Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Willab Garden suojelee identiteettiäsi, ja siksi olemme sitoutuneet turvaamaan henkilötietosi, joita meillä on hallussamme. Käsittelemme henkilötietojasi varoen, ja voit tuntea olosi turvalliseksi, sillä henkilötietoja käsitellään ainoastaan sovellettavien sääntöjen mukaisesti.

Mitä henkilötiedot ovat?
Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää tiettyyn henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus, kuvat ja äänitallenteet. Myös salatut tiedot ja erilaiset sähköiset identiteetit (esim. IP-osoite) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan liittää henkilöön. Joitakin tavallisia esimerkkejä ovat henkilötietojen kerääminen, niiden rekisteröinti ja järjestäminen asiakasrekisteriin, niiden tallentaminen esimerkiksi IT-järjestelmään, niiden siirtäminen jollekin toiselle ja niiden poistaminen.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Tilausten käsittely
Henkilötietojasi käsitellään ennen kaikkea tilauksesi käsittelemiseksi. Teemme sen pitääksemme lupauksen, jonka annoimme tullessasi asiakkaaksemme (eli täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen velvoitteet). Meidän on esimerkiksi voitava saada sinuun yhteys, laskuttaa sinua ja lähettää sinulle tietoja.

Ostosten käsittely
Tietojasi käytetään ostostesi käsittelyyn. Sen lisäksi tietoja käytetään, jotta voimme tiedottaa sinua ajankohtaisista asioista, vastata asiakaspalvelulle esittämiisi kysymyksiin, mukauttaa tietoja ja tarjouksia sinulle sopiviksi (nk. profilointi) ja lähettää sinulle markkinointimateriaalia. Tutkiaksemme, kuinka tyytyväinen olet asiakkaana Willab Gardeniin ja tuotteisiimme, saatamme suorittaa kyselytutkimuksia.

Ennen kaupantekoa ja sen jälkeen
Kun olet ostanut meiltä jotakin ja/tai tilaat uutiskirjeemme / osallistut johonkin järjestämäämme kilpailuun, asetamme sinun etusi etusijalle. Annat meille suostumuksesi tietojesi keräämiseen aktiivisesti hyväksymällä uutiskirjeemme tilauksen tai hyväksymällä kilpailuehtomme. Jotta voimme keskittyä sinun etuusi, henkilötietojasi käytetään myös nk. profilointiin. Profilointi tarkoittaa, että dataasi analysoidaan, jotta pystymme arvioimaan, millaisia tietoja tarvitset sekä millaista markkinointia arvostat. Tämä tarkoittaa, että jos katselet usein tietoja kasvihuoneistamme, saat enemmän tietoa niistä.

Mistä henkilötietoja kerätään?
Henkilötiedot kerätään suoraan sinulta esimerkiksi tullessasi asiakkaaksemme tai ottaessasi yhteyttä meihin.

Henkilötietoja voidaan kerätä myös valtion henkilörekistereistä sen varmistamiseksi, että meillä on sinusta oikeat tiedot, esimerkiksi jos muutat.

Kenelle henkilötietoja luovutetaan?
Henkilötietojasi jaetaan eri yhteistyökumppaneille, kuten kotisivumme palvelujen toimittajille ja kirjanpitäjillemme, meidän pankillemme ja sinun pankillesi sekä IT-järjestelmämme toimittajille, joita tarvitsemme liiketoimintaamme varten. Tietyissä tapauksissa jaamme henkilötietoja myös toimittajillemme toimitusta varten.

Henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet
Henkilötietosi tallennetaan ajanjaksoksi, jonka ostamasi tuotteen takuu on voimassa, kirjanpitoomme ja/tai jos olet tilannut uutiskirjeemme.

Säilytämme henkilötietosi tuotteen takuu- ja reklamaatioajan, jotta voit virhetilanteessa ottaa meihin yhteyttä.

Tallennamme henkilötietosi, joita tarvitaan kirjanpitoamme (esimerkiksi kaikki tilaukset, laskut ja maksut) ja verotusta varten. Lain mukaan nämä tiedot on säilytettävä seitsemän vuoden ajan.

Tallennamme tietosi uutiskirjettä varten. Jos vastustat tietojesi käyttöä uutiskirjettä varten, voit lopettaa uutiskirjeemme tilauksen linkin kautta. 

Jotta emme käsittelisi henkilötietoja turhaan ja ilman syytä, poistamme säännöllisesti henkilötietoja, joita ei enää tarvita. Tiedot poistetaan yllä mainittujen kriteerien perusteella.

Kun Willab Garden käsittelee henkilötietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet
Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietojasi käsittelemme, ja voit pyytää meiltäkopiota tiedoistasi.

Sinulla on oikeus korjata väärät henkilötietosi. Jos olet asiakkaamme, teet sen yksinkertaisimmin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi (esim. jos meillä ei ole enää syytä käsitellä niitä tai jos et enää hyväksy niiden käsittelyä). Vaikka pyytäisit meitä poistamaan henkilötietosi, meidän on joskus tallennettava tiettyjä henkilötietoja. Näin on esimerkiksi silloin, kun laki vaatii meitä tekemään niin tai jos oikeudellisten etujemme puolustaminen tai ajaminen edellyttää tietojen käsittelyä.

Sinulla on oikeus kieltää tietynlainen henkilötietojesi käsittely ja pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista esimerkiksi odottaessasi, että virheelliset tiedot tarkistetaan ja tarvittaessa korjataan. Huomaa, että henkilötietojesi rajoittaminen tai poistaminen voi tarkoittaa, että emme voi täyttää velvoitteitamme sinua kohtaan.

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi koneellisesti luettavissa olevassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle, nk. siirto-oikeus. Tämä koskee ainoastaan henkilötietoja, jotka olet itse antanut meille, joita käsittelemme automaattisesti ja joita käsittelemme pitääksemme sopimuksessa lupaamamme tai koska olet hyväksynyt niiden käsittelyn.

Sinulla on oikeus koska tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn, jota teemme suostumuksesi perusteella. On tärkeää huomata, että jos peruutat suostumuksesi, peruutus koskee ainoastaan tulevaisuutta eikä jo aikaisempaa käsittelyä.

Velvollisuutemme
Velvollisuutenamme on vastata siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään ja päättää, mitä tarkoitusta varten tietoja käsitellään.

Yhteystiedot, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat käyttää oikeuksiasi
Jos sinulla on kysymyksiä siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai jos haluat käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: 043168600 arkisin klo 8–17 ja sähköpostitse: info@willabgarden.fi