Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Prisvärda uterum med hög kvalitet

Tack vare vår erfarenhet och kontroll över tillverkningsprocessen kan vi erbjuda uterum till lägre kostnad med kvalitet i varje detalj.

När du köper uterum vill du inte chansa med kvalitén eller betala för mycket
Svart uterum på terrass

Bästa pris på uterum

2021 & 2022 fick Willab Garden en utmärkelse - ”Bästa pris” av tidningen Villalivet då de gjorde en jämförelse mellan de största uterumsleverantörerna i Sverige. De populäraste uterumsmodellerna bedömdes och Willab Gardens hade lägsta pris på alla jämförda modeller. Vi är väldigt stolta över att kunna leverera våra fina uterum till bästa pris för våra kunder!  Läs mer om prisjämförelsen i tidningen Villalivet.  

Vi känner oss så trygga med att vi har de bästa priserna på kompletta uterum att vi erbjuder en Prisgaranti för våra populäraste uterumsmodeller – läs mer om det här.

Egen produktion av stommar och glaspartier

Alla våra limträstommar tillverkas i vår fabrik i Båstad, Skåne. Vi tillverkar endast uterumsstommar av svenskt, kvalitetsklassat limträ som är FSC-märkt och P-märkt. En annan viktig del av ett uterum är glaspartierna. Även merparten av våra uterumssystem görs i vår egen fabrik.

Färre mellanhänder ger bättre pris till dig

Tack vare färre mellanhänder och effektiv hantering kan vi hålla priserna nere. Närheten till produktionen ger oss också full kontroll över produkternas kvalitet. Vi följer hela tiden upp våra högt ställda kvalitetsmål för att kunna garantera våra kunder kvalitet i varje detalj.

I Båstad, Skåne produceras glaspartier och limträstommar. Här kapas även våra aluminiumstommar.

Uterum i aluminium vid en pool.

Alla våra uterum

Se alla våra uterumsmodeller här.

Till produkter

Vinterträdgård

Vinterträdgården är ett härligt extra rum för umgänge, fest eller avslappning året runt.


P-märkta uterumsprodukter

P-märkningen är en kvalitetsstämpel på Willab Gardens uterum.