Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanja

Löydä parhaat lasiterassi- ja kasvihuonetarjoukset! Haluamme, että asiakkaamme tekevät todella hyvät kaupat ja tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme lasiterassit, kasvihuoneet, lasikaiteet ja kasvihuonetarvikkeet markkinoiden parhaimpaan hintaan.


Lasiterassiemme kampanja!

Varmista huolettomat kahvihetket – osta lasiterassiniin saat 20% alennusta.


Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille.


20% alennus kaikista katoista

Valikoimastamme löydät maidonvalkoisen kennomuovikaton, kirkkaan eristyslasin ja peltikaton.


20% alennusta kaikista kasvihuoneista

Willab Gardenilta löydät laajan valikoiman laadukkaita kasvihuoneita markkinoiden parhaimpaan hintaan.


20% rabatt på allt till altan

Hos Willab Garden finns ett stort urval av byggmaterial och inredning för att skapa den altan som passar dig och ditt hus.


20% alennus kaikista tarvikkeista

Willab Gardenilta löydät kaiken, mitä tarvitset kasvihuoneeseesi tai puutarhaasi, meiltä löydät myös kasvihuonetarvikkeita eri kausiin.


Kampanjalehti

Lue ja osallistu Willab Garden-lehden tarjouksiin, vinkkeihin ja neuvoihin.

Kun valitset kasvihuoneen kauttamme, ei sinun tarvitse huolehtia mistään – me myymme vain laadukkaita kasvihuoneita parhailta valmistajilta. Esimerkiksi suosittua kasvihuonemerkkiä Euro Serreä. Valikoimastamme löydät myös meidän itse tuottamamme myrskynkestävät kasvihuoneet. Jos etsit edullista kasvihuonetta, älä unohda katsoa tarjouksiamme! Me autamme sinua toteuttamaan kasvihuone-unelmasi, haaveilet sitten viljely kasvihuoneesta tai huvimajasta, jossa viettää aikaa ja jota voi käyttää lasiterassin tavoin.

Meidän lasielementit, terassilasit, liukuovet ja kiinteät ikkunaosat huokuvat myös laatua ja ne kestävät vuodesta toiseen. Talvipuutarhalasielementit ja julkisivulasit valmistetaan omassa tehtaassamme. Näin voimme räätälöidä elementit juuri sinun mitoillasi todella hyvään hintaan. Tämä tekee sen, että hinta kestää todellakin vertailun ja saat esimerkiksi talvieristetyt lasielementit erikoismitoilla samaan hintaan kuin vakiomittaiset lasit!

Kuin kirsikkana kakun päälle tarvitset tietenkin hienon katon hyvään hintaan lasiterassillesi, patiollesi tai piharakennuksellesi. Willab Gardenilta löydät todella laadukkaan kennomuovikaton, peltikaton ja ylellisen lasikaton. Peltikatto on helppo asentaa klikkaus menetelmällä, joten säästät aikaa ja rahaa! Kaikki kattomme ovat hyvän hintaisia ja meillä on myös silloin tällöin hyviä terassikatto tarjouksia – pidä tätä sivua silmällä, sillä tänne keräämme kaikki tarjoukset!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.