Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Suomenkielinen myyjä- ja markkinointiavustaja

Nyt etsimme suomenkielistä myyjää Tukholman tai Etelä-ruotsin mahtavaan tiimiimme!

Työtehtävät
Työskentelet tiimisi kanssa ja myyt kasvihuoneita ja lasiterasseja. Työtehtäviisi kuuluu käännöstyöt ja avustajan rooli sosiaalisten kanavien kanssa markkinointiosastomme kanssa. Asiakkaat ottavat pääasiassa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai käydessään myymälässämme. Työhön kuuluu tarveanalyysin tekeminen, eri mallien ja vaihtoehtojen esittely, tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa ohjaaminen ja asiakkaan auttaminen koko ostoprosessin ajan.

Myyjän roolin lisäksi tulet olemaan tärkeä osa markkinointiosaston päivittäistä työtä kääntäjänä ja asiakaspalvelutyössä sosiaalisissa kanavissamme. Pystyt vastaamaan kysymyksiin ja osallistumaan aktiivisesti keskusteluihin liiketoiminta-alueellamme markkinoiden sosiaalisissa kanavissamme.

Tavoitteena on täyttää kaikki ne vaatimukset ja odotukset, joita asiakkaalla on ja tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua. Uutena myyjänä saat paljon tukea niin työkavereilta kuin tiiminvetäjältä, jotka ovat valmiina auttamaan sinua perehdytyksessä ja päivittäisessä työssäsi.

Profiilisi
Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ruotsia ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Kokemus myynnistä ja asiakaskontakteista katsotaan eduksi. Se myös helpottaa, jos sinulla on tekninen/käytännöllinen ymmärrys ja/tai kiinnostus puutarhaan, jotta sinulla on ymmärrys asiakkaitamme ja tuotteitamme kohtaan. Kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Hallitset hyvin suomen ja ruotsin kielen puhuessa ja kirjoittaessa ja omaat hyvät atk-taidot.

On tärkeää, että olet palveluhenkinen ja positiivinen ja osaat suunnitella ja toteuttaa työsi jäsennellysti. Luovuus ja ongelmanratkaisukyky helpottavat asiaa, sillä asiakkaalla on usein visio lopputuotteesta, mutta he tarvitsevat apuasi käytännön ratkaisujen löytämiseen.

Työ
Tulet työskentelemään kokopäiväisesti suoraan Willab Garden AB:ssa. Tehtävä on kokoaikainen 100 % 6 kuukauden koeajalla. Työ on liiton kanssa solmitun työehtosopimuksen alainen.

Hae
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kristina.williamsson@willabgarden.se 

Valinta ja haastattelut ovat jo käynnissä. Kerro hakemuksessasi, milloin sinulla on mahdollisuus ottaa työ vastaan.