Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kasvihuone

Haluatko toteuttaa unelmasi ja rakentaa kasvihuoneen yhdessä Willab Gardenin kanssa? Saat laadukkaan kasvihuoneen hyvään hintaan! Willab Gardenilta löydät laajan valikoiman laadukkaita kasvihuoneita markkinoiden parhaimpaan hintaan. Willab Garden on pitkään myynyt kasvihuoneita ja lasiterasseja ja meillä on yli 35 vuoden kokemus, joten tiedämme, mistä puhumme. Kokemuksen kautta haluamme auttaa sinua kasvihuoneen valinnassa. Meidän valikoimastamme löydät kaikenkokoiset, muotoiset ja hintaiset kasvihuoneet juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.


Kaikki kasvihuoneet

Näe kaikki kasvihuonemallit täältä!

Kaikki kasvihuoneet

Juuri nyt 20% alennusta kaikista kasvihuoneista!

Kasvata kokoa ja nauti! Kasvihuone tarjoaa parhaat puolet kahdesta maailmasta. Paikan kasvien kasvatukselle sekä paikan ihaniin hetkiin, jos kalustat ja sisustat sen. Juuri nyt 20% alennusta kaikista kasvihuoneista.


20% alennus kaikista tarvikkeista!

Willab Gardenista löydät laajan valikoiman kaikkea mitä tarvitset kasvihuoneeseesi ja puutarhaasi. Meiltä saat puutarhanhoitoa ja viljelyä helpottavat tarvikkeet kaikkiin tar.

Inspiraatio

Vuosi Emilian kasvihuoneessa

Yksi kasvihuoneen parhaista puolista onkin ehdottomasti se, miten tila pidentää kesää. Alkusyksystä kasvihuoneessa on edelleen täysi kesä ja lämmöstä voi nauttia vähän harmaampinakin päivinä.

Kevät kasvihuoneessa

Milloin on kevään ensimmäinen päivä? Päivä, jota olemme kaivanneet pitkään ja josta puhumme niin paljon. Huomaammeko edes, kun se koittaa? Vai huomaammeko sitten, kun kevät on ohi ja kesä on...

Rakenna unelmakasvihuoneesi ja luo viljelyparatiisisi

Wilkensin perheen viljelyparatiisi keskellä Skånea tarjoaa maagisen näkymän Tjörnarpssjölle. Tänä keväänä he rakensivat unelmakasvihuoneensa, Tropic Mural -seinustakasvihuoneen, joka seisoo talon...

Tilaa ruokanautinnolle ja oleskelulle

Kun kevättuulet ovat kylmiä ja ihana kevätaurinko tulee esiin, Carl menee ulos kasvihuoneeseen - ja laittaa ruokaa. Perheen puutarhaunelma alkoi hieman epätavallisesti eikä siinä alun perin ollut...

Musta kasvihuone

Haaveiletko uudesta puutarhakeitaasta? Musta kasvihuone sopii hyvin useimpiin puutarhoihin. Anna meidän inspiroida sinua kuvilla siitä, miltä kasvihuoneemme näyttävät mustina ja tummasävyisinä.

Talveta kasvisi kasvihuoneessa

Monet kasvihuonekasveista – ja tietysti ulkona olevista kasveista – tarvitsee talvehtia. Vaikka osa kasveista sietääkin pikkupakkasta, niin ne eivät kuitenkaan selviä -10 tai -20 asteen pakkasista.

"
Avaan kasvihuoneen oven eräänä varhaisena kesäaamuna, maan ja auringossa kypsyneiden tomaattien tuoksulle ei löydy sanoja. Siemenistä muuttuu kasveja, jotka tuottavat hedelmiä ja vihanneksia, se on tunne, jota on vaikea voittaa. Minulla on mahdollisuus poimia ja syödä itse viljeltyä ruokaa. Olipa kyseessä visio olla omavarainen tai menestyä yksittäisen sadon tuottamisessa. Viljelyn onnistuminen ja ilo on sanoin kuvaamatonta.
@rebecca_stromblad
"

Ansari kasvihuone

Näe kaikki ansari kasvihuoneet


Kasvihuone seinää vasten

Katso kaikki seinäkasvihuonemallit täältä!


Emilian kasvihuoneunelma totetui

Täällä pääset seuraamaan yhden unelman toteutumista, kun Emilian puutarhaan nousi Willab Gardenin Mur Maxi 4 -kasvihuone.


Riinan kasvihuoneunelma

Puutarhuri Riina kirjoittelee blogiinsa ajatuksiaan ja valmistautumisesta kasvihuoneunelman toteutumiseen. Kuinka paljon täytyykään tehdä valintoja ja valmisteluja, jo ennen kasvihuoneen pystytystä.Mitä kaikkea haluankaan kasvattaakaan siellä?


Suunnittele ja sovita oma kasvihuoneesi

- digitaalisella suunnittelutyökalullamme

Kasvihuoneoppaaseen

Myrskynkestävä kasvihuone

Green Room on meidän oma myrskynkestävä kasvihuonesarjamme


Kasvihuoneen asennusapu

Täältä löydät apua kasvihuoneen rakentamiseen.

Kasvihuone ja viljely lukemista

Kasvihuoneen sijoittaminen

Kasvihuoneen paras sijoituspaikka puutarhassa riippuu puutarhasta ja sen edellytyksistä. Mutta on olemassa muutamia yleissääntöjä, jotka kannattaa huomioida kun suunnittelet kasvihuoneesi sijaintia

Kasvihuoneen lattia

Mitä minun tulisi laittaa kasvihuoneen lattiaan: tähän kysymykseen on oikeastaan yhtä monta vastausta kuin kasvihuoneita. Kasvihuoneisiin on saatavana valtavasti erilaisia lattioita – tiili,...

Kasvihuone, jolla monia valinnanmahdollisuuksia

Euro-Serre-sarjan kasvihuoneessa on kaikki mahdollisuudet yksilöllisen kasvihuoneen luomiseen. Lakatun rungon myötä kasvihuone saa eri ilmeen. Näiltä sivuilta näet, mitä eri valintoja voit tehdä,...

Mikä kasvihuone minun tulisi valita?

Haluatko kasvihuoneen, viherhuoneen jossa viljellä ja kasvattaa kasveja tai kenties ison kasvihuoneen, jota voidaan käyttää huvimajana - Meiltä löydät erilaisia kasvihuoneita. Ison tai pienen viljely kasvihuoneen suojissa kasvatat helposti tomaatteja, kurkkua, vihanneksia, pieniä hedelmäpuita, kauniita kesäkukkia kuin eksoottisia oliivipuita ja persikkapuita.

Valitse useiden mallien ja kokojen väliltä. Voit myös kokeilla rakentaa oman kasvihuoneesi 3D:nä kasvihuoneoppaallamme ja saat tuntuman siitä miltä erilaiset kasvihuonemallimme näyttävät. Opas näyttää myös kasvihuoneen hinnan. 

Mikä kasvihuone minun tulisi valita?

Kun aloitat kasvihuoneprojektisi, on tärkeää huomioida muutamia asioita, joista on hyvä olla tietoinen. Me suosittelemme, että mietit ensimmäiseksi mihin tarkoitukseen haluat käyttää kasvihuonettasi. Tarvitsetko kasvihuoneen, jossa voit viljellä ja kasvattaa kurkkuja, tomaatteja, yrttejä ja kauniita vihreitä Välimeren tuoksuvia kasveja vai haluatko huvimajan, jossa juoda iltapäiväkahvit ja kutsua ystäviä istumaan iltaa ja nauttimaan kesäilloista? Tai ehkä haluat yhdistää nämä toisiinsa, viljelyn ja nauttimisen? Vai kenties vain oma rauhoittumispaikka? Mieti ensin, kuinka haluat kasvihuonettasi käyttää, tämän jälkeen on helpompi miettiä kokoa ja mallia. 

Muutamia vinkkejä kasvihuoneen rakentamiseen:

- Kasvihuoneen sijainti? Aurinkoinen paikka vai varjo? Täältä löydät lisätietoa kasvihuoneen sijaintia varten. 

- Tarvitaanko rakennuslupa? Monissa tapauksissa ei - mutta on hyvä tarkistaa asia omasta kunnasta, sillä kunnilla saattaa olla omat sääntönsä. Lue lisää rakennusluvasta täältä

- Muovi vai lasi? Willab Gardenilta löydät kennomuovikasvihuoneet sekä lasihuoneet. Se on täysin makuasia ja valinta riippuu paljon siitä, kuinka kasvihuonetta tullaan käyttämään.

- Kuinka suuren kasvihuoneen tarvitset? Yleinen suositus on valita hieman suurempi kasvihuone kuin olit alun perin ajatellut. Pinta-alalle tulee käyttöä.

- Kuinka ajattelit sisustaa kasvihuoneesi? Jos haluat käyttää kasvihuonetta huvimajana, napauta tästä ja lue lisää.

Etsitkö vinkkejä ja inspiraatiota. Seuraa meitä sosiaalisissa medioissa ja seuraa bloggareitamme. Täältä löydät runsaasti kasvihuone- ja lasiterassi-inspiraatiota.

Muista harkita näitä asioita, kun olet ostamassa kasvihuonetta:

 • Mahdollisuus automaattiseen kastelujärjestelmään kukille ja vihanneksille
 • Hyvä tuuletus - erityisen tärkeä kasvihuoneessa
 • Tarvitsetko eristetyn lattian?
 • Tarvitsetko paikan työpöydälle, hyllylle tai muille huonekaluille?
 • Automaattisten ikkunanavaajien mahdollisuus
 • Varjostusverhot tai rullaverhot suojaamaan kasvisi suoraan auringolta
 • Lisävarusteena musiikkijärjestelmä, kahvinkeitin, minijääkaappi tai vastaava
 • Sijainti: Kiinni talon seinässä, talon lähellä vai kauempana nurmikolla?’
 • Tarvitsetko useamman kuin yhden oven? 
 • Yleinen suositus on valita hieman suurempi kasvihuone kuin olit alun perin ajatellut.
 • Haluatko mustan, valkoisen, vihreän vai punaisen kasvihuoneen, sinä päätät!

Kun olet päättänyt mallin, voit alkaa suunnitella rakentamista: 

- Minkälainen perusta tarvitaan? Valitse kestävä perustus, joka päästää kosteuden ja veden läpi. Täältä löydät lisätietoa perustuksesta. 

- Aiotko rakentaa itse vai tarvitsetko rakennusapua? Ota yhteyttä Willab Gardenin valtuutettuun asentajaan. 

Toteuta kasvihuoneunelmasi

Kuinka suuri kasvihuone sinun tulee ostaa? Voitko sijoittaa sen mihin tahansa puutarhaasi? Mitä eroa on erilaisilla malleilla? Tarvitsetko rakennusluvan? Meiltä saat vastauksen! Kasvihuonemyyjillämme on monen vuoden kokemus tuotteistamme ja paljon hyviä ideoita. Me autamme sinua suunnittelemaan sinulle oman yksilöllisen kasvihuoneesi.

Kasvihuoneoppaamme ja osaavat myyjämme auttavat sinua. Ota meihin yhteyttä!