Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Komposiittilauta Ultrashield WPC

  • Komposiittiritilä puukomposiitista
  • Ultrashield® antaa erityisen vahvan suojan tahroja vastaan
  • Käännettävä – sileäksi harjattu pinta/puun rakenne
  • Värit: Antiikki (vaaleanharmaa), Hopeanharmaa & Tiikki
  • Laudan mitat: 138 x 22,5 x 5400 mm

Komposiittiritilä Ultrashield® WPC on oikea valinta sinulle, joka haluat kauniin, helppohoitoisen ja kulutusta kestävän ulkolattian. Edistyksellisessä Ultrashield®-pintakerroksessa on luonnollinen, pehmeä puupinta, ja sen ansiosta lattiasi saa erityisen hyvän suojan tahroja vastaan.

Komposiittiritilä, jota kutsutaan myös puukomposiitiksi, näyttää puulta mutta siitä ei lähde säleitä tai tikkuja. Siksi se on tuntuu jalan alta erityisen pehmeältä ja mukavalta, ja se on turvallinen valinta esimerkiksi perheille, joiden pienet lapset juoksevat terassilla paljain jaloin. Luonnollinen ja kaunis ulkonäkö kestää hyvin auringonpaistetta ja säilyttää pintansa ja värinsä vuodesta toiseen. Jos läikytät jotain lattialle, kuivaa se vain heti, niin säästyt rumentavilta tahroilta.

Komposiittiritilää ei tarvitse hioa ja öljytä. Sen sijaan sinulla on enemmän aikaa upeasta ulkoterassistasi nauttimiseen. Saatavilla väreissä tiikki (tumma puu), hopeanharmaa ja antiikki.

Hyvä tietää komposiittilevystä

Helppohoitoinen

Komposiittiritilä WPC Ultrashield® on niin lähellä huoltovapaata kuin ylipäätään on mahdollista. Sinun ei tarvitse maalata tai öljytä terassiasi. Nopea pesu vedellä ja pienellä määrällä saippuaa keväisin, ja verantasi tai terassisi on valmis kesäkauteen.

Myrkytön & 100 %:sesti kierrätettävä

Willab Gardenin komposiittiritilä on valmistettu täysin ilman vaarallisia kemiallisia aineita. Valmistusprosessissa materiaali puristetaan yhteen korkeassa lämpötilassa, ja tuloksena on äärimmäisen kestävä materiaali ilman myrkyllisiä kemikaaleja ja sidosaineita. Puukomposiitti on valmistettu kierrätetystä muovi- ja puujauheesta, joten se on hyvä vaihtoehto ympäristön kannalta.

Tahrat – kaukainen muisto Ultrashield®-suojakerroksen ansiosta
Juuri tämäntyyppinen WPC-lattia hylkii erityisen hyvin tavallisesti tulevia tahroja. Muun muassa läikkynyt viini, kahvi, soijakastike ja kasviöljy, joka kuivataan heti, ei jätä pysyviä tahroja Ultrashield®-suojakerroksen ansiosta.

Torjuu sientä, hometta, lahoamista ja halkeilua
Ultrashield®-kerros torjuu myös sienten kasvua ja estää pinnan halkeilua. Näin ollen lattia kestää pidempään kuin tavallinen komposiittiterassilattia ilman suojakerrosta.

Estää värin haalistumista

WPC-lattian ainutlaatuisen Ultrashield®-suojakerroksen ansiosta värit pysyvät paljon pidempään kuin muissa komposiittilattioissa. Tämä on osoitettu UV-valotesteillä. Pieniä värieroja lautojen välillä voi ilmetä.

Komposiittiritilä, joka on helppo & nopea asentaa

Komposiittiritilä asennetaan piilossa olevilla asennusklipseillä, jolloin ruuvinreikiä ei tarvitse tehdä. Se on myös helpompi ja nopeampi asentaa kuin perinteinen puuterassi. Ritilälautojen katkaisuun suosittelemme pyörösahaa, jossa on terävä kovametallinen terä. Lue asennusohjeista yksityiskohtaiset tiedot asennuksesta ja hoidosta.

Terassin lasikaide

Suunnittele ja katso hinta uudelle terassillesi tai patiollesi

Käytä älykästä suunnittelutyökalua ostaessasi lasikaiteen tai komposiittilattian terassille tai patiolle. Osta verkosta ja saat kaiken suoraan kotiisi toimitettuna!

Terassioppaaseen