Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterasseja kampanjahintaan

Kampanja voimassa 01.04.2024.

Kuben

Lasiterassiemme kampanja!

Juuri nyt saat 20%:n alennuksen liimapuurungoista sekä lasielementeistä ja 15%:n alennuksen katoista. Ilman käsittelymaksuja ja ilmainen toimitus!

Alumiinirunkoiset lasiterassit.

Alumiinirunkoiset lasiterassit

Lasiterassi, jossa sekä runko että lasiterassiosat on valmistettu alumiinista, on niin huoltovapaa kuin mahdollista. Saat nyt 15%:n alennuksen!

Lasielementit

Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille. Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä.

Lasikatto

15 %:n alennus kaikista lasi- ja peltikatoista

Valitse mikä katto sopii sinulle parhaiten, meiltä löydät useita vaihtoehtoja.

Myös normaalihinnoilla Willab Gardenin lasiterassit ovat edullisia verrattuna muihin toimittajiin. Tuotteidemme laatu on edullisista hinnoista huolimatta omaa luokkaansa. Kun siis ostat lasiterassin meiltä, voit tuntea olosi turvalliseksi, koska olet valinnut laatua, joka kestää pitkään, ilman että maksat liikaa. Lue täältä lisää lasiterasseistamme ja Villalivet-lehden tekemästä hintavertailusta.

Oma tuotanto tarkoittaa hyvää hintaa sinulle

Koska meillä on oma tuotanto Ruotsissa ja optimoidut prosessit, voimme tuottaa korkeaa laatua edullisin hinnoin. Liukuovemme valmistetaan Båstadissa, ja valvomme valmistusprosessin jokaista vaihetta, mikä antaa paremman ja edullisemman hinnan sinulle. Se koskee myös liimapuurunkojamme, jotka leikataan ja käsitellään omassa huippumodernissa tehtaassamme. Vähemmän välikäsiä antaa sinulle parhaan mahdollisen lasiterassien hinnan ja laadun. Ole tarkkana, kun meillä on kampanja, niin teet vielä paremmat kaupat!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Kokonaiseen lasiterassiin kuuluu: liimapuurunko, lasielementit 3 sivulla, katto. Muuten kampanjaehto ei täyty. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.