Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Fraxinus-merileväuute alkuperäinen

Leväuute Original

20 €
Tuotenro: 5426

Leväuute Original stimuloi luonnollista kasvuprosessia, esim. siementen itämistä ja juurikasvua. Leväuute Original antaa vahvoja ja terveitä kasveja ja parantaa vastustuskykyä tuholaisten, tautien ja ympäristöstressin torjumiseksi. Käytetään juurikasteluna tai lehtisuihkuna ja myöhemmin yhdessä lannoitteen kanssa maksimaalisen ravinteiden imeytymisen varmistamiseksi. Leväuute Original auttaa kasveja kypsymään ja selviytymään talvesta. Tuote on valmistettu Ascophyllum nodosum-levästä. Levä korjataan Pohjois-Norjan rannikolta. Sadonkorjuun jälkeen se kuivataan ja jauhetaan, ja se on nestemäisen kasviravinteen pääasiallinen ainesosa. Kaikki reseptit ovat alun perin peräisin Iso-Britanniasta, mutta ne on mukautettu Ruotsin maaperään. Iso-Britanniassa leväravinteet ovat yksi suurimmista kasviravinteista.

Levä kasviravinteena

Levää käytetään ympäri maailmaa kasviravinteena, eläinrehuna ja terveysruokana/vitamiineina. Solmulevällä, Ascophyllum nodosum, on upea koostumus 60 mineraalia ja 13 vitamiinia sekä kasvua stimuloivia aineita, kuten betaiineja ja sytokiniineja.

Miksi levää?

Levät lisäävät juurikasvua ja biologinen elämä maassa kasvaa, mikä hyödyttää kasveja. Levät tekevät kasveista kestävämpiä, ja ne kukkivat runsaasti ja värikkäästi. Levät herättävät hedelmien ja vihannesten herkullisen maun ja tuoksun ja parantavat samalla säilyvyysominaisuuksia. 

  • Ilmainen toimitus
  • Edullinen ja laadukas
  • Toimitus viikosta 26 alkaen