Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Täydellinen Fraxinus-merileväuute

Leväuute Komplett

21 €
Tuotenro: 5423

Komplett-versiossa on kaikki Original-lannoitteen edut, mutta myös helposti liukenevaa typpeä, fosforia ja kaliumia, jotka tekevät siitä täyslannoitteen. Komplett:n NPK-arvo on 5,8-2,5-4,8. Näin saat vahvoja ja terveitä kasveja, runsaamman ja värikkäämmän kukinnan ja suuremman sadon. Käytetään kaikille puutarha- ja sisäkasveille keväällä ja kesällä.

Tuote on valmistettu Ascophyllum nodosum-levästä. Levä korjataan Pohjois-Norjan rannikolta. Sadonkorjuun jälkeen se kuivataan ja jauhetaan, ja se on nestemäisen kasviravinteen pääasiallinen ainesosa. Kaikki reseptit ovat alun perin peräisin Iso-Britanniasta, mutta ne on mukautettu Ruotsin maaperään. Iso-Britanniassa leväiravinteet ovat yksi suurimmista kasviravinteista.

Levä kasviravinteena

Levää käytetään ympäri maailmaa kasviravinteena, eläinrehuna ja terveysruokana/vitamiineina. Solmulevässä, Ascophyllum nodosum, on upea koostumus 60 mineraalia ja 13 vitamiinia sekä kasvua stimuloivia aineita, kuten betaiineja ja sytokiniineja.

Miksi levää?

Levät lisäävät juurikasvua ja biologinen elämä maassa kasvaa, mikä hyödyttää kasveja. Levät tekevät kasveista kestävämpiä, ja ne kukkivat runsaasti ja värikkäästi. Levät herättävät hedelmien ja vihannesten herkullisen maun ja tuoksun ja parantavat samalla säilyvyysominaisuuksia. 

  • Ilmainen toimitus
  • Edullinen ja laadukas
  • Toimitus viikosta 3-8 päivää alkaen