Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasiterasseista

Autamme sinua löytämään sinulle ja elämääsi sopivan lasiterassin, joka sopii myös talosi ja puutarhasi tarpeisiin. Tarjoamme sinulle suuren valikoiman useita malleja ja kokoja sekä useilla erilaisilla liukuosilla ja kattotyypeillä. Koska monet lasiterassin osat ovat peräisin omasta tuotannostamme, voimme tarjota laatua kaikissa yksityiskohdissa erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Muutamia hyviä syitä ostaa Willab Garden lasiterassi:

Laadukkaita lasiterasseja parhaaseen hintaan

Kokemuksemme ja valmistusprosessimme hallinnan ansiosta voimme tarjota lasiterasseja edullisemmin ja tinkimättä laadusta.

P-merkintä

Willab Garden on perustamisesta lähtien puhunut laadun ja osaamisen puolesta. Se että lasiterassituotteemme ovat korkealaatuisia, tiesimme jo ennestään. Mutta nyt, kun olemme antaneet RISE:n testata...


Valitse lasiterassi kauden mukaan

Haluatko käyttää lasiterassia vain kesällä vai jopa talvella? Lasiterassin eristysaste määrää sen, ja siksi olemme jakaneet lasiterssimme eri vuodenaikoihin ja kausiin.


Suunnittele ja muokkaa uutta lasiterassiasi

Kokonaiset lasiterassimme ovat valmiita paketteja, joihin sisältyy runko, lasiosat ja katto. Voit valita sadoista lajikkeista ja muokata ja mukauttaa lasiterassiasi.