Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Perusta ja runko

Lasiterassin käyttötarkoitus ja käyttöalue riippuvat siitä, kuinka hyvä sen eristyskyky on. Koko rakennuksen rakenne on otettava huomioon niin kuin aina, kun on kyse eristyksestä. Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki, kuten sanonta kuuluu.

Perustus 

Jotta lasiterassista tulee kestävä, on parasta tehdä asiat kunnolla aina perustuksesta lähtien. Willab Gardenin eri osat istuvat hyvin yhteen. Huolellisuus on tärkeää valmistelu- ja asennustöissä. Valitsemasi perustus vaikuttaa sekä ulkonäköön että käyttöön. Täältä löydät enemmän tietoa pohjatyöstä.

Huolellisuus! Tarkista huolellisesti kaikki mitat ja että perustus on vaakasuorassa. Vain silloin kaikki toimii hyvin työn edetessä.

Lasiterassi pulpetti liimapuurungolla

Liimapuurunko

Meillä on useita vaihtoehtoja koskien rungon mallia. Valitse jokin valmiista rungoistamme, niin pääset helpolla. Määrämittaan katkaistulla rungolla säästät aikaa ja säästyt monelta vaiheelta riippumatta siitä, teetkö työn itse vai teetätkö työn ammattilaisella.

Lue täältä enemmän Willab Gardenin pohjoismaisesta, FSC-leimatusta liimapuusta.


Hyödyllistä luettavaa

Perustustyöt

Valitsemasi perustus vaikuttaa sekä ulkonäköön että käyttöön.

Tietoa liimapuurungoista

Willab Garden valmistaa lasiterassirungot ruotsalaisesta, luokitellusta laatuliimapuusta. Liimapuu mahdollistaa sirommat rakenteet, koska se on kestävämpää kuin tavallinen rakennuspuu.

Asiakaspalvelu

Maanantai-perjantai 09:00 - 17:00

Tilaa uutiskirjeemme!

Inspiraatiota, vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa kuvasto 2021!

Kuvastomme tarjoaa inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita erilaisten puutarhahuoneiden luomiseen.