Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Designa ditt eget växthus

Vi på Willab Garden tycker att ditt nya växthus ska matcha dina behov och dina önskningar så mycket det bara går! Vi vill också att det ska vara enkelt och roligt att köpa växthus - att du själv ska kunna skissa och fundera på din växthusdröm hemma innan du bestämmer dig. Därför har vi skapat ett digitalt verktyg där du enkelt och smidigt kan anpassa ditt växthus – Växthusguiden. Du får även ett pris direkt på skärmen vad växthuset kostar.

Växthus på mur mot vägg (Maxi Mur 17,4 kvm)
Vitt växthus på mur mot vägg sommar

Välj storlek och färg

Bland våra växthus kommer du garanterat hitta en storlek och en form som passar dig och din trädgård. Växthusen som kommer från varumärket Euro Serre är i grunden olackerade (obehandlad aluminium). Dessa växthus kan lackeras i antingen en av tio utvalda RAL-färger eller, mot ett tillägg, i en RAL-färg som du väljer.

Green Room växthus är alltid lackerat och finns i 4 eller 5 populära färger beroende på modell.

Välj glastyp

De flesta av våra växthus har 4 mm säkerhetsglas men det finns andra alternativ som till exempel polycarbonatplast (Euro Serre) eller isolerplast samt 17 mm isolerglas (Green Room Season). Läs här om skillnaden mellan glas och plast i växthus.

Välj antal dörrar och fönster samt placering

Kanske du vill ha din dörr på kortsidan istället för långsidan? Eller varför inte både och? I Växthusguiden kan du enkelt lägga till dörrar och bestämma var de ska placeras. Du kan även lägga till extra takfönster utöver de som ingår (Euro Serre).

Lägg till hyllor och andra tillbehör

De flesta vill ha hyllor i sitt växthus för att det är praktiskt att kunna använda växthuset höjd också för växter och annat. I Växthusguiden lägger du till hyllor som levereras i samma färg som växthuset.

Övriga val

På vissa modeller kan du göra särskilda val som till exempel välja takvinkel. På våra Euro Serre -modeller finns också möjligheten på de flesta modeller att ta bort en kort sida och placera den mot en vägg. Kontakta din säljare om du vill veta mer!Bygglovshjälp växthus

Få hjälp med bygglovshandlingarna

Barnsligt enkelt att designa växthuset - Barn i grönt växthus

Designa enkelt ditt växthus

i vårt digitala planeringsverktyg


Orangeri

Se våra växthus som passar som orangeri


Växthus mot vägg

Se alla våra väggmonterade växthus här