Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Puutarha

Willab Gardenilta löydät kaiken, mitä tarvitset kasvihuoneeseesi tai puutarhaasi, meiltä löydät myös kasvihuonetarvikkeita eri kausiin. Meillä on parhaat tarvikkeet kasvihuoneen tuuletusta, kastelua, valaistusta, lämmitystä, kasvien esikasvatusta, viljelyä ja talvehtimista varten sekä tietysti kaikenlaisia kasvitarvikkeita. Oikeiden kasvihuone- ja viljelytarvikkeiden kanssa onnistut saamaan runsaan sadon ja kasvit ja viljelysi viihtyvät vuoden ympäri.


Huolehdi kasveistasi talvella

Talvilevon aika! Meillä on useita käytännöllisiä tuotteita kasvien talvisäilytykseen.

Tuotteisiin
"
Tunnen oloni parhaimmaksi, kun seison puutarhassa, minulla on kädet likaisina ja lapio täydessä vauhdissa. Täällä nautin nähdä kuinka pienet kasvit kasvavat joka päivä, tunnen märän maan tuoksun ja luon oman paratiisini.
@hannaschagerlov
"

Puutarha-elämää podcastit

Täältä löydät runsaasti puutarhainspiraatiota!


Rebeccan kasvihuone-elämää

Lue lisää Rebeccan blogista.

Meiltä löydät kastelujärjestelmät, kasvilamput, ravinteet, talvehtimishuoneet, lämpöpuhaltimet, pakkasvahdit ja paljon muita lisävarusteita sekä kasvihuoneeseen, että pihallesi. Tarvikkeita voidaan käyttää alkuvuodesta esiviljelyyn, sekä myöhään syksyllä ja talvella. 

Kasvihuonetta voi sisustaa hieman kätevällä kasvihuonehyllyllä ja istutus- ja kylvöalustalla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.