Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Useita jännittäviä uutuuksia

Voimme ylpeinä esitellä useita suuria uutuuksia tänä vuonna. Lisämme nyt pihataloja (ruot. Attefall), useita uusia pergoloita ja ulkokalusteita valikoimaamme. Myrskynkestävä Green Room-kasvihuoneperhe kasvaa kahdella uudella mallilla ja Euro-Serre-sarjaan tulee uusi kasvihuonemalli nimeltä Rustiq.

Green Room Botanic Wall/Elegant

Esittelemme Green Room Botanicin - jossa kasvihuonetunnelma kohtaa toiminnallisuuden. Antelias kattokaltevuus luo valtavan tilan tunteen. Saranaovi ja sivuikkunat ovat vakiona ja antavat tälle klassiselle englantilaiselle suunnittelulle modernin kosketuksen. Green Room Botanicilla on kaikki edellytykset luoda ainutlaatuinen ja ajaton paikka puutarhassasi.

Green Room - Pääty seinää vasten

Uutena mahdollisuutena on myös liittää kasvihuoneen pääty seinääsi, mikä koskee suosittuja kasvihuonemallejamme Classic, Wall, Elegant, Season Classic, Season Wall ja Season Elegant. Kätevää astua suoraan kasvihuoneeseen suojassa tuulelta ja tuiskulta. 

Euro-Serre Rustiq

Rustiq ammentaa inspiraatiota englantilaisista kasvihuoneista ja tarjoaa uskomatonta tilantuntua korkean harjan ansiosta. Rustiq on suunniteltu erityisen vahvoilla harja- ja räystäsprofiileilla, jotka antavat kasvihuoneelle hyvän vakauden, ja liukuovi on vakiovarusteena. Euro-Serre Rustiq on täydellinen kasvihuone sinulle, joka rakastat viljelyä. Se on joustava, vahva ja suunniteltu keskittyen vihreisiin unelmiisi. Valitse omasi ja anna Rustiqin olla viljelyspaikkasi monien vuosien ajan.

Pergola Slim

Tervetuloa uuteen puutarhan ylellisyyden aikaan! Olemme ylpeitä esitellessämme uutuuden: Pergola Slim. Se ei ole pelkästään pergola; se on sijoitus tyyliin, toimivuuteen ja mukavuuteen, joka muuttaa sekä puutarhasi että sen käytön tavalla, jota et ole ennen kokenut. Pergolamme on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja varustettu katon säädettävillä lamelleilla. Se antaa sinulle täyden hallinnan auringonsäteisiin ja varjoon, jotta voit nauttia puutarhastasi kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuorokauden aikoina.

Garden Living - Ulkokalusteet

Willab Gardenille puutarha ei ole pelkkä paikka, se on elävä uni. Jatkuvassa pyrkimyksessämme luoda viihtyisiä lasiterasseja ja kasvihuoneita, olemme nyt ottaneet suuren harppauksen eteenpäin - esittelemme ylpeinä täyden valikoiman ulkokalusteita - Garden Living by Willab Garden.

Olemme huolellisesti valinneet valikoiman, jossa on korkea laatu ja houkuttelevat hinnat. Yhdessä lasiterassiemme ja kasvihuoneidemme kanssa voit nyt luoda ihania ympäristöjä puutarhassasi.

Kaikki uudet ulkokalusteemme on täysin sovitettu käytettäväksi lasiterasseissamme ja kasvihuoneissamme. Säänkestävät päällysteet kestävillä tyynyillä ja FSC-sertifioiduilla puuosilla ovat itsestäänselvyyksiä, riippumatta valinnastasi.

Tutustu Garden Living-valikoimaamme

Pihatalot (ruot. Attefall)

Yksi tämän vuoden suurista uutuuksista ovat edulliset Attefall-talomme niille, jotka suunnittelevat rakentavansa lisärakennuksen tontilleen. Tavoitteenamme on tarjota erittäin edullinen vaihtoehto jo markkinoilla oleville Attefall-taloille. Olemme myös pyrkineet antamaan sinulle ostajana mahdollisimman suuren vapauden suunnittelussa, parvissa, vesi-/viemäriliitännöissä, keittiössä ja muissa valinnoissa. Näin ollen sinä itse ohjaat rakennuksen käyttötarkoitusta ja hintalappua. Kaksi mallia kahdessa eri koossa - yhteistyössä suunnittelutoimiston kanssa olemme kehittäneet kaksi mallia kahdessa eri koossa. Tuloksena on neljä erilaista Attefall-taloa, jotka sopivat moniin erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin. Kaksi niistä on pulpettikattoisia, kun taas kaksi muuta ovat perinteisellä satulakatolla, ja valintaasi voi joskus vaikuttaa alueesi asemakaava.

Joustavuus on avainsanamme - jos aiot liittää vettä ja viemäriä luodaksesi opiskelija-asunnon vuokrausta varten tai viehättävän vierasmajan - valitse suurempi 30 neliön versio. Jos pyrit luomaan enemmän yöpymismahdollisuuksia/juhlatilaa tai lisätilaa - pienempi 25 neliön talo voi olla oikea valinta. Valinnasta riippumatta saat hyvin rakennetun ja laadukkaan Attefall-talon, joka kestää helposti lumikuorman 5,5 ja tarvittavat tuulikuormat. Itse asiassa Attefall-talomme täyttävät Ruotsissa rakennusvaatimukset Trelleborgista Haparandaan - ongelmitta.

Vankka monella tavalla - rakenteemme on hyvin rakennettu - vankka eristys ja energiatehokas, jotta se ei rasittaisi kuukausibudjettiasi enempää kuin tarpeellista. Vertaa mielellään rakennetta kilpailijoihin. Sanaan "vankka" liittyy myös se, että talo rakennetaan 145 mm:n runkopuulla, mikä antaa tilaa reilulle eristykselle.

Laatu koko prosessin ajan - valitessasi Attefall-talon meidän tehtaaltamme saat valintoja, jotka ovat normaalia laajempia. Haluatko parvella varustetun makuutilan - se on saatavana lisävalintana kahdessa eri koossa. Tikkaat tai portaat parvelle - ne ovat saatavilla. Tehokas perusilmanvaihto sisältäen tuulettimet ja muut tarvittavat - on saatavilla. Tai ehkä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä - se on myös saatavilla. Talo toimitetaan täydellisenä tee-se-itse -pakettina, kaikkea muuta kuin sisäseinien ja -katon pintoja lukuun ottamatta - päätät itse käyttötarkoituksesta ja sisustuksesta, ja voit siten ohjata Attefall-talosi kustannuksia. Kun nyt olet saanut kaikki edut selviksi, saattaa jäädä ehkä parasta odottamaan. Hinta.

Ja ikään kuin tämä ei vielä riittäisi, olemme myös saaneet paljon uusia lisäominaisuuksia jo olemassa oleviin tuotteisiin, kuten enemmän värivaihtoehtoja joissain kasvihuoneissa ja lasiterasseissa sekä pergoloissa ja markiiseissa. Aurinkosuojapaneelit, pliseesälekaihtimet, puusälekaihtimet ja tiilet ovat muita esimerkkejä uusista tuotteista, jotka täydentävät valikoimaamme. Samoin kuin aivan uusi kasvihuoneiden sisustusvalikoima hyllyjä, erillisiä istutusalustoja ja mukautus kamiinan asentamiseen. Viimeisenä muttei vähäisimpänä voimme myös esitellä uuden parvekekasvihuoneen ja täysin tolpattoman lasikaiteen.

Voimme perustellusti väittää, että meillä on jotain jokaiselle, ja toivomme sinun pitävän uutuuksista yhtä paljon kuin mekin!