Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer uterum

Här hittar du våra aktuella kampanjer och reor på uterum - alltid med samma höga kvalité, fast till ett billigare pris. Aktuella kampanjer på denna sida gäller t.o.m. 01.04.2024.

Uterum Kuben

Upp till 20% rabatt på kompletta uterum med limträstomme

Just nu 20% rabatt på limträstommen och på alla glaspartier samt 15% rabatt på alla tak vid köp av ett komplett uterum. Passa på att fynda!

Uterum i aluminium.

Uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och uterumspartier i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Just nu har vi 15% rabatt på uterum i aluminium.

WG50 glaspartier

20% rabatt på alla glaspartier

Hos Willab Garden hittar du glaspartier för alla säsonger. Välj bland skjutpartier, vikpartier och lyft-glid skjutdörrar.

Glastak i uterum, sett uppifrån.

15% rabatt på alla glas- och plåttak

Rätt tak för rätt uterum - hos oss hittar du tak i isolerplast, klart isolerglas och plåttak. Utforska vårt stora sortiment av tak.

Även till ordinariepris har Willab Gardens uterum ett lågt pris i jämförelse med andra leverantörer. Kvalitén i våra produkter är, trots fördelaktiga priser, i en egen klass. Så när du köper uterum hos oss kan du känna dig trygg med att du väljer kvalitet som håller länge utan att betala för mycket. Läs mer här om våra uterum och prisjämförelsen som gjorts av tidningen Villalivet.

Egen produktion betyder bra pris för dig

Tack vare egen produktion i Sverige och slimmade processer kan vi hålla mycket hög kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrar tillverkas i Båstad och vi har kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen, vilket innebär ett bättre och billigare pris för dig. Det gäller även våra limträstommar som kapas och behandlas i vår egen toppmoderna fabrik. Färre mellanhänder ger dig bästa möjliga pris och kvalitet på uterum. Passa på när vi har kampanj och gör en ännu bättre affär!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Med komplett uterum måste följande delar ingå: limträstomme, partier på minst 3 sidor, valfritt tak, annars uppfylls inte kampanjens villkor. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.