Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer uterum

Här hittar du våra aktuella kampanjer och reor på uterum - alltid med samma höga kvalité, fast till ett billigare pris. Aktuella kampanjer på denna sida gäller t.o.m. 30.09.2022.


Uterum förhöjer livskvalitén!

Vi hjälper dig att hitta ett uterum som passar just dig. Nu får du 20% rabatt på limträstommen när du köper ett komplett uterum. Välj till exaktkapning och grundmålning av din limträstomme - spara tid och få ett snyggare slutresultat. Just nu har vi även upp till 20% rabatt på utvalda tak och partier.


Uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Just nu har vi 15% rabatt på uterum i aluminium.

Även till ordinariepris har Willab Gardens uterum ett lågt pris i jämförelse med andra leverantörer. Kvalitén i våra produkter är, trots fördelaktiga priser, i en egen klass. Så när du köper uterum hos oss kan du känna dig trygg med att du väljer kvalitet som håller länge utan att betala för mycket. Läs mer här om våra uterum och prisjämförelsen som gjorts av tidningen Villalivet.

Egen produktion betyder bra pris för dig

Tack vare egen produktion i Sverige och slimmade processer kan vi hålla mycket hög kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrar tillverkas i Båstad och vi har kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen, vilket innebär ett bättre och billigare pris för dig. Det gäller även våra limträstommar som kapas och behandlas i vår egen toppmoderna fabrik. Färre mellanhänder ger dig bästa möjliga pris och kvalitet på uterum. Passa på när vi har kampanj och gör en ännu bättre affär!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Med komplett uterum måste följande delar ingå: limträstomme, partier på minst 3 sidor, valfritt tak, annars uppfylls inte kampanjens villkor. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.