Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Ota askel ulos puutarhaan - tervetuloa Willab Gardeniin

Me Willab Gardenissa olemme jo yli 30 vuoden ajan toteuttaneet kasvihuone- ja lasiterassiunelmia. Se on antanut meille ainutlaatuista tietoa alalta ja tehnyt meistä markkinajohtajan. Huomaat, että näemme vähän ylimääräistä vaivaa ja kiinnitämme paljon huomiota pieniin yksityiskohtiin. Tämä tarkoittaa, että tuotteidemme laatu on korkea, niissä on hyvin harkittuja ratkaisuja ja ne ovat myös erittäin edullisia.

Perhe Williamsson - ylpeä Willab Garden AB:n perustaja ja omistaja

Siksi meillä on ainutlaatuista alan osaamista, joka on tehnyt meistä markkinajohtajan. Tulet huomaamaan, että pyrimme aina tekemään asiat entistä paremmin ja että näemme paljon vaivaa yksityiskohdissa. Siten tuotteemme ovat aina korkealuokkaisia, niiden ratkaisut ovat loppuun asti mietittyjä ja niillä on lisäksi hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki liimapuurunkomme ja useimmat lasiterassijärjestelmämme valmistetaan Båstadissa, Etelä-Ruotsissa. Siksi voimme myydä ja toimittaa suoraan kotiin ilman kalliita välikäsiä. Vertaa tuotteitamme ja hintojamme muihin alan toimijoihin. Me pärjäämme kyllä! Tee olosi mukavaksi, selaa kuvastoamme ja astu ulos puutarhaan.

Ainutlaatuisia myymälöitä, osaavia asiantuntijoita

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpiin sisätilanäyttelyihin Ruotsin Båstadissa, Brommassa, Munkedalissa ja Tanskan Grevessä. Meillä on kesätunnelma vuoden ympäri. Kiertele ja inspiroidu vihertävistä kasvihuoneistamme sekä stailatuista lasiterasseistamme ja shoppaile sisustustuotteita. Voit myös istahtaa kahville Garden Caféssamme ja nauttia hetken.

Lasiterassin tai kasvihuoneen ostaminen on useimmiten suuri investointi ja useimmat ovat ostamassa sitä ensimmäistä kertaa. Juuri siksi lasiterassi- ja kasvihuonemyyjämme auttavat sinua ammattimaisilla ja asiantuntevilla neuvoilla sekä vinkeillä ennen ostamista, ostamisen aikana ja ostamisen jälkeen.

Pohjoismaiden johtavana kasvihuonevalmistajana teemme jatkuvasti töitä valikoimamme uudistamiseksi ja kehittämiseksi. Suuret hankintamäärät ja valmistus omalla tehtaalla keskusvarastomme yhteydessä tekevät logistiikasta tehokasta ja hinnoista vertailukelpoisia!

Yli 35 vuoden kokemuksella alalta Willab Garden on varma valinta, kun aiot ostaa lasiterassin tai kasvihuoneen. Todisteena tuotteidemme laadusta annamme niille jopa 12 vuoden takuun.

 

Postiosoite:
Willab Garden AB
Tomtaholmsvägen 11, Östra Karup
269 21 Båstad

Puhelinnumero:
09 615 00360

Y-tunnus:
2748789-1