Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Alltid säkerhetsglas i Willab Gardens växthus

Det är en självklarhet att endast ha säkerhetsglas i våra produkter - för din säkerhet och trygghet.

Växthus med säkerhetsglas och litet barn

Om säkerhetsglas

Ett säkerhetsglas (härdat glas) är 5 gånger starkare än vanligt glas och tål böjning, slag och snabba temperaturväxlingar mycket bättre än vanligt glas.

Om ett säkerhetsglas går sönder krossas hela rutan i små ”ofarliga” smulor. En extra trygghet om olyckan skulle vara framme. Ett vanligt glas däremot, ger vassa skärvor som är lätt att skada sig allvarligt på. 

Enligt Boverkets krav ska glasytor som finns där människor kommer i kontakt med dem vara anpassade för att minimera risken för personskador. Det innebär att när du uppför ett växthus är säkerhetsglas ett krav. Med Willab Gardens växthus kan du känna dig trygg då alla våra växthus är utrustade med säkerhetsglas.

Isolerplast

Du kan välja att få isolerplast istället för glas i ditt växthus. Isolerplasten isolerar bättre och är okrossbar. Att välja isolerplast i tak och glas i sidorna är en bra idé om du vill kombinera odlings- och lusthus. 

Våra skivor har unik Non-Drop-beläggning som förbättrar växt- och ljusförhållandet i ditt växthus. Bara hos Willab Garden.Designa ditt Euro Serre-växthus

Alla val du kan göra på ditt nya Euro Serre-växthus


Glas eller plast?

Vad är bästa valet för ditt växthus?

Växthus som tål vind och storm

Stormsäkra växthus

Green Room med stormgaranti i 5 år

Barn i grönt växthus - planeringsverktyg för växthus

Bygg ditt växthus enkelt

i vårt digitala planeringsverktyg