Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kasvihuone

Haluatko toteuttaa unelmasi ja rakentaa kasvihuoneen yhdessä Willab Gardenin kanssa? Saat laadukkaan kasvihuoneen hyvään hintaan! Willab Gardenilta löydät laajan valikoiman laadukkaita kasvihuoneita markkinoiden parhaimpaan hintaan. Willab Garden on pitkään myynyt kasvihuoneita ja lasiterasseja ja meillä on yli 35 vuoden kokemus, joten tiedämme, mistä puhumme. Kokemuksen kautta haluamme auttaa sinua kasvihuoneen valinnassa. Meidän valikoimastamme löydät kaikenkokoiset, muotoiset ja hintaiset kasvihuoneet juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Kasvihuone muurilla

Kaikki kasvihuoneet

Näe kaikki kasvihuonemallit täältä!

Kaikki kasvihuoneet
Green Room, kasvihuone

Jopa 15 %:n alennus kasvihuoneista!

Kasvihuone tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet Paikan kasvien kasvattamiseen ja paikan upeille hetkille, jos kalustat ja koristelet sen. Juuri nyt jopa 15% alennus kasvihuoneista.

kasvihuonetarvikkeista

10% alennusta kasvihuone- tarvikkeista

Willab Gardenilta löydät kaiken, mitä tarvitset kasvihuoneeseesi tai puutarhaasi, meiltä löydät myös kasvihuonetarvikkeita eri kausiin.

Inspiraatio

Green Room Classic-kasvihuone vehreyden keskellä.

Rehevä ja kestävä puutarha

Lotta ja Johannes muuttivat huvilapuutarhan nurmikosta syötäväksi keitaaksi, ja Willab Gardenin kasvihuone on luonnollisesti keskellä sitä. Tässä artikkelissa tutkimme oman kasvihuoneen etuja heidän...

Perhe keräsi mustan muurikasvihuoneensa Green Room Elegant -kasvihuoneeseen.

Purkutyömaasta DIY-idylliksi

Mille ja hänen perheensä valitsivat valmiiksi remontoidun kodin sijaan purkukohteen, jota kukaan ei halunnut. Haave charmikkaan vinoista nurkista, tilavammista tiloista lapsille ja paikasta, jossa...

"
Avaan kasvihuoneen oven eräänä varhaisena kesäaamuna, maan ja auringossa kypsyneiden tomaattien tuoksulle ei löydy sanoja. Siemenistä muuttuu kasveja, jotka tuottavat hedelmiä ja vihanneksia, se on tunne, jota on vaikea voittaa. Minulla on mahdollisuus poimia ja syödä itse viljeltyä ruokaa. Olipa kyseessä visio olla omavarainen tai menestyä yksittäisen sadon tuottamisessa. Viljelyn onnistuminen ja ilo on sanoin kuvaamatonta.
@rebecca_stromblad
"
Vihreä ansari kasvihuone muurilla

Ansari kasvihuone

Näe kaikki ansari kasvihuoneet


Kasvihuone seinää vasten

Katso kaikki seinäkasvihuonemallit täältä!

Musta kasvihuone muurilla kauniilla pihalla

Emilian kasvihuoneunelma totetui

Täällä pääset seuraamaan yhden unelman toteutumista, kun Emilian puutarhaan nousi Willab Gardenin Mur Maxi 4 -kasvihuone.

Luminen kasvihuone rinteessä

Riinan kasvihuoneunelma

Puutarhuri Riina kirjoittelee blogiinsa ajatuksiaan ja valmistautumisesta kasvihuoneunelman toteutumiseen. Kuinka paljon täytyykään tehdä valintoja ja valmisteluja, jo ennen kasvihuoneen pystytystä.Mitä kaikkea haluankaan kasvattaakaan siellä?

Piirrä kasvihuone suunnittelutyökalussa

Suunnittele ja sovita oma kasvihuoneesi

- digitaalisella suunnittelutyökalullamme

Kasvihuoneoppaaseen
Willab Gardenin myrskynkestävä kasvihuone

Myrskynkestävä kasvihuone

Green Room on meidän oma myrskynkestävä kasvihuonesarjamme

Willab Gardenin asentaja asentaa kasvihuonetta

Kasvihuoneen asennusapu

Täältä löydät apua kasvihuoneen rakentamiseen.

Kasvihuone ja viljely lukemista

Kasvihuoneen sijoittaminen

Kasvihuoneen paras sijoituspaikka puutarhassa riippuu puutarhasta ja sen edellytyksistä. Mutta on olemassa muutamia yleissääntöjä, jotka kannattaa huomioida kun suunnittelet kasvihuoneesi sijaintia

Valitse oikea lattia - valkoinen kasvihuone kivilaatalla

Kasvihuoneen lattia

Mitä minun tulisi laittaa kasvihuoneen lattiaan: tähän kysymykseen on oikeastaan yhtä monta vastausta kuin kasvihuoneita. Kasvihuoneisiin on saatavana valtavasti erilaisia lattioita – tiili,...

Kasvihuone, jolla monia valinnanmahdollisuuksia

Euro-Serre-sarjan kasvihuoneessa on kaikki mahdollisuudet yksilöllisen kasvihuoneen luomiseen. Lakatun rungon myötä kasvihuone saa eri ilmeen. Näiltä sivuilta näet, mitä eri valintoja voit tehdä,...

Mikä kasvihuone minun tulisi valita?

Haluatko kasvihuoneen, viherhuoneen jossa viljellä ja kasvattaa kasveja tai kenties ison kasvihuoneen, jota voidaan käyttää huvimajana - Meiltä löydät erilaisia kasvihuoneita. Ison tai pienen viljely kasvihuoneen suojissa kasvatat helposti tomaatteja, kurkkua, vihanneksia, pieniä hedelmäpuita, kauniita kesäkukkia kuin eksoottisia oliivipuita ja persikkapuita.

Valitse useiden mallien ja kokojen väliltä. Voit myös kokeilla rakentaa oman kasvihuoneesi 3D:nä kasvihuoneoppaallamme ja saat tuntuman siitä miltä erilaiset kasvihuonemallimme näyttävät. Opas näyttää myös kasvihuoneen hinnan. 

Mikä kasvihuone minun tulisi valita?

Kun aloitat kasvihuoneprojektisi, on tärkeää huomioida muutamia asioita, joista on hyvä olla tietoinen. Me suosittelemme, että mietit ensimmäiseksi mihin tarkoitukseen haluat käyttää kasvihuonettasi. Tarvitsetko kasvihuoneen, jossa voit viljellä ja kasvattaa kurkkuja, tomaatteja, yrttejä ja kauniita vihreitä Välimeren tuoksuvia kasveja vai haluatko huvimajan, jossa juoda iltapäiväkahvit ja kutsua ystäviä istumaan iltaa ja nauttimaan kesäilloista? Tai ehkä haluat yhdistää nämä toisiinsa, viljelyn ja nauttimisen? Vai kenties vain oma rauhoittumispaikka? Mieti ensin, kuinka haluat kasvihuonettasi käyttää, tämän jälkeen on helpompi miettiä kokoa ja mallia. 

Muutamia vinkkejä kasvihuoneen rakentamiseen:

- Kasvihuoneen sijainti? Aurinkoinen paikka vai varjo? Täältä löydät lisätietoa kasvihuoneen sijaintia varten. 

- Tarvitaanko rakennuslupa? Monissa tapauksissa ei - mutta on hyvä tarkistaa asia omasta kunnasta, sillä kunnilla saattaa olla omat sääntönsä. Lue lisää rakennusluvasta täältä

- Muovi vai lasi? Willab Gardenilta löydät kennomuovikasvihuoneet sekä lasihuoneet. Se on täysin makuasia ja valinta riippuu paljon siitä, kuinka kasvihuonetta tullaan käyttämään.

- Kuinka suuren kasvihuoneen tarvitset? Yleinen suositus on valita hieman suurempi kasvihuone kuin olit alun perin ajatellut. Pinta-alalle tulee käyttöä.

- Kuinka ajattelit sisustaa kasvihuoneesi? Jos haluat käyttää kasvihuonetta huvimajana, napauta tästä ja lue lisää.

Etsitkö vinkkejä ja inspiraatiota. Seuraa meitä sosiaalisissa medioissa ja seuraa bloggareitamme. Täältä löydät runsaasti kasvihuone- ja lasiterassi-inspiraatiota.

Muista harkita näitä asioita, kun olet ostamassa kasvihuonetta:

 • Mahdollisuus automaattiseen kastelujärjestelmään kukille ja vihanneksille
 • Hyvä tuuletus - erityisen tärkeä kasvihuoneessa
 • Tarvitsetko eristetyn lattian?
 • Tarvitsetko paikan työpöydälle, hyllylle tai muille huonekaluille?
 • Automaattisten ikkunanavaajien mahdollisuus
 • Varjostusverhot tai rullaverhot suojaamaan kasvisi suoraan auringolta
 • Lisävarusteena musiikkijärjestelmä, kahvinkeitin, minijääkaappi tai vastaava
 • Sijainti: Kiinni talon seinässä, talon lähellä vai kauempana nurmikolla?’
 • Tarvitsetko useamman kuin yhden oven? 
 • Yleinen suositus on valita hieman suurempi kasvihuone kuin olit alun perin ajatellut.
 • Haluatko mustan, valkoisen, vihreän vai punaisen kasvihuoneen, sinä päätät!

Kun olet päättänyt mallin, voit alkaa suunnitella rakentamista: 

- Minkälainen perusta tarvitaan? Valitse kestävä perustus, joka päästää kosteuden ja veden läpi. Täältä löydät lisätietoa perustuksesta. 

- Aiotko rakentaa itse vai tarvitsetko rakennusapua? Ota yhteyttä Willab Gardenin valtuutettuun asentajaan. 

Toteuta kasvihuoneunelmasi

Kuinka suuri kasvihuone sinun tulee ostaa? Voitko sijoittaa sen mihin tahansa puutarhaasi? Mitä eroa on erilaisilla malleilla? Tarvitsetko rakennusluvan? Meiltä saat vastauksen! Kasvihuonemyyjillämme on monen vuoden kokemus tuotteistamme ja paljon hyviä ideoita. Me autamme sinua suunnittelemaan sinulle oman yksilöllisen kasvihuoneesi.

Kasvihuoneoppaamme ja osaavat myyjämme auttavat sinua. Ota meihin yhteyttä!