Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Katto lasiterassille

Etsitkö kattoa terassillesi tai kokonaista terassiratkaisua, jossa on myös katto? Siinä tapauksessa olet osunut oikeaan! Willab Gardenilla on edullisia terassikattoja pellistä, muovista ja lasista kaikentyyppisille terasseille. Meidän kattomme on helppo asentaa, niillä on pitkä käyttöikä ja ne vaativat mahdollisimman vähän huoltoa. Sovita omiin tarpeisiisi mittojen ja värin suhteen. Meillä on myös pakettiratkaisuja sinulle, joka etsit kokonaista lasiterassia.

Lasiterassin lasikattoon

Lasikatto lasiterassille

Eristetty lasikatto antaa lasiterassille avoimen ja vahvan tilavaikutelman samalla, kun se suojaa sateelta ja tuulelta.


Peltikatto lasiterassille

Konesaumattu peltikattomme antaa lasiterassille modernin ilmeen. Valmistettu ruotsalaisesta teräksestä, pitkäikäinen ja helppo puhdistaa.

Lasiterassin muovikattoon

Muovikatto terassille

Anna lasiterassille valoisa ja ilmava piristys muovikatolla. Malleissamme on ainutlaatuinen rakenne, joka on erityisen vahva.

Lasiterasseihin

Katettu terassi

Etsitkö valmista terassirakennetta? Tutustu kokonaisten lasiterassien valikoimaamme ja näe modernit alumiiniset pergolamme, joissa on säädettävä katto. Kaikkien mallien koko ja väri on valittavissa.


Pergola ‒ Ilmava katettu terassi

Pergola luo terassille ilmavan ja viihtyisän tunnelman. Malleissamme on säädettävä katto, joka suojaa sateelta ollessaan suljettuna ja kestää suuria lumikuormia.


Kattotarvikkeet

Meillä on luonnollisesti kokonainen valikoima kattotarvikkeita terassille. Sieltä löydät kaikkea eristyskattolevyistä ja harjaprofiileista syöksytorviin ja varaosiin.


Suunnittele 3D:nä

Suunnittele lasiterassi ja peltikatto 3D:nä digitaalisen suunnittelutyökalumme avulla. Valitse useista malleista, väreistä, mitoista ja lisävalinnoista.

Suunnittelutyökalu