Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Trädgård

Oavsett om du är en växthusägare eller om du odlar på friland har vi odlingstillbehören för dig. Bland våra växthustillbehör hittar du allt från avancerade bevattningssystem till smarta krukor för odling. Med rätt tillbehör kan du skapa ett bra odlingsklimat i växthuset. Då blir det enklare att lyckas med odlingen och att dina växter trivs året runt.

Odlingstillbehör

Odlingstillbehör

Vi har tillbehören för dig som vill smygstarta odlingssäsongen.

Till produkter
Kvinna vattnar späda plantor i sitt vita Green Room Elegant växthus.

20% rabatt på allt för odling och trädgård!

20% rabatt på alla tillbehör för odling och trädgård.

50% rabatt på utvalda tillbehör!

"
Jag mår som allra bäst när jag står i trädgårdslandet, med skitiga händer och spaden i högsta hugg. Här njuter jag av att se hur dem små plantorna växer för varje dag, att känna doften av blöt jord, och att skapa mitt alldeles egna paradis.
@hannaschagerlov
"

Poddar om trädgårdsliv

Här hittar du poddar med massor av trädgårdsinspiration.


Rebeccas växthusliv

Läs Rebeccas blogg om livet med växthus.

Våra tillbehör kan användas från tidig vår när förkultiveringen påbörjas och fröna ska ner i jorden. Till sen höst och vinter, när övervintringsutrustningen ska tas fram och värmefläkt kan behövas. Däremellan hittar du tillbehör såsom växtbelysning, näring, bevattningssystem och växthusventilation.

Inredning till växthuset gör det lilla extra för din odlings- och umgängesplats. Hyllor, bord och såbäddar och är bara ett urval av vårt sortiment. Reservdelar eller utbytbara delar som fönster kan du enkelt beställa online!