Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Pieni kasvihuone jossa paljon tilaa

Etsitkö pientä kasvihuonetta? Pienemmät kasvihuoneemme ovat yhtä korkealaatuisia kuin muutkin kasvihuoneemme. Täydellinen sinulle, joka haluat kasvattaa kasveja kompaktisti, tai jos sinulla on pieni tontti.

Valitse kasvihuone muoveilla tai laseilla. Myös yksinkertaisimmissa kasvihuoneissamme on tietenkin turvalasi vakiona. Täältä löydät erilliset, pienet kasvihuoneet hyvin hinnoin ja edulliset seinää vasten olevat kasvihuoneet.

Monet aloittavat pienellä kasvihuoneella ja laajentavat istutuksiaan muutaman vuoden kuluttua, kun aikaa tai innostusta on enemmän. Pieneen kasvihuoneeseen saa mahtumaan paljon vihanneksia ja kukkia - kaikki riippuu tilan suunnittelusta.

Etsitkö erityisen pientä kasvihuonetta?

Sinulle, joka haluat kasvattaa kasveja pienemmässä kasvihuoneessa tai sisällä, meillä on valikoima ns. minikasvihuoneita. Minikasvihuoneet ovat pieniä kasvatuslaatikoita (usein muovikannella), jotka luovat lämpimän ja kostean ympäristön, joka kasvattaa siemenistä taimia tehokkaasti. Siten saat nopeasti taimia, jotka ovat tarpeeksi kestäviä istutettavaksi ulos. Se sopii täydellisesti myös harrastekasvattajille, joilla ei ole tilaa oikealle kasvihuoneelle.