Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Ympäristökuva vesiviljelyn aloitussarjasta
10%

Hydroponinen viljely - aloituspaketti

84 €
75,60 €
Tuotenro: 5941
10 % alennus kaikista puutarhatarvikkeista

Viljele yksinkertaisesti ja helposti. 10 minuuttia – niin nopeasti pääset alkuun. Kaikki voivat kasvattaa vihanneksia vuoden ympäri – ja saada onnistuneen sadon. Tarvitset vain vettä ja ikkunalaudan. Kaikki muu sisältyy hydroponisen viljelyn aloituspakettiin. Täytä laatikko vedellä, aseta esikylvetyt paakut kanteen ja odota rauhassa. Viljely hoituu suurimmaksi osaksi itsestään. Muutaman viikon kuluttua on sadonkorjuun aika. Viljelylaatikko vie vain vähän tilaa ikkunalaudalta, keittiön tasolta, parvekkeelta tai ulkoterassilta. Siinä on ajaton muotoilu, joka sopii kotiisi. Laatikko ja kansi on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa kestävästä ja valkoisesta läpivärjätystä polystyreenistä. Se on iskunkestävää ja yksiväristä valkoista polystyreeniä. Loka -maaliskuussa tapahtuvaa viljelyä varten tarvitaan lisävalaistus (ei sisälly toimitukseen), vaikka laatikko olisi sijoitettu ikkunaan. LED -ramppi (tuotenro 5942) voidaan sijoittaa helposti laatikon päälle.

Hydroponinen viljely – viljely vedessä, ilman multaa

Aloituspaketti

Aloituspaketti sisältää kaiken, minkä tarvitset alkuun pääsemiseen:

• Kasvatuslaatikko Harvy valkoinen 795 x 160 x 150 mm valkoisella kannella

• Siemenpaakut: 3 lehtisalaattia, 3 basilikaa ja 6 paakkukoria

• Ravinnetta hydroponiseen viljelyyn, 250 ml – riittää useampaan viljelykertaan

Siemenpaakut

Voit ostaa lisää siemenpaakkuja, joihin on kylvetty salaattia ja mausteita. Saatavilla on myös paakkuja ilman siemeniä, jotta voit itse valita omat suosikkisi. Muista, ettet kasvata lajeja, jotka kasvavat suuriksi maan alla (punajuuri, porkkana jne.) Paakut on valmistettu kompostoituvasta kookoskuidusta ja turpeesta, ja niihin on lisätty hieman ravinteita alkua varten. Katso siemenpaakku valikoimamme.

Hydroponinen lannoite

Sisältää kaikki mikro- ja makroravinteet, joita kasvisi tarvitsevat. 250 ml:n pullo. Kansi toimii mittana.

Kasvivalo - EI SISÄLLY!

Kasvivalon avulla voit viljellä ympäri vuoden ja silloin, kun päivänvaloa ei ole tarpeeksi. Lamppu tuottaa 570 μmol/s/m², kun se sijoitetaan 10 cm kasvin lehtien yläpuolelle. Pituus 86,6 cm, 23 W, 230 V, 6400 K, nimellisvalovirta 2200 lumenia. Starter voidaan liittää ylimääräiseen LED-listaan. Nimellispaloaika 35 000 h. Käytännöllinen kannatin, joka kiinnitetään imukupeilla ikkunaruutuun tai paljaaseen kaakeliin. Kahden ketjun ansiosta voit säätää valon korkeutta sitä mukaa, kun kasvisi kasvavat. Valmistettu lakatusta teräksestä. Pituus 40 cm.

  • Ilmainen toimitus
  • Edullinen ja laadukas
  • Toimitus viikosta 2-6 päivää alkaen