Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Moderni ja tunnelmallinen kasvihuone

Svenssonit ovat rakentaneet modernin mustan Green Room Season Classicin Hallandin rannikolle. Kasvihuonetta ympä-röivät näkösuojaa antava pensasaidat ja suuret kasvipenkit. Kasvihuoneen sisäänkäynti on upea, ja sitä reunustaa kaksi suurta graniittilohkaretta.

Vackert växthus för både odling och gemenskap

On selvää, että Annica on luovassa ammatissa, kuten ark­kitehti tai sisustussuunnittelija. Se näkyy sekä sisällä että ulkona. Kun asuu merenrannalla Steningessä, jossa kohtaa luultavasti kunnon syysmyrskyjä, myrskynkestävä kasvihuone on luonnollinen valinta.

Siinä syntyy erityinen tunnelma, melkein pieni leirinuotiotunnelma, kun istuu yhdessä tulen ääressä ulkona. Tähtikirkkaat illat tekevät elämyksestä maagisen

willabgarden25juni2020nr062.jpg

Kasvihuone suunniteltiin samaan aikaan rakennuksen kanssa
Edellisessä taloissamme kaipasin eniten kasvihuonetta. Joten kun uusi talomme valmistui, olin jo kauan sitten päättänyt, että meille tulisi uusi kasvihuone ja mihin se tulisi, Annica kertoo.

Green Room Season on varma valinta
Koska käytämme kasvihuonetta pääasiassa lisähuoneena, jossa syömme päivällistä ystävien kanssa, Green Room Se­ason on luonnollinen valinta. Minulle oli tärkeää myös se, että toimisi kotitoimistona, jossa voisin käyttää läppäriäni. Halusimme pai-kan, jossa voisimme vain olla ja kokea luon­non, kun sää ei salli ulkona istumista. Siksi olin riemuissani, kun löysin myrskynkestävän kasvihuoneen 17 mm eristys­lasilla, joka tarjosi kaiken mitä toivoimme. Ja mustaksi maalattuna, joka sopii erinomaisesti mustaan taloomme. On fantastista istua kasvihuoneessa, kun ulkona sataa ja myrskyää eikä sitä edes huomaa, Annica kertoo.

Asensimme sinne myös takan, mikä lisää kodikkuutta. Vähän aikaa sitten asensimme sinne myös infrapunaläm­mittimen lisälämpöä varten, Annica kertoo.

Green Room Season Classic_svart.jpg

Kasvihuoneella on monia toimintoja
Kesällä kasvatimme hieman tomaattia ja kurkkua, mutta pääasiassa se on lisähuone rentoutumista varten. Se on runsaassa käytössä, varsinkin lapset viihtyvät siellä hyvin kavereidensa kanssa.

willabgarden25juni2020nr085.jpg

Mikä on parasta kasvihuoneessanne?
Illalliset, jotka eivät koskaan lopu! Siinä syntyy erityinen tunnelma, melkein pieni leirinuotiotunnelma, kun istuu yhdessä tulen ääressä ulkona. Tähtikirkkaat illat tekevät elämyksestä maagisen! Sijoitimme oven päätyyn, jotta saimme takan vastakkaiseen päätyyn. Näin ovi ja takka eivät ole tiellä, kun sisustamme kasvihuoneen istumaryh­mällä.