Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Minikasvihuone

Minikasvihuone ‒ Kasvihuone miniatyyrimallina

Minikasvihuone on eräänlainen kasvatuslaatikko, joka on tarkoitettu kylvettyjen siementen tai pistokkaiden kasvattamiseen. Minikasvihuoneissa on usein muovikansi tai yksinkertainen ilmanvaihto, mikä auttaa luomaan erityisen kostean ja miellyttävän ilmaston. Se nopeuttaa ja lisää taimien kasvua, jolloin ne voi istuttaa uudelleen, kun niistä on tullut vahvempia.

Pienet kasvihuoneet kasvien kasvattamiseen parvekkeella tai sisätiloissa

Minikasvihuonetta voi käyttää tavallisessa kasvihuoneessa, mutta se on riittävän pieni sopiakseen myös sisätiloihin tai parvekkeelle. Tietyt kasvit voivat olla erityisen herkkiä hallalle tai kylmälle. Silloin kasvatuskauden voi aloittaa aikaisemmin sisätiloissa tai lasitetulla parvekkeella. Minikasvihuone on täydellinen myös sinulle, joka haluat kasvattaa yrttejä tai muita kasveja pienessä tilassa.

Muut pienet kasvihuonevaihtoehdot

Sinulle, joka etsit tavallista kasvihuonetta pienessä koossa, meillä on monia kasvihuonemalleja pienenä kasvihuoneena ‒ mikä tarkoittaa kunnollista seisomakorkeutta ja laatua mutta pienempää pinta-alaa. Se on kasvihuone, joka on huomattavasti suurempi kuin minikasvihuone ja sopii pienelle tontille.