Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterassi

Lasiterassi tai talvipuutarha tarjoaa sinulle valoisan lisähuoneen, paljon valoa ja luonnon läheisyyttä. Willab Gardenilta löydät monia erilaisia lasiterasseja jokaiselle vuoden ajalle. Meiltä löydät myös lasiterassielementit ja katot. Meiltä löydät myös ns. pakettiratkaisun, kun haluat rakentaa lasiterassisi itse, tätä kutsumme kokonaiseksi lasiterassiksi. Kaikki mallimme voidaan räätälöidä sinulle myös omilla mitoillasi, tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiviksi.

Valitse sinulle sopiva lasiterassi!

Lasiterassi valikoima

Valitse useiden mallien joukosta sinulle sopivin: lasitettu terassi, huvimaja, lasihuone vai alumiininen lasiterassi? Uskallamme luvata, että lasiterassimalliemme joukosta löytyy joka taloon sopiva ja joka tyyliin sopiva malli. Tärkeää meille on myös laatuvaatimus, jokaisessa yksityiskohdassa. Tästä esimerkkinä meille on luonnollista sertifioida tuotteemme ja olla yhteydessä alan järjestöihin. Tänä vuonna täydelliset lasiterassimme ovat saaneet Sveriges Tekniska Forskningsinstitutin myöntämän P-merkinnän. P-merkintää varten tuotteen on läpäistävä laajat laatutestit. Se tarkoittaa, että ne täyttävät EU:n, Ruotsin ja alan rakennustarvikkeille asettamat korkeat vaatimukset.

Lasiterassiopas

 Voit helposti rakentaa oman lasiterassisi 3D-oppaamme avulla. Täällä valitset mallin, koon, kauden ja lisävarusteet ja suunnittelut lasiterassisi makusi ja tarpeidesi mukaan. Näet miltä terassisi tulee näyttämään ja saat tietää hinnan. Täällä voit kokeilla lasiterassiopastamme!

Rakenna lasiterassi

Tarvitaanko rakennuslupa? Milloin haluat käyttää lasiterassiasi? Kuinka kauan tuotteilla on takuuta? Kuinka sijoitan lasiterassin? Me autamme sinua mielellämme! Täältä löydät paljon hyviä vinkkejä neuvoja.

 Jos et halua rakentaa lasiterassiasi itse, voit palkata valtuutetun asentajamme täältä.

Kuinka haluat käyttää lasiterassiasi?

 On hyvä miettiä, kuinka haluat käyttää lasiterassiasi? Haluatko huoneen, jonka suojassa olla sateelta ja tuulelta iltaisin? Haluatko pidentää kesä kautta muutamalla kuukaudella? Tai haluat ehkä talvipuutarhan hyvällä eristyksellä, huoneen jota voit käyttää vuoden ympäri?

Mahdollisuuksia on monia ja on tärkeää, että löydät lasiterassin, joka sopii juuri sinulle. Kun olet tehnyt valinnan, toimitamme sinulle laadukkaan ja pitkäikäisen lasiterassin, joka tulee nostamaan asuntosi arvoa.

Kerää inspiraatiota kotisivuiltamme tai soita meille niin kerromme lisää. Meiltä voit kysyä aina pohjatöistä, kennomuovikaton valinnasta, eristyksestä, koosta tai lasiterassin sijoittamisesta.

Erilaiset lasiterassimme

Kokonainen lasiterassi – valmis paketti sinä valitset rungon, katon ja lasielementit yhdellä ja samalla kertaa – helpompaa ei voisi olla. Pakettiratkaisu, joka takaa sinulle laadukkaan toimivan lasiterassin. Voit myös tilata rungon määrämittaan katkaistuna ja pohjamaalattuna, joka säästä paljon aikaasi.

Lasiterassi omilla mitoilla. Mikä sopii sinulle? Me autamme sinua luomaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Valitse malli ja koko sekä katon ja elementtien kausi.

Erillinen lasiterassi. Erillinen lasiterassi tarjoaa monia mahdollisuuksia. Se sopii upeaksi huvimajaksi, luksus kasvihuoneeksi sekä tietenkin lisähuoneeksi puutarhaasi ja terassillesi ja miksei vaikka vierasmajaksi ja vierastaloksi vieraille. Erillinen lasiterassi sopii sekä kesähuoneeksi, että ympärivuotiseen käyttöön. Täältä löydät meidän erillisen lasiterassi valikoimamme.

Valitse lasiterassi kauden mukaan

Valitessasi lasiterassia, on tärkeää miettiä, miten haluat käyttää sitä. Eristyskyky ratkaisee, kuinka pitkään voit käyttää lasitettua terassiasi. Täältä voit lukea lisää eri kausistamme.

Lasiset liukuovet

Monet lasiterassielementeistämme valmistetaan omalla tehtaallamme Ruotsissa. Näin voimme taata laadun yksityiskohdat – monesti juuri pienet yksityiskohdat parantavat toimintoa, lisäävät turvallisuutta ja pidentävät käyttöikää. Elementeissämme on vahvat ja reilut alumiiniprofiilit, joka takaa vakaan ja lujan lopputuloksen. Turvalasi on aina vakiona. Jos sinun täytyy muuttaa elementtien mittoja, teemme sen erikoistilauksena. Täältä voit lukea lisää lasiterassielementeistämme.

Katto lasiterassille – Valitse kausi, malli ja kuinka huonetta tullaan käyttämään

Kennomuovikatto – Meiltä löydät runsaan valikoiman P-merkittyjä kennomuovikattoja, 10mm paksuudesta aina 50mm:n asti, jotka sopivat kaikkiin lasiterassinkausiin. Kennomuovikatossamme on X-rakenne, joka parantaa painokykyä ja U-arvoa. Täydellinen profiilijärjestelmä sisältyy aina toimitukseen.

Lasikatto – Lasikatto on ylellinen valinta. Lasikatto eristyslasilla antaa paljon valoa ja ilmavuutta lasiterassille. Nyt voit saada lasikaton kolmeen eri lasiterassimalliimme omilla mitoillasi.

Peltikatto – Tämä katto on sinulle, joka haluat peittävän katon. Peltikatto sopii kaikkiin taloihin ja lasiterasseihin, vanha tai uusi, on peltikatto helppo asentaa modernilla napsautus tekniikalla. Katto vaatii vain vähän huolenpitoa ja sopii myös taloihin, jossa on matala kallistus.