Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterasseja kampanjahintaan

Kampanja voimassa 31.05.2022.


Jopa 10% alennus lasielementeistä!

Toukokuussa saat 5%:n alennuksen kaikista lasiterassielementeistämme. Elementit WG 50 ja WG 62eco ja neo ovat juuri nyt 10%:n alennuksessa.


Liimapuurunko puoleen hintaan!

Voimassa ostaessasi kokonaisen lasiterassin. Kokonaiseen lasiterassiin kuuluu: liimapuurunko, lasielementit 3 sivulla, katto. Muuten kampanjaehto ei täyty.


5% alennus katoista!

Toteuta lasiterassiunelmasi tai uudista olemassa oleva lasiterassisi.


Nauti pergolasta kesällä, juuri nyt - 5% alennuksella!

Pergola antaa sinulle auringonsuojan päivällä ja muuttuu kätevästi ylelliseksi loungeksi illalla.


Juuri nyt 5% alennus markiiseista!

Lasiterassit ja muut tilat, joissa on suuria lasipintoja, vaativat tehokkaan ja kauniin aurinkosuojan.


Toukokuun kampanja!

Myös normaalihinnoilla Willab Gardenin lasiterassit ovat edullisia verrattuna muihin toimittajiin. Tuotteidemme laatu on edullisista hinnoista huolimatta omaa luokkaansa. Kun siis ostat lasiterassin meiltä, voit tuntea olosi turvalliseksi, koska olet valinnut laatua, joka kestää pitkään, ilman että maksat liikaa. Lue täältä lisää lasiterasseistamme ja Villalivet-lehden tekemästä hintavertailusta.

Oma tuotanto tarkoittaa hyvää hintaa sinulle

Koska meillä on oma tuotanto Ruotsissa ja optimoidut prosessit, voimme tuottaa korkeaa laatua edullisin hinnoin. Liukuovemme valmistetaan Båstadissa, ja valvomme valmistusprosessin jokaista vaihetta, mikä antaa paremman ja edullisemman hinnan sinulle. Se koskee myös liimapuurunkojamme, jotka leikataan ja käsitellään omassa huippumodernissa tehtaassamme. Vähemmän välikäsiä antaa sinulle parhaan mahdollisen lasiterassien hinnan ja laadun. Ole tarkkana, kun meillä on kampanja, niin teet vielä paremmat kaupat!

Kampanjahinnat ovat voimassa määritetyn kampanjajakson aikana. Willab Garden varaa oikeuden mahdollisiin hinta- ja kirjoitusvirheisiin.