Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Toimitus

Toimitus kätevästi suoraan kotiovellesi, koskee isoja toimituksia.

Willab Gardenin kuorma-auto

Ilmainen toimitus - suoraan kotiosoitteeseen

Ilmainen toimitus. 

Ilmoittaminen

Kuljettajamme ilmoittavat sinulle toimituksesta. Arvioitu toimitusviikko löytyy tilausvahvistuksesta. Toimituspäivästä ilmoitetaan viimeistään päivää ennen puhelimitse (puhelu tai tekstiviesti), sähköpostitse tai kirjeitse. Ilmoittamista varten kuljettajalla tulee olla puhelin-/matkapuhelinnumero, josta sinut tavoittaa päiväsaikaan. On erittäin tärkeää, että tavoitamme jonkun antamastasi puhelinnumerosta, ks. tilausvahvistus. Koska toimitusaika on arvioitu, ei hyvitystä myönnetä mahdollisten myöhästymisten yhteydessä. Toimitus tapahtuu yleensä työaikana maanantai-perjantai klo 7.00 – 17.00. Huippukaudella toimitus voi joskus tapahtua myös pyhäpäivinä.


Isoja toimituksia

Huomioithan, että lasiterassit ja kasvihuoneet toimitetaan isoilla kuorma-autoilla ja vaativat tilaa päästääkseen tontin rajalle. HUOM! Kuorma-autot/trailerit ovat suuria, jopa 18 m pitkiä, 3 m leveitä ja 4,5 m korkeita. Jos et ole varma, onko tie tavaroiden purkamispaikalle ajokelpoinen, kerro siitä kuljettajalle, kun saat ilmoituksen toimitusajankohdasta tai ota yhteyttä Willab Gardeniin p. 09 615 00360, kun tilauksesi vahvistetaan.

HUOM! Mikäli tarvitset apua lastin purkamiseen suosittelemme jotain seuraavista vaihtoehdoista, jolloin asiakas vastaa mahdollisista kustannuksista:

  • Mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää trukkia tai traktoria, helpottaa se luonnollisesti lastin purkamista.
  • Selvitä onko esim. paikallisella rakennusfirmalla, puutavaramyyjällä tai vastaavalla mahdollisuus purkaa kuorma ja toimittaa tuotteet kotiisi
  • Sovi paikan päälle 2-4 henkilön kantoapua.

  1. Tarkasta yhdessä kuljettajan kanssa, että tavarat ovat ehjiä ja kollien määrä täsmää rahtikirjan kanssa Huomioi, että kuorma-autot ovat suuria ja vaativat tilaa piha-alueella.
  2. Jos tavaroita toimitettaessa käy ilmi, että tie ei ole ajokelpoinen ajoneuvoillemme ja tavaroita ei voida toimittaa sopimuksen mukaisesti, sinulta veloitetaan ylimääräinen maksu, joka on 100 €.
  3. Jos pakkauksessa tai tavaroissa on näkyviä vaurioita tai kolli puuttuu, sinun on tehtävä kirjallinen huomautus siitä rahtikirjaan vastaanottaessasi tavaroita. Ilmoita vauriosta tai kollin puuttumisesta sitten mahdollisimman pian Willab Gardenille. Tärkeää! Jos vauriota/puuttumista ei ole merkitty rahtikirjaan, kuljetusreklamaatio ei ole pätevä.
  4. Jos teet oman sopimuksen kuljettajan kanssa, että tavarat voidaan toimittaa ilman vastaanottajan kuittausta, vastuu tavaroista siirtyy sinulle, eikä sinulla ole oikeutta vaurioituneen tai puuttuneen tavaran korvaamiseen.
  5. Mikäli kadut ostoasi, vastaat itse palautuskuluista. Palautusten yhteydessä ota aina yhteyttä Willab Gardeniin joko puhelimitse 09 615 00360 tai sähköpostitse info@willabgarden.fi
  6. Ostotiedoistamme löydät lisätietoja toimitusehdoista ja tavaroiden vastaanottamisesta.