Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Svarta växthus

Drömmer du om en ny trädgårdsoas? Ett svart växthus passar bra i de allra flesta trädgårdar. Låt oss inspirera dig med bilder på hur våra växthus ser ut i svarta och mörka nyanser.

Alla Willab Gardens växthus finns i svart

Alla våra växthus finns att köpa med svart stomme. Det finns även andra mörka nyanser att välja, t.ex metallicgrå och mörkgrön. För vissa modeller kan du även välja RAL-färg och få den exakta mörka kulör som du vill ha.

Bilder och inspiration

Traditionella växthus i svart

Ett växthus i den här sortens tidlösa design passar dig som är ute efter ett stilrent och yteffektivt alternativ. Klassiska växthus passar nämligen med de flesta hus och omgivningar. Dessutom har de former som gör det enkelt att nyttja ytan maximalt för odling – eller som ett härligt socialt rum. Se alla traditionella växthus.

Svarta väggväxthus

Ett svart väggväxthus passar dig som vill ha kort avstånd från huset till växthuset. Dessutom får du ”gratisvärme” från husväggen, vilket ger nya möjligheter vad gäller odlingen. Se våra växthus mot vägg.

Svarta växthus på mur

Ett växthus byggt på mur ger extra personlighet. Perfekt för dig som vill ha något utöver det vanliga i din trädgårdsdesign. Bygg en mur i den stil som passar din smak och som matchar omgivningen, det finns mycket att välja på i bygghandeln eller välj återbrukat tegel. Se alla våra växthus på mur.

Små växthus i svart

Ett litet svart växthus passar dig som har en smalare budget, mindre yta eller helt enkelt inte känner behov av ett stort växthus. De ger dig helt enkelt samma kvalitet, bara i mindre format. Se våra små växthus.

 

Svart orangeri

Ordet orangeri kan betyda olika saker för olika personer. Vissa tänker på ett gammaldags växthus. Vissa tänker sig en uppvärmd plats att övervintra exotiska växter. Andra ser ett rymligt och pampigt växthus med stora ytor framför sig. Vi har många växthusmodeller som kan bli det svarta orangeri du söker. Inte minst eftersom växthusen kan anpassas på många sätt. Hämta inspiration från våra traditionella växthus.

Svarta runda växthus

Rundade hörn passar dig som prioriterar en formgivning som sticker ut över maximal odlingsyta. Ett runt växthus i lusthusstil blir en mysig liten oas i trädgården, där du kan ställa ut några växer och bjuda in gäster. En avlång modell med runda hörn ger större rymd. Se alla runda växthus.

 

Stormsäkra växthus i svart

Säkerhetsglas (härdat glas) är standard i alla våra svarta växthus (och i andra färger också). Vi har även utvecklat specialbyggda växthus med stormgaranti i 5 år. De kallas Green Room. Lösningar som starka profiler i aluminium, med en helt unik dubbel infästning, innebär att de här växthusen står pall för det mesta. Se alla stormsäkra växthus.

Designa ditt växthus online – precis som du vill ha det

Är det alltid någon detalj på växthusen du tittar på som du hade velat ha på ett annat sätt? Då rekommenderar vi vårt digitala planeringsverktyg Växthusguiden. Med det kan du göra en mängd anpassningar till ditt växthus.

I verktyget kan du se direkt på skärmen hur det färdiga växthuset kommer se ut – och vad det kommer kosta. Du kan bland annat justera (valen kan variera för olika modeller):

  • Storlek och form
  • Färg
  • Glastyp (bland annat glas och plast)
  • Fönster och dörrar (antal och placering)
  • Hyllor och tillbehör
  • Takvinkel

Gå till Växthusguiden för att testa själv.