Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanja Willab Garden

Löydä parhaat lasiterassi- ja kasvihuonetarjoukset! Haluamme, että asiakkaamme tekevät todella hyvät kaupat ja tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme lasiterassit, kasvihuoneet, lasikaiteet ja kasvihuonetarvikkeet markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kampanja voimassa 31.05.2023.

Kasvihuone muurilla.

Jopa 15% alennus kasvihuoneista

Kasvihuone on paikka, jossa voi sekä kasvattaa kasveja että viettää ihania hetkiä. Aloita omien auringon kypsyttämien tomaattien ja kurkkujen kasvatus – fiksu valinta sekä lompakon että ympäristön kannalta. Juuri nyt tarjoamme 15%:n alennuksen kaikista kasvihuoneista muurilla ja 10%:n alennuksen muista kasvihuoneista.

Kasvihuone.

Enemmän viljelyä kaikille omien kasvata itse -pakettien avulla!

Miksi viivyttelisit oman kasvihuoneen ostamista? Voit nauttia oman sadon vihanneksista jo tänä kesänä, jos pidät kiirettä! Juuri nyt voit ostaa Maxi 3:n tai 4:n todella edulliseen hintaan, joka sisältää suosituimmat lisävalintamme. Lisäksi toimitus on erittäin nopea (2–3 viikkoa), joten voit aloittaa kasvien kasvattamisen mahdollisimman pian!

Kasvihuonetarvikkeista.

10% alennusta kasvihuonetarvikkeista

Willab Gardenilta löydät kaiken, mitä tarvitset kasvihuoneeseesi tai puutarhaasi, meiltä löydät myös kasvihuonetarvikkeita eri kausiin.

Kasvihuone.

Alennetut hinnat!

Tuotteita viljelyyn ja puutarhaan - nyyt jopa alennut hinnat!

Erilliset lasiterassi.

Lasiterassi parantaa elämänlaatua!

Autamme sinua löytämään lasiterassin, joka sopii sinulle ja puutarhaasi. Juuri nyt määrämittaan katkaisu sisältyy hintaan, joten sinun ei tarvitse viettää lomaasi sahaamalla vaan voit nauttia lasiterassistasi. Lisäksi saat jopa 25%:n alennuksen valikoiduista elementeistä ja jopa 15%:n alennuksen katosta.

Lasielementeistä.

Jopa 25% alennus lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille.

Pergola.

Uutuus - Puinen Pergola!

Pergola sopii hyvin useimpiin ympäristöihin. Valmis maalattavaksi ainutlaatuisella tyylilläsi.

Alumiinirunkoiset.

Alumiinirunkoiset lasiterassit

Lasiterassi, jossa sekä runko että lasiterassiosat on valmistettu alumiinista, on niin huoltovapaa kuin mahdollista. Saat nyt 10:n alennuksen!

Lasiterassin lasikatto.

Jopa 15% alennus katoista

Oikea katto oikealle lasiterassille. Valikoimastamme löydät maidonvalkoisen kennomuovikaton, kirkkaan eristyslasin ja peltikaton.

Markiisi.

10% alennusta lasiterassitarvikkeista

Olemme koonneet tähän lasiterassitarvikkeita, joita voit käyttää lasiterassisi sisustamiseen. Oikeilla tarvikkeilla luot viihtyisän ja toimivan lasiterassin.

Lasikaiteesta.

10% alennusta lasikaiteesta

Saa vieläkin kauniimpi terassi modernilla ja ylellisellä lasikaiteella.

Huoltovapaasta puukomposiitti-lattiasta

10% alennus huoltovapaasta puukomposiitti-lattiasta

Puukomposiittinen terassilauta on erittäin helppohoitoinen, säänkestävä ja pehmeä ja tuntuu miellyyyävätlä paljaiden jalkojen alla.

Erilliset lasiterassi

Kampanjalehti

Lue ja osallistu Willab Garden-lehden tarjouksiin, vinkkeihin ja neuvoihin.

Kun valitset kasvihuoneen kauttamme, ei sinun tarvitse huolehtia mistään – me myymme vain laadukkaita kasvihuoneita parhailta valmistajilta. Esimerkiksi suosittua kasvihuonemerkkiä Euro Serreä. Valikoimastamme löydät myös meidän itse tuottamamme myrskynkestävät kasvihuoneet. Jos etsit edullista kasvihuonetta, älä unohda katsoa tarjouksiamme! Me autamme sinua toteuttamaan kasvihuone-unelmasi, haaveilet sitten viljely kasvihuoneesta tai huvimajasta, jossa viettää aikaa ja jota voi käyttää lasiterassin tavoin.

Meidän lasielementit, terassilasit, liukuovet ja kiinteät ikkunaosat huokuvat myös laatua ja ne kestävät vuodesta toiseen. Talvipuutarhalasielementit ja julkisivulasit valmistetaan omassa tehtaassamme. Näin voimme räätälöidä elementit juuri sinun mitoillasi todella hyvään hintaan. Tämä tekee sen, että hinta kestää todellakin vertailun ja saat esimerkiksi talvieristetyt lasielementit erikoismitoilla samaan hintaan kuin vakiomittaiset lasit!

Kuin kirsikkana kakun päälle tarvitset tietenkin hienon katon hyvään hintaan lasiterassillesi, patiollesi tai piharakennuksellesi. Willab Gardenilta löydät todella laadukkaan kennomuovikaton, peltikaton ja ylellisen lasikaton. Peltikatto on helppo asentaa klikkaus menetelmällä, joten säästät aikaa ja rahaa! Kaikki kattomme ovat hyvän hintaisia ja meillä on myös silloin tällöin hyviä terassikatto tarjouksia – pidä tätä sivua silmällä, sillä tänne keräämme kaikki tarjoukset!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.