Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Perusta ja runko

Lasiterassin käyttötarkoitus ja käyttöalue riippuvat siitä, kuinka hyvä sen eristyskyky on. Koko rakennuksen rakenne on otettava huomioon niin kuin aina, kun on kyse eristyksestä. Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki, kuten sanonta kuuluu.

Perustus 

Jotta lasiterassista tulee kestävä, on parasta tehdä asiat kunnolla aina perustuksesta lähtien. Willab Gardenin eri osat istuvat hyvin yhteen. Huolellisuus on tärkeää valmistelu- ja asennustöissä. Valitsemasi perustus vaikuttaa sekä ulkonäköön että käyttöön. Täältä löydät enemmän tietoa pohjatyöstä.

Huolellisuus! Tarkista huolellisesti kaikki mitat ja että perustus on vaakasuorassa. Vain silloin kaikki toimii hyvin työn edetessä.

Lasiterassi pulpetti liimapuurungolla
Moderni, kaunis musta lasiterassi liimapuusta

Liimapuurunko

Meillä on useita vaihtoehtoja koskien rungon mallia. Valitse jokin valmiista rungoistamme, niin pääset helpolla. Määrämittaan katkaistulla rungolla säästät aikaa ja säästyt monelta vaiheelta riippumatta siitä, teetkö työn itse vai teetätkö työn ammattilaisella.

Lue täältä enemmän Willab Gardenin pohjoismaisesta, FSC-leimatusta liimapuusta.


Hyödyllistä luettavaa

Perustustyöt

Valitsemasi perustus vaikuttaa sekä ulkonäköön että käyttöön.

Tietoa liimapuurungoista

Willab Garden valmistaa lasiterassirungot ruotsalaisesta, luokitellusta laatuliimapuusta. Liimapuu mahdollistaa sirommat rakenteet, koska se on kestävämpää kuin tavallinen rakennuspuu.

Lue lisää

Lasiterassin lattia

Lasiterassin lattian valitseminen ei ole helppoa, sillä on otettava huomioon monia asioita. Ensinnäkin on otettava huomioon tekniset näkökohdat eli se, mitkä materiaalit kestävät lasiterassin...

Valitse lasiterassisi käytön ja kauden mukaan

Lasiterasseissa on eroja. Lasiterassia suunniteltaessa on tärkeää ajatella perustaa, kirjaimellisesti. Kokonaiseristyskyky ratkaisee, kuinka pitkän kauden lasiterassia voi käyttää niin, että siitä...

Talvipuutarha – talvikuntoon laitettu lasiterassi

Talvipuutarha on loistava lisähuone seurusteluun, juhlille tai vain rentoutumiseen vuoden ympäri. Talvipuutarha on mielestämme talvieristetty lasiterassi, joka voidaan lämmittää huoneenlämpöiseksi...