Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Esimerkkikuva: Pulpetti , 23 m². Vuodenaika: Kevät-syksy, liukuelementit WG 50 ja kennomuovi 32 mm.
 • Esimerkkikuva: Pulpetti , 23 m². Vuodenaika: Kevät-syksy, liukuelementit WG 50 ja kennomuovi 32 mm.
 • Ympäristökuva viherhuoneesta, jossa on sälekatto, musta
 • Valkoinen moderni lasiterassi lasikatolla, asennettu talon puupaneeliin.
 • Ympäristökuva viherhuoneesta, jossa on sälekatto
 • Viherhuoneen ympäristökuva liimapuurungossa
 • Esimerkkikuva: Pulpetti , 23 m². Vuodenaika: Kevät-syksy, liukuelementit WG 50 ja kennomuovi 32 mm.
Kampanja
Seinään asennettavat lasiterassit

Pulpettikatolla varustettu lasiterassi

 • Klassinen lasiterassimalli, joka sopii useimpiin taloihin
 • Malli voidaan mukauttaa toiveisiisi korkeammalla kattokulmalla, muilla seinillä jne
 • Hyvä vaihtoehto taloon, jossa on matalat räystäät
5 618 €
4 642 €
Pohjamaalaus kaupan päälle!
Tarjous!
 • Ilmainen toimitus
 • Edullinen ja laadukas
 • Toimitus viikosta 32 alkaen

Pulpettikatolla varustettu lasiterassi on Willab Gardenin suosituin ja arvostetuin malli.

Se on klassinen seinustaa vasten asennettava lasiterassi, jota voi muunnella ja sovittaa rajattomasti. Nelikulmaisen muotonsa ansiosta se on helppo kalustaa.

 

Digitaalisessa suunnittelutyökalussamme voit tehdä useita muutoksia uuteen lasiterassiisi. Valitse haluamasi eristysaste - Pulpetti-lasiterassista on saatavana eri versioita kesäkäyttöön tarkoitetusta yksikerroslaseilla varustetusta lasiterassista hyvin eristettyyn talvilasiterassiin, jota voidaan käyttää myös talvella. Lue kaikki tietämisen arvoinen vuodenaikajaostamme täältä.

 

Voit myös suunnitella lasiterassin seinät haluamallasi tavalla - valitse vuodenaika ja haluatko esimerkiksi paneelit kokonaan tai osittain liukuovien sijaan. Willab Gardenin pulpettikattoisten lasiterassien korkean laadun huomaat viimeistelyssä, materiaaleissa ja yksityiskohdissa. Tervetuloa lasiterassille, joka kestää vuosikausia!

 

Todellinen klassikko

Pulpettikattorunko on yleispätevin runko ja sopii yleensä kaikkiin talotyyppeihin ja rakennustyyleihin. Pulpetti on aina hyvä valinta, sillä se on lasiterassin rakenteeltaan klassinen.

Pulpettikattorunko on malli, joka on yleensä helpoin liittää taloon ilman, että talon kattorakenteelle tarvitse tarvitsee tehdä mitään. Sen vuoksi Pulpetti on suosituin malli talon rakennustyylistä ja mallista riippumatta. Pulpettimalli sopii myös, jos haluat sijoittaa lasiterassin kulmaan, jolloin lyhyt ja pitkä sivu ovat olemassa olevia rakennuksia vasten.

Luonnetta lakatuilla osilla

Alumiiniosat ovat vakiona valkoisiksi lakattuja tai oksidoituja. Lisähintaa vastaan saat osat antrasiitinharmaiksi tai viininpunaisiksi lakattuina. Kesäkautta varten tarkoitetut osat ovat saatavissa vain valkoisiksi lakattuina.

Luo oma unelmien lasiterassisi yhdessä kauppiaamme kanssa

Autamme sinua suunnittelemaan lasiterassin toiveidesi mukaiseksi ja taloosi sopivaksi. Ovia koko seinän leveydeltä, rintapaneeli ja ikkunoita vai paneeliseinä, jossa on jännittäviä ikkunoita, jotka päästävät valon sisään? Kysy meiltä!

Kaikki lasiterassimallimme voi muuttaa peilikuvikseen, jotta ne sopivat ilmansuuntiin tai talon ja tontin olosuhteisiin. Siitä on ilmoitettava tilauksen yhteydessä.

Pulpettikatto - Klassinen lasiterassimalli

Pulpettimalli on aina oikea valinta, sillä se sopii useimpiin taloihin ja rakennustyyleihin. Pulpettikatto eli kalteva katto on yleensä helpoin liittää taloon ilman, että joudutaan tekemään muutoksia talon kattorakenteisiin. Pulpettikatolla varustettu lasiterassimme toimii myös hyvin, jos haluat lasiterassin esimerkiksi kulman ympärille. 

 

Liimapuurunko Pulpetti

Willab Garden käyttää lasiterassirungoissa ruotsalaista FSC-merkittyä liimapuuta. Voit tilata liimapuurungon määrämittaan sahattuna ja pohjamaalattuna. Se säästää rakennusaikaa, ja siksi monet asiakkaamme tekevät niin. Lue lisää liimapuurungoistamme täältä.

 

Pulpettikattoisen lasiterassin lasielementit

Tämän pulpettikattoisen lasiterassin perusmallissa kaikilla sivuilla on liukulasiovet. Sinä valitset haluamasi vuodenajan (eristysasteen). Lasielementtien profiilit ovat vakiona valkoiset. Lisämaksusta voit saada ne muissa väreissä (Kesä-malleihin on saatavana vain valkoinen). Mahdolliset värivaihtoehdot ovat erilaiset eri lasielementtijärjestelmillä ja vuodenajoilla. Voit vapaasti testata digitaalisessa Lasiterassiopas-suunnittelutyökalussa, mikä väri sopii parhaiten lasiterassiisi. Täällä voit myös valita muun tyyppisiä seiniä, kuten paneelit osittain tai koko sivulle.

 

Lasiterassin katto Pulpetti

Perusmallin kattomateriaali on Willab Gardenin tunnettu ja suosittu kennomuovi. On myös mahdollista valita tyylikäs peltikatto konesaumatyyliin tai ylellinen lasikatto maksimaalista valoa varten. Räätälöi lasiterassisi katto - siirry Lasiterassioppaaseen.

Esimerkkikuva: Pulpetti , 23 m². Vuodenaika: Kevät-syksy, liukuelementit WG 50 ja kennomuovi 32 mm.
Viherhuoneen ympäristökuva liimapuurungossa
Esimerkkikuva: Pulpetti , 23 m². Vuodenaika: Kevät-syksy, liukuelementit WG 50 ja kennomuovi 32 mm.
Ympäristökuva viherhuoneesta, jossa on sälekatto, musta

Asiakaskuvia

Pulpetti, 18 m². Vuodenaika: Tavipuutarha Plus, liukuelementit WG 82 ja kennomuovikatto.
Esimerkkikuva: Pulpetti, 18 m². Vuodenaika: Tavipuutarha Plus, liukuelementit WG 82 ja kennomuovikatto.
Pulpetti, 18 m². Vuodenaika: Tavipuutarha Plus, liukuelementit WG 82 ja kennomuovikatto.
Esimerkkikuva: Pulpetti, 18 m². Vuodenaika: Tavipuutarha Plus, liukuelementit WG 82 ja kennomuovikatto.

Asiakaspalvelu - kysymyksiä ja vastauksia