista mukauttaa kasvihuone tarpeidesi mukaan.

Alumiinirunkoinen lasiterassi

25% alennus alumiinilasiterasseista

Alumiinirunkoinen lasiterassi tarjoaa tyylipuhtaan muotoilun, joka sopii erinomaisesti moderniin taloon.

Kun valitset kasvihuoneen kauttamme, ei sinun tarvitse huolehtia mistään – me myymme vain laadukkaita kasvihuoneita parhailta valmistajilta. Esimerkiksi suosittua kasvihuonemerkkiä Euro Serreä. Valikoimastamme löydät myös meidän itse tuottamamme myrskynkestävät kasvihuoneet. Jos etsit edullista kasvihuonetta, älä unohda katsoa tarjouksiamme! Me autamme sinua toteuttamaan kasvihuone-unelmasi, haaveilet sitten viljely kasvihuoneesta tai huvimajasta, jossa viettää aikaa ja jota voi käyttää lasiterassin tavoin.

Meidän lasielementit, terassilasit, liukuovet ja kiinteät ikkunaosat huokuvat myös laatua ja ne kestävät vuodesta toiseen. Talvipuutarhalasielementit ja julkisivulasit valmistetaan omassa tehtaassamme. Näin voimme räätälöidä elementit juuri sinun mitoillasi todella hyvään hintaan. Tämä tekee sen, että hinta kestää todellakin vertailun ja saat esimerkiksi talvieristetyt lasielementit erikoismitoilla samaan hintaan kuin vakiomittaiset lasit!

Kuin kirsikkana kakun päälle tarvitset tietenkin hienon katon hyvään hintaan lasiterassillesi, patiollesi tai piharakennuksellesi. Willab Gardenilta löydät todella laadukkaan kennomuovikaton, peltikaton ja ylellisen lasikaton. Peltikatto on helppo asentaa klikkaus menetelmällä, joten säästät aikaa ja rahaa! Kaikki kattomme ovat hyvän hintaisia ja meillä on myös silloin tällöin hyviä terassikatto tarjouksia – pidä tätä sivua silmällä, sillä tänne keräämme kaikki tarjoukset!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.