Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Asennusapu - Kasvihuone ja lasiterassi

Turvallinen valinta on palkata asentaja, joka on jo aikaisemmin asentanut Willab Gardenin lasiterasseja ja kasvihuoneita. Osa asiakkaistamme haluaa asentaa ja rakentaa itse, pääasiassa kasvihuoneen. Toisten mielestä on parempi antaa ammattilaisen tehdä työ ja antaa valtuutetun asentajan asentaa kasvihuone tai lasiterassi. Jos annat ammattilaisen tehdä työn, säästät aikaa ja vaivaa ja voit keskittyä mieluummin, kuinka sisustat lasiterassisi tai voit suunnitella mitä aiot kasvattaa ja istuttaa uutena kasvukautena kasvihuoneessasi?

Olemme valtuuttaneet meistä riippumattomia asentajia, jotka toimivat eri puolilla maata. Valtuutus on koulutus, jonka kautta asentajat ovat tutustuneet tuotteisiin ja oppineet tärkeitä taitoja siitä, miten tuotteemme asennetaan. 

Alla olevat asentajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka on koulutettu asentamaan Willab Gardenin kasvihuoneita ja lasiterasseja. Asiakas ottaa itse yhteyttä asentajaan. Valtuutetuilla Willab Gardenin asentajalla on kokonaisvastuu työstään, ja suosittelemme, että asiakas itse pyytää suosituksia sekä kirjallisen tarjouksen. Asentajan asennusta tai valitusta koskevissa kysymyksissä tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä asentajaan.