Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Seinää vasten oleva kasvihuone jossa ainutlaatuisia etuja

Etsitkö seinää vasten olevaa kasvihuonetta? Meillä Willab Gardenilla on suuri valikoima eri kokoisia seinää vasten olevia kasvihuoneita, jotka sopivat kaikkiin kuviteltavissa oleviin tarpeisiin.
Seinää vasten asennettavassa kasvihuoneessa on monia ainutlaatuisia etuja sekä sinulle että kasveillesi. Seinustamalliemme avulla saat esim. helpomman sisäänpääsyn ja paremman kasvatusilmaston ja lisäksi seinustamallin tilankäyttö on tehokasta.

Seinää vasten oleva kasvihuone josta sisäänkäynti taloon

Seinää vasten asennetussa kasvihuoneessa on mahdollisuus tehdä uloskäynti talosta suoraan kasvihuoneeseen. Siten pääsy kasvihuoneeseen on erityisen helppoa, jolloin voit luoda oman keittiöpuutarhan ja nauttia itsekasvatetuista kasviksista keittiön lähellä. Myös sähkön, veden ja lämmön vetämisestä sisään tulee helpompaa. Se voi muodostua talon uudeksi suosikkipaikaksi nauttia aamukahvia ja myöhäisiä illallisia. Tai hyödynnä autotallin tai varaston takapuoli ja muuta ennen kuollut alue kukoistavaksi keitaaksi. Joustava oven sijoitus on mahdollinen useimpien mallien yhteydessä.

Pehmeämpi ja parempi kasvatusilmasto

Yksi seinää vasten olevien kasvihuoneiden suurimmista eduista on energiatehokas sijainti. Lämpiminä päivinä lämpöä varastoituu talon seinään, josta sitä yön aikana vapautuu kasvihuoneeseen. Samoin hukkalämpöä talosta voi siirtyä seinän läpi silloin, kun aurinko ei paista. Se tekee lämpötilavaihteluista pehmeämpiä ja ilmastosta paremman kasveillesi.

Tilankäytön kannalta tehokkaat kasvihuoneet seinää vasten

Kasvihuoneen sijoittaminen seinää vasten on täydellinen vaihtoehto sinulle, jolla on rajallisesti tilaa puutarhassa, tai jos vain haluat kasvattaa kasveja pienessä tilassa. Monet seinää vasten asennettavista kasvihuoneistamme ovat riittävän pieniä asennettavaksi parvekkeelle, terassille tai verannalle. Kysy kunnaltasi, mitkä säännökset ovat voimassa.