Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lasikaide terassille Willab Gardenilta

Willab Gardenin lasikaiteet ovat korkealaatuisia, ja ne ovat helposti mukautettavissa terassisi tai verantasi mittoihin. Voit myös valita vakiomitat ja saada laatukaiteen todella hyvään hintaan. Lasikaideopas-piirrostyökalumme avulla voit suunnitella helposti ja nopeasti uuden lasikaiteesi ja nähdä hinnan suoraan. Vertaile uuden lasikaiteesi eri kokoonpanoja suoraan verkossa.

Meillä on laaja valikoima lasikaiteita sekä tyylikkäitä alumiinista tai harjatusta teräksestä valmistettuja tolppia. Myös käsijohteita on saatavilla monenlaisia, joten voit mukauttaa lasikaiteen omaan tyyliisi sopivaksi.

Suunnittele lasikaiteesi, tee seuraavat valinnat:

  • Lasi omilla mitoilla tai vakiomitoilla
  • Karkaistu lasi tai laminoitu & karkaistu lasi (8 mm)
  • Kirkas tai huurrettu lasi
  • Valitse tolppa, käsijohde ja kiinnikkeet itse

Hyvä tietää lasikaiteistamme:

  • Helppo hoitaa – pese kaide vain pari kertaa vuodessa
  • Mukautettu pohjoismaiseen ilmastoon
  • 5 vuoden takuu tolppien materiaalivirheiden varalle
  • Helppo asentaa

Helppo asennus

Lasikaiteidemme asennus käy helposti. Tolpat ankkuroidaan alustaan tolppien jalkojen avulla. Alustasta riippuen käytetään erilaisia ruuveja – kysy neuvoa rakennustarvikemyymälästäsi, jos olet epävarma, millaiset ruuvit soveltuvat parhaiten. Lasit asennetaan joko tolppiin integroituina lasinkiinnikkeiden avulla tai pyöreiden tai nelikulmaisten ”korvien” avulla, kuten sarjassamme ”Steel”.

Lasikaide, joka kestää

Lasimme ovat joko karkaistua lasia tai karkaistua ja laminoitua lasia. Paksuus: 8 mm.
Willab Gardenin lasikaiteiden tolpat valmistetaan ruostesuojakäsitellystä alumiinista. Alumiinikaide on pulverilakattu, ja Steel-sarjassamme on sileä pinta ruostumatonta terästä. Ne soveltuvat hyvin pohjoismaiseen ilmastoon, ja myönnämme 5 vuoden takuun tolppiemme materiaalivirheiden varalle.

Lasikaide kirkasta tai huurrettua lasia

Lasikaide voi toimia sekä tuulensuojana että putoamissuojana tai vain kauniina puuterassisi reunustajana. Kirkkaasta, läpinäkyvästä lasista valmistettu kaide on oiva valinta, jos haluaa tuulensuojaa ja tyylikkään reunuksen terassille säilyttäen kuitenkin näkymän kokonaisuudessaan. Valitse huurrettu lasi, jos haluat terassillesi tai verannallesi huomaamattoman ja kauniin näkösuojan.

Terassin lasikaide

Suunnittele ja katso hinta uudelle terassillesi tai patiollesi

Käytä älykästä suunnittelutyökalua ostaessasi lasikaiteen tai komposiittilattian terassille tai patiolle. Osta verkosta ja saat kaiken suoraan kotiisi toimitettuna!

Terassioppaaseen