Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Peltikatto

  • Sopii kaikkiin taloihin ja rakennuksiin
  • Yksinkertainen asentaa modernilla napsautustekniikalla
  • Kestävä ja pitkäikäinen, vaatii todella vähän huoltoa
Tuotekuva: Peltikatto Nauha peitetty
15%
 

Peltikatto lukkosaumakate

 
 
Alkaen 
598 €
508,30 €
3D-renderöity kuva peltipäällystetystä harjakatosta
15%
 

Peltikatto lukkosaumakate eristämätön

 
 
Alkaen 
997 €
847,45 €
3D-renderöity kuva peltipäällystetystä harjakatosta
15%
 

Peltikatto lukkosaumakate eristetty

 
 
Alkaen 
1 259 €
1 070,15 €
Näyttää 3 / 3

Peltikatto

Jos mietit peltikaton asentamista lasiterassiisi, taloosi tai lisärakennukseen, tutustu peltikattoihimme. Ne muistuttavat klassista, tyyliltään vanhanaikaista konesaumattua peltikattoa, jossa on pitkittäiset saumat tai ”raidat”. Rakennusteknisesti ne ovat kuitenkin uusinta mallia ja laatua! Katto asennetaan sujuvalla napsautustekniikalla, ja se on helppo asentaa itsekin, jos niin haluaa.

Peltikatto konesaumattua tyyliä vahvistaa vastarakennetun talon tyylipuhdasta vaikutelmaa. Samalla se sopii erinomaisesti myös vanhoihin taloihin, sillä peltiä on käytetty perinteisesti katoissa useiden satojen vuosien ajan.

Napsautuksella asennettava katto on helppo asentaa itse

Moderni napsautuskatto konesaumattua tyyliä on helppo asentaa, toisin kuin perinteinen peltikatto. Käsistään kätevä asentaa napsautuskaton itse. Toinen modernin peltikaton etu on sen keveys. Se painaa huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi tiilikatto, jossa on betoniset tiilet. Siksi se sopii mainiosti lasiterassiin ja myös vanhaan taloon, jonka katto uusitaan, jos kattorakenteen kantavuudesta ei olla varmoja. Kevyen painonsa ansiosta myös sen käsittely on helpompaa ja sujuvampaa. Lue lisää asentamisesta kunkin tuotteen kohdalta. 

Vertaile ja valitse peltikatto eri vaihtoehdoista

Meistä hintojen pitää olla selkeästi nähtävissä ja uuden peltikattosi kustannusten vertailun on oltava helppoa. Siksi Willab Garden tarjoaa kolme erilaista peltikattopakettia. Voit valita vain itse peltikaton tai ostaa koko peltikaton, johon sisältyy raakapontti, tiivistepahvi ja eristys.

Peltikatto sopii kattoon, jossa on matala kaltevuus

Joskus vastaan voi tulla rajoituksia sen suhteen, kuinka jyrkkä kaltevuus esimerkiksi lasiterassin tai lisärakennuksen katossa on. Jos katossasi on matala kaltevuus, peltikatto on hyvä vaihtoehto. Willab Gardenin jälleenmyymää Lindab SRP:ää suositellaan vähintään 12 °:n kaltevuuteen.

Kestävä katto rannikolle

Pohjoismainen ilmasto asettaa korkeat vaatimukset ulkokatolle. Rannikolla kattoon kohdistuu vieläkin suurempi rasitus, sillä sen on kestettävä mereltä tulevia suolaisia tuulia. Suosittelemme Magestic-peltikattoa riskialttiisiin paikkoihin ja ympäristöihin. Lue lisää Magesticista täältä.

Vertaile lasiterassien erityyppisiä kattomateriaaleja

Willab Gardenilla on monia eri vaihtoehtoja lasiterasseja ja lisärakennuksia varten. Meillä on kennomuovikattoja, lasikattoja ja peltikattoja. Täällä voit vertailla eri kattoja nähdäksesi, minkä tyyppinen katto sopii juuri omaan projektiisi (linkki).

Katto vähäisimmällä mahdollisella huollontarpeella

Kauneutensa ja tyylikkyytensä lisäksi perinteistä peltikattoa arvostetaan kestävyytensä vuoksi. Tämä kattotyyppi on hyvin pitkäikäinen. Samalla se vaatii todella vähän hoitoa ja huoltoa. Modernit napsautuskattomme, jotka muistuttavat hyvin paljon klassista konesaumattua peltikattoa, eivät ole poikkeus. Peltikatto kestää myrskyt paremmin kuin esimerkiksi tiilikatto. Lisäksi se on helppo puhdistaa – lehdet, oksat ja sammalet eivät kerry katolle.

Valmistus

Willab Garden jälleenmyy Lindab AB:bn peltikattoja. Lindab AB on tunnettu ruotsalainen kattojen ja kattojen vedenpoistojärjestelmien toimittaja. Tuotteet valmistetaan ja kehitetään Ruotsissa, ja niiden valmistuksessa käytetään ruotsalaista terästä. Lindab on kehittänyt konesaumatun tyylisiin peltikattoihin innovatiivisen napsautustekniikan, jonka nimi on Båstad SRP. Voit ostaa tämän katon ja nähdä hinnat suoraan verkkosivuillamme.

Rakennuslupa

Tietyissä tapauksissa tarvitaan rakennuslupa, kun tiilikatto vaihdetaan peltikattoon. Tarkista aina rakennusluvan tarve omasta kunnastasi varmuuden vuoksi.