Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om våra uterum

Vi hjälper dig att hitta uterummet som passar just dig och ditt liv, men också anpassat för ditt hus och trädgård. Vi ger dig stor valfrihet med många modeller och storlekar samt flera olika skjutpartier och taktyper. Eftersom många delar av uterummet kommer från vår egen tillverkning kan vi erbjuda kvalitet i varje detalj till mycket konkurrenskraftigt pris!

Några bra skäl till att välja uterum från Willab Garden:

Prisvärda uterum med hög kvalitet

Tack vare vår erfarenhet och kontroll över tillverkningsprocessen kan vi erbjuda uterum till lägre kostnad med kvalitet i varje detalj.

P-märkta uterumsprodukter

Willab Garden har sedan start stått för kvalitet och kunnande. Att våra uterumsprodukter håller en hög kvalitet visste vi sedan tidigare. Men när vi nu låtit RISE prova våra uterum har vi fått det...


Välj uterum efter säsong

Vill du använda uterummet bara på sommaren eller även på vintern? Det är uterummets isolergrad som avgör det och därför har vi delat in våra uterum i säsonger.


Designa & anpassa ditt nya uterum

Våra kompletta uterum är ett färdigt paket där stomme, glaspartier och tak ingår. Du kan välja mellan 100-tals varianter och personalisera och anpassa ditt uterum.