Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Eristysmuovi 6 mm, 0,43 m²

Eristysmuovi 6 mm - Levyn leveys 700 mm

10 €

Jos sinulla on vanha kasvihuone lasiruuduilla, voit vaihtaa ne helposti eristysmuoviin, joka kestää vuosia. Eristysmuovilla on useita etuja, se on kestävämpää ja luo kasveille paremman ympäristön kuin lasinen kasvihuone. Eristysmuovia on helppo työstää. Elleivät taulukon vakiomitat sovi omiin tarpeisiisi, voit leikata levyjä mattoveitsellä tai pienihampaisella sahalla.

Hyvä tietää:

Muista mitata kasvihuoneesi eristysmuovi paksuus. Joissakin vanhemmissa kasvihuoneissa on 4 mm:n eristysmuovi, ja Willab Gardenin eristysmuovi on 6 mm paksua, joten se ei sovi kasvihuoneisiin 4 mm:n eristysmuoveilla. Mitattaessa eristysmuovia U-lista lisää 2 mm / sivu. Eristysmuovi laajenee lämmetessään, joten tarvitaan joitakin millimetrejä laajenemisvaraa. U-nauhaa (tuotenro 5530-830) käytetään päissä tiivistämään ja saamaan täysi eristysvaikutus. Ne myös estävät hyönteisten ja lian pääsyn kanaviin. Kiinnitetään lankakiinnikkeillä (tuotenro 5487 ja 5488) ja silikonilla (art. 5476).

Mitat:

Eristysmuovin paksuus: 6 mm.

Levyn leveys: 700 mm.

Hyvä tietää:

Muista mitata kasvihuoneessasi oleva eristävä muovi, koska jotkut vanhemmat kasvihuoneet käyttävät 4 mm: n eristävää muovia ja Willab Gardensin eristävä muovi on 6 mm, eikä sitä voida käyttää kasvihuoneessa, jossa on 4 mm: n eristävä muovi. Kun mittaat eristävää muovia, muista, että U-nauha muodostuu 2 mm per sivu. Eristysmuovi laajenee myös lämmön mukana, minkä vuoksi sinulla pitäisi olla muutama millimetri laajentumistilaa. U-nauhaa (tuotenro 5530-700) käytetään päissä tiivistämään ja saamaan täyden eristysvaikutuksen. Ne myös estävät hyönteisten ja lian pääsyn kanaviin. Kiinnitetty lankakiinnikkeillä (tuotenro 5487 ja 5488) ja silikonilla (art. 5476).

Mitata:

Eristysmuovin paksuus: 6 mm.

Levyn leveys: 700 mm.

 

  • Ilmainen toimitus
  • Edullinen ja laadukas
  • Toimitus viikosta 50 alkaen