Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Monteringshjälp - uterum och växthus

Att anlita ett proffs som tidigare monterat Willab Gardens produkter är tryggt. En del av våra kunder väljer att montera själv och då främst växthus. Andra tycker att det är skönt att kunna överlåta montering, grundarbete och annat praktiskt till ett proffs. Då blir det mer tid och kraft till att inreda det nya uterummet eller att planera vad som ska odlas i växthuset.

Willab Garden har under åren byggt upp ett nätverk över Sverige med fristående auktoriserade montörer. Att vara auktoriserad montör hos Willab Garden innebär att montörerna har genomgått en utbildning i hur våra produkter fungerar och hur de monteras. De montörer som erbjuds att ta del av vår certifiering är hantverkare som fått goda rekommendationer av tidigare kunder.

Montörerna nedan är fristående företagare som genomgått vår auktorisering. Kontakta den som finns i ditt närområde med din förfrågan om montage. Willab Gardens Auktoriserade Montörer har helhetsansvaret för sina arbeten, och vi rekommenderar att ni som kund ber om referenser samt att ni får era offerter skriftligt. Vid eventuella frågor gällande montörens montage eller reklamation ska detta i första hand hanteras mellan dig och din montör.