Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterassi

Lasiterassi tai talvipuutarha tarjoaa sinulle valoisan lisähuoneen, paljon valoa ja luonnon läheisyyttä. Willab Gardenilta löydät monia erilaisia lasiterasseja jokaiselle vuoden ajalle. Meiltä löydät myös lasiterassielementit ja katot. Meiltä löydät myös ns. pakettiratkaisun, kun haluat rakentaa lasiterassisi itse, tätä kutsumme kokonaiseksi lasiterassiksi. Kaikki mallimme voidaan räätälöidä sinulle myös omilla mitoillasi, tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiviksi.

Alumiinirunkoiset lasiterassit

Katso koko lasiterassivalikoima

Näe kaikki lasiterassimallimme täältä!

Lasiterasseihin
Lasiterassi

Lasiterassiemme kampanja

Juuri nyt saat 20%:n alennuksen liimapuurungoista sekä lasielementeistä ja 15%:n alennuksen katoista. Ilman käsittelymaksuja ja ilmainen toimitus!

Alumiinirunkoiset lasiterassit.

Alumiinirunkoiset lasiterassit

Lasiterassi, jossa sekä runko että lasiterassiosat on valmistettu alumiinista, on niin huoltovapaa kuin mahdollista. Saat nyt jopa 15%:n alennuksen!

Lasielementit

Juuri nyt saat jopa 20% alennusta lasielementeistä

Willab Gardenilla on kesäkuussa laaja valikoima liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterasseille jopa 20% alennuksella.

Lasikatto

Jopa 15 % alennus katoista

Valitse mikä katto sopii sinulle parhaiten, meiltä löydät useita vaihtoehtoja.

"
En tiennyt, että yllättävistä kesäsateista ja kovasta syystuulesta voi nauttia, mutta lasiterassilla istuminen näinä aikoina on minulle elämänlaatua parhaimmillaan. Lasiterassilla nautitaan pienistä ja suurista hetkistä ympäri vuoden säästä riippumatta.
@hannaschagerlov
"
Julkisivuun liitetty musta pulpettikatolla varustettu lasiterassi

Julkisivuun liitetty lasiterassi

Julkisivuun liitetty lasiterassi kuuluu talon kokonaisuuteen. Valitse useiden mallien väliltä ja löydä juuri sinun taloosi sopiva lasiterassi.

Musta erillinen lasiterassi keskellä pihaa

Erillinen lasiterassi

Erillinen lasiterassi tarjoaa monia mahdollisuuksia, kuten huvimajan keskelle puutarhaa tai rentoutumishuoneen uima-altaan äärelle.

Suunnittelutyökalu - lasiterassi

Lasiterassiopas

Valitse koko, malli ja kausi, suunnittele oma unelmien lasiterassisi 3D suunnittelutyökalumme avulla!

Kasvihuoneopas

Kasvihuonesuunnittelu

- luo ja osta unelmiesi kasvihuone digitaalisesti

Lasiterassi pidennetyllä katoksella

Rakenna lasiterassi

Lue kaikki mitä sinun tulee tietää, kun haluat rakentaa lasiterassin.

Valtuutettu asentaja - me olemme apunasi

Valtuutetut Willab Garden asentajat

Haluatko apua rakentamiseen? Valtuutetut asentajamme ovat käyneet lasiterassikoulutuksemme ja osaavat rakentaa lasiterassimme.

Hyödykästä lukemista

Pohdittavaa, kun suunnittelet uutta lasiterassia

Willab Gardenin myyjät antaa hyviä vinkkejä siitä, mitä tulisi ottaa huomioon, kun suunnittelet lasiterassia puutarhaasi.

Suunnittele ja piirrä oma lasiterassi

Räätälöimme lasiterassisi ja tarjoamme sinulle vapauden valita monesta eri mallista ja koosta monella eri kattovaihtoehdolla. Täältä voit tehdä eri valintoja sopeuttaaksesi lasiterassin sinun...

Valitse lasiterassisi käytön ja kauden mukaan

Lasiterasseissa on eroja. Lasiterassia suunniteltaessa on tärkeää ajatella perustaa, kirjaimellisesti. Kokonaiseristyskyky ratkaisee, kuinka pitkän kauden lasiterassia voi käyttää niin, että siitä...

Valitse sinulle sopiva lasiterassi!

Lasiterassivalikoima

Valitse useiden mallien joukosta sinulle sopivin: lasitettu terassi, huvimaja, lasihuone vai alumiininen lasiterassi? Uskallamme luvata, että lasiterassimalliemme joukosta löytyy joka taloon sopiva ja joka tyyliin sopiva malli. Tärkeää meille on myös laatuvaatimus, jokaisessa yksityiskohdassa. Tästä esimerkkinä meille on luonnollista sertifioida tuotteemme ja olla yhteydessä alan järjestöihin. Tänä vuonna kokonaiset lasiterassimme ovat saaneet Sveriges Tekniska Forskningsinstitutin myöntämän P-merkinnän. P-merkintää varten tuotteen on läpäistävä laajat laatutestit. Se tarkoittaa, että ne täyttävät EU:n, Ruotsin ja alan rakennustarvikkeille asettamat korkeat vaatimukset.

Lasiterassiopas

 Voit helposti rakentaa oman lasiterassisi 3D-oppaamme avulla. Täällä valitset mallin, koon, kauden ja lisävarusteet ja suunnittelut lasiterassisi makusi ja tarpeidesi mukaan. Näet miltä terassisi tulee näyttämään ja saat tietää hinnan. Täällä voit kokeilla lasiterassiopastamme!

Rakenna lasiterassi

Tarvitaanko rakennuslupa? Milloin haluat käyttää lasiterassiasi? Kuinka kauan tuotteilla on takuuta? Kuinka sijoitan lasiterassin? Me autamme sinua mielellämme! Täältä löydät paljon hyviä vinkkejä neuvoja.

 Jos et halua rakentaa lasiterassiasi itse, voit palkata valtuutetun asentajamme täältä.

Kuinka haluat käyttää lasiterassiasi?

 On hyvä miettiä, kuinka haluat käyttää lasiterassiasi? Haluatko huoneen, jonka suojassa olla sateelta ja tuulelta iltaisin? Haluatko pidentää kesäkautta muutamalla kuukaudella? Tai haluat ehkä talvipuutarhan hyvällä eristyksellä, huoneen jota voit käyttää vuoden ympäri?

Mahdollisuuksia on monia ja on tärkeää, että löydät lasiterassin, joka sopii juuri sinulle. Kun olet tehnyt valinnan, toimitamme sinulle laadukkaan ja pitkäikäisen lasiterassin, joka tulee nostamaan asuntosi arvoa.

Kerää inspiraatiota kotisivuiltamme tai soita meille niin kerromme lisää. Meiltä voit kysyä aina pohjatöistä, kennomuovikaton valinnasta, eristyksestä, koosta tai lasiterassin sijoittamisesta.

Erilaiset lasiterassimme

Kokonainen lasiterassi – valmis paketti. Sinä valitset rungon, katon ja lasielementit yhdellä ja samalla kertaa – helpompaa ei voisi olla. Pakettiratkaisu, joka takaa sinulle laadukkaan ja toimivan lasiterassin. Voit myös tilata rungon määrämittaan katkaistuna ja pohjamaalattuna, joka säästä paljon aikaasi.

Lasiterassi omilla mitoilla. Mikä sopii sinulle? Me autamme sinua luomaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Valitse malli ja koko sekä katon ja elementtien kausi.

Erillinen lasiterassi. Erillinen lasiterassi tarjoaa monia mahdollisuuksia. Se sopii upeaksi huvimajaksi, luksuskasvihuoneeksi sekä tietenkin lisähuoneeksi puutarhaasi ja terassillesi ja miksei vaikka vierasmajaksi ja vierastaloksi vieraille. Erillinen lasiterassi sopii sekä kesähuoneeksi, että ympärivuotiseen käyttöön. Täältä löydät meidän erillisen lasiterassi valikoimamme.

Valitse lasiterassi kauden mukaan

Valitessasi lasiterassia, on tärkeää miettiä, miten haluat käyttää sitä. Eristyskyky ratkaisee, kuinka pitkään voit käyttää lasitettua terassiasi. Täältä voit lukea lisää eri kausistamme.

Lasiset liukuovet

Monet lasiterassielementeistämme valmistetaan omalla tehtaallamme Ruotsissa. Näin voimme taata laadun yksityiskohdat – monesti juuri pienet yksityiskohdat parantavat toimintoa, lisäävät turvallisuutta ja pidentävät käyttöikää. Elementeissämme on vahvat ja reilut alumiiniprofiilit, joka takaa vakaan ja lujan lopputuloksen. Turvalasi on aina vakiona. Jos sinun täytyy muuttaa elementtien mittoja, teemme sen erikoistilauksena. Täältä voit lukea lisää lasiterassielementeistämme.

Katto lasiterassille – Valitse kausi, malli ja kuinka huonetta tullaan käyttämään

Kennomuovikatto – Meiltä löydät runsaan valikoiman P-merkittyjä kennomuovikattoja, 10mm paksuudesta aina 50mm:n asti, jotka sopivat kaikkiin lasiterassinkausiin. Kennomuovikatossamme on X-rakenne, joka parantaa painokykyä ja U-arvoa. Täydellinen profiilijärjestelmä sisältyy aina toimitukseen.

Lasikatto – Lasikatto on ylellinen valinta. Lasikatto eristyslasilla antaa paljon valoa ja ilmavuutta lasiterassille. Nyt voit saada lasikaton kolmeen eri lasiterassimalliimme omilla mitoillasi.

Peltikatto – Tämä katto on sinulle, joka haluat peittävän katon. Peltikatto sopii kaikkiin taloihin ja lasiterasseihin, vanhaan tai uuteen, peltikatto on helppo asentaa modernilla napsautustekniikalla. Katto vaatii vain vähän huolenpitoa ja sopii myös taloihin, jossa on matala kallistus.