Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tule meille töihin

Willab Garden on kasvava perheyritys, joka on täyttänyt kasvihuone- ja lasiterassiunelmia yli 35 vuoden ajan. Pääkonttori, keskusvarasto ja tuotanto sijaitsevat Båstadissa, Etelä-Ruotsissa. Ruotsin Brommassa, Munkedalissa ja Båstadissa sekä Tanskan Grevessä meillä on neljä myymälää ja esittelytilaa sekä myyntihenkilöstö. Willab Garden on työpaikka, joka tunnetaan sitoutuneisuudestaan, viihtyvyydestään ja yrittäjyydestään.

Perusarvomme ovat kaiken tekemämme selkäranka.

Sitoutuminen – Mielestämme tavoitteet ovat tärkeitä. Selkeät tavoitteet ja tavoitteiden asettaminen, jossa jokainen tuntee oman työnsä olevan merkittävää ovat tärkeä osa työntekijöiden sitoutumista ja motivointia.

Viihtyvyys – Hyvä työympäristö riippuu monista eri asioista, mutta usein tärkein asia on hyvät työkaverit. Jos sinulla on hauskaa työkavereidesi kanssa, on sinusta myös hauskaa mennä töihin. Monet työntekijämme ovat viihtyneet meillä useita vuosia. Tämä kertoo siitä, että yrityksemme suunta on oikea.

Yrittäjyys – Willab Gardenilla on vahva yrittäjähenkisyys, jota yritys myös mielellään vahvistaa. Willab Gardenilla olemme valmiita muuttumaan ja kehittymään, voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat lasiterassit, kasvihuoneet ja puutarhatuotteet. Jokainen, joka on osana Willab Gardenia, oppii ajattelemaan asiakkaan näkökulmasta palveluamme ja on osana toimintaamme.

Meillä on yli 180 työntekijää, joista jokainen pyrkii tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ratkaisuja heidän koteihinsa. Sitä paitsi, meillä on hauskaa samalla. Mielestämme tämä on avain siihen, että olemme onnistuneet niin hyvin.

Kasvihuone myyjä

Suomenkielinen myyjä- ja markkinointiavustaja

Nyt etsimme suomenkielistä myyjää Tukholman tai Etelä-ruotsin mahtavaan tiimiimme!

Tule Willab Gardenille töihin!

0 / 1000
Vedä tiedostot tähän
PNG, JPG tai JPEG, yhteensä max 10 mb.