Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Willab Gardensin tietosuojakäytäntö

Willab Garden suojaa yksityisyyttäsi, ja siksi olemme varovaisia ​​suojellessamme sinua koskevia henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietojasi varovasti ja voit luottaa siihen, että henkilötietojen käsittely tapahtuu vain oikealla tavalla voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.

Mikä on henkilötieto?
Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää tiettyyn henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus, kuvat ja äänitallenteet. Myös salatut tiedot ja erityyppiset sähköiset identiteetit ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää henkilöön.

Miksi keräämme henkilötietoja?

 • Tilausten käsittelyyn
  Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti tilauksesi käsittelemiseksi. Teemme tämän täyttääkseen kanssasi solmimamme sopimuksen. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme esimerkiksi ottaa sinuun yhteyttä, ottaa maksun vastaan ja ilmoittaa sinulle tilauksestasi
 • Ostojen käsittelyyn
  Sen lisäksi, että tietojasi käytetään ostoksesi käsittelyyn, tietoja käytetään uutuuksista tai meneillään olevista kampanjoista tiedottamiseen sähköpostitse tai puhelimitse, asiakaspalvelulle esittämiisi kysymyksiin vastaamiseen, tietojen ja tarjousten räätälöimiseen sinulle sekä markkinointimateriaalin ja kyselyjen lähettämiseen organisaatiomme, asiakaspalvelumme ja tuotteidemme parantamiseksi.
 • Ennen ja jälkeen ostoksen
  Kun olet tilannut kuvaston, ostanut meiltä jotakin ja/tai tilaat uutiskirjeemme/osallistut johonkin järjestämäämme kilpailuun, asetamme sinun etusi etusijalle. Annat meille suostumuksesi tietojesi keräämiseen hyväksymällä aktiivisesti uutiskirjeemme tilauksen tai hyväksymällä kilpailuehtomme. Henkilötietojasi käytetään myös profilointiin, jotta voimme keskittyä kiinnostuksen kohteisiisi. Profilointi tarkoittaa, että tietojasi analysoidaan, jotta voimme paremmin arvioida, mitä tietoja haluat saada ja mitä markkinointia arvostat.
 • Keneltä henkilötietoja kerätään?
  Henkilötietoja kerätään suoraan sinulta esimerkiksi silloin, kun sinusta tulee asiakas tai kun otat meihin yhteyttä. Henkilötietoja voidaan kerätä myös valtion henkilörekisteristä, jotta voimme varmistaa, että meillä on oikeat tiedot sinusta esimerkiksi muuton yhteydessä.

Kenelle henkilötietoja jaetaan?
Jaamme tiettyjä rajoitettuja osia henkilötiedoistasi kumppaneidemme kanssa, kuten verkkosivustomme palveluntarjoajien, tilintarkastajiemme, pankkimme ja pankkisi sekä liiketoimintaamme varten tarvitsemiemme IT-järjestelmien tarjoajien kanssa. Jaamme tietoja myös tavarantoimittajiemme kanssa toimitusta varten

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta 
Henkilötietojasi säilytetään tilauksen keston ajan takuuaikana, kirjanpitoa varten ja/tai jos olet päättänyt tilata uutiskirjeemme.

Säilytämme henkilötietosi tuotteen takuu- ja reklamaatioajan, jotta voit virhetilanteessa ottaa meihin yhteyttä.

Tallennamme henkilötietosi, joita tarvitaan kirjanpitoamme (esimerkiksi kaikki tilaukset, laskut ja maksut) ja verotusta varten. Lain mukaan nämä tiedot on säilytettävä seitsemän vuoden ajan.

Tallennamme tietosi uutiskirjettä varten. Jos haluat vastustaa tietojesi käyttöä uutiskirjeitä varten, voit peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen linkin kautta, joka löytyy viimeisimmän saamasi uutiskirjeen alaosasta.  

Jotta emme käsittelisi henkilötietoja turhaan ja ilman syytä, poistamme säännöllisesti henkilötietoja, joita ei enää tarvita. Tiedot poistetaan yllä mainittujen kriteerien perusteella.

Kun Willab Garden käsittelee henkilötietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet
Sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta, ja voit pyytää meiltä niistä kopion.

Sinulla on oikeus vaatia, että virheelliset henkilötiedot korjataan. Jos olet asiakkaamme, teet sen yksinkertaisimmin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä poistamaan henkilötietosi (jos meillä ei ole syytä käsitellä niitä tai jos et enää anna suostumustasi). Vaikka pyytäisit meitä poistamaan henkilötietosi, meidän on joskus säilytettävä tietyt henkilötiedot esimerkiksi silloin, kun laki edellyttää sitä tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisten etujemme puolustamiseksi tai valvomiseksi.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi tiettyä käsittelyä ja pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan , esimerkiksi kunnes virheelliset tiedot on tarkistettu ja mahdollisesti korjattu. Huomaa, että henkilötietojesi rajoittaminen tai poistaminen voi tarkoittaa, että emme voi täyttää velvoitteitamme sinua kohtaan.

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi koneluettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle, ns tietojen siirrettävyys. Tämä koskee ainoastaan henkilötietoja, jotka olet itse antanut meille, joita käsittelemme automaattisesti ja joita käsittelemme pitääksemme sopimuksessa lupaamamme tai koska olet hyväksynyt niiden käsittelyn.

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi käsittelyyn, jonka suoritamme sen jälkeen, kun olet antanut siihen suostumuksesi. Jos peruutat suostumuksesi, on tärkeää tietää, että se koskee vain tulevaisuutta eikä jo suoritettua käsittelyä.

Velvollisuutemme
Velvollisuutemme on vastata siitä, miten henkilötietojasi käsitellään, ja määritellä tarkoitukset, joita varten tietoja käsitellään.

Yhteystiedot, jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää oikeuksiasi
Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, kun käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille sähköpostia: info@willabgarden.fi  

Tai kirjoita meille:
Willab Garden AB
Tomtaholmsvägen 11, 
Ö Karup, 
269 41 Båstad, 
Sweden

Turvatoimenpiteet
Henkilötietojasi käsitellään lain mukaisesti ja turvallisesti. Meillä on olemassa menettelyt henkilötietojesi suojaamiseksi ja tietoturvasi takaamiseksi. Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, joita todella tarvitsemme, ja poistamme henkilötiedot huolellisesti, kun niitä ei enää tarvita. Henkilötietojen käsittelyyn käytettäviä järjestelmiä päivitetään jatkuvasti sen varmistamiseksi, että ne ovat riittävän turvallisia, käyttämällä virustorjuntaohjelmia, palomuureja ja järjestelmiä, joilla tunnistetaan henkilötiedot eri tietojärjestelmissä. Me toimimme rekisterinpitäjinä asiakkaitamme kohtaan. Tämän vuoksi edellytämme ja tarkistamme myös, että yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietojasi turvallisesti ja lain mukaisesti.