Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasitettu terassi

Harkitsetko lasitetun terassin rakentamista? Tee unelmastasi totta Willab Gardenin avulla! Meiltä saat sekä lasielementtejä terassille että valmiita pakettiratkaisuja lasiterassia varten. Meidän tuotteemme voi tarvittaessa räätälöidä sinun tarpeisiisi muodon, mittojen ja värin suhteen. Terassin lasittaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt.


Lasitettu ulkotila terassilla

Tutustu kokonaisten ja lasitettujen terassille sopivien lasiterassien valikoimamme. Pakettiratkaisuistamme on olemassa suuri määrä malleja, jotka voidaan sovittaa omiin tarpeisiisi!


Lasielementit terassin lasittamiseen

Suunnittele ja rakenna lasitettu terassi juuri niin kuin haluat! Ainutlaatuisiin lasielementteihimme kuuluu kiinteitä ikkunoita, liukuovia ja taiteovia.


Suunnittele lasiterassisi 3D:nä

Suunnittele lasiterassi 3D:nä digitaalisen lasiterassioppaamme avulla. Valitse perusmalli ja sovita se toiveidesi mukaan esim. mittojen, seinien, värin, katon ja valaistuksen suhteen.


Suunnittele lasielementit 3D:nä

Suunnittele lasitettu terassi 3D:nä lasielementtioppaan avulla. Valitse koko liukuovien, taiteovien ja ikkunaelementtien valikoimastamme. Täydellinen sinulle, joka haluat rakentaa unelmaterassin laseilla ja täydellisellä vapaudella.