Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Attefallhus Pulpetti
 • Attefallhus Pulpetti
 • Attefallhus Pulpetti
 • Attefallhus Pulpetti
 • Luonnos Attefallhusista 30 neliömetriä sälekatolla
 • Luonnos Attefallhusista 25 neliömetriä sälekatolla
Uutuus
Kampanja
Pihatalo

Pihatalo Pulpetti

 • Edullinen lisärakennus 
 • Suuret valintamahdollisuudet
 • Ota yhteyttä myyjiimme tilaamista varten
29 680 €
26 712 €
10% alennus
 • Ilmainen toimitus
 • Edullinen ja laadukas
 • Toimitus viikosta 40 alkaen

Yksi tämän vuoden suurista uutuuksista on edulliset Pihatalot sinulle, joka suunnittelet lisärakennuksen rakentamista tontillesi. Pyrkimyksenämme on ollut tarjota erittäin edullinen vaihtoehto markkinoilla jo oleville lisärakennuksille. Olemme myös pyrkineet antamaan sinulle ostajana mahdollisimman suuren vapauden pohjapiirustuksen, parven, LV:n, keittiön ja muiden valintojen suhteen. Voit siis itse ohjata rakennuksen käyttötarkoitusta ja hintalappua.

Pihatalo Pulpetin voi tilata eri väreissä ja erilaisilla lisävalinnoilla, kuten parvella. Ota yhteyttä myyjiimme tilaamista tai lisätietoja varten.

Avainsanamme on joustavuus 

Jos aiot muokata Pihatalon vuokrattavaksi opiskelutilaksi tai viehättäväksi vierashuoneeksi ja liittää siihen veden ja viemäröinnin, valitse suurempi, 30 neliömetrin kokoinen versio. Jos etsit enemmän yöpymismahdollisuuksia/juhlapaikkaa tai lisää tilaa, 25 neliömetrin pienempi talo voi olla oikea valinta. Valinnoista riippumatta saat hyvin rakennetun ja laadukkaan pihatalon, joka kestää helposti lumivyöhykkeen 5,5 sekä tarvittavia tuulikuormia. Itse asiassa Pihatalomme kestävät rakennusvaatimukset Trelleborgista Haaparantaan – ongelmitta.

Reilu monessa mielessä

Rakenteemme huokuu hyvin suunniteltua rakennusta – reilu eristys ja energiatehokas, jotta se ei rasita kuukausittaisia talousmenojasi enempää kuin on tarpeen. Voit mielellään vertailla rakennetta kilpailijoiden hintoihin. Sana reilu liittyy myös siihen, että Pihatalo rakennetaan 145 mm runkopuilla, mikä antaa tilaa reilulle eristykselle.

Laatua läpi koko prosessin

Kun valitset valmistamamme Pihatalon, saat tavanomaisesta poikkeavia valintamahdollisuuksia. Jos haluat nukkumaparven, se on saatavana valinnaisena kahdessa eri koossa. Tikas-/porrasratkaisut parvelle asti – saatavana lisävalintana. Tehokas vakiotuuletus mukaan lukien venttiilit ja lisätarvikkeet - saatavana lisävalintana. Tai ehkä tehokas tuuletusjärjestelmä, jossa on lämmönkierrätys – saatavana myös valinnaisena. Talo toimitetaan täydellisenä tee-se-itse-pakettina, joka sisältää kaiken paitsi seinien ja katon sisäpinnoitteet – voit itse päättää käyttötarkoituksen ja sisustuksen, jolloin voit ohjata pihatalosi kokonaiskustannuksia. Nyt kun tiedät tuotteen kaikki edut, paras asia on ehkä mainitsematta. Hinta.

Attefallhus Pulpetti
Attefallhus Pulpetti
Attefallhus Pulpetti
Luonnos Attefallhusista 30 neliömetriä sälekatolla

Asiakaspalvelu - kysymyksiä ja vastauksia