Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer uterum

Här hittar du våra aktuella kampanjer och reor på uterum - alltid med samma höga kvalité, fast till ett billigare pris. Aktuella kampanjer på denna sida gäller t.o.m. 30.09.2022.


Höstkampanj på våra uterum!

Höstkampanj på våra uterum - få 50% rabatt på kanalplasttak vid köp av komplett uterum i limträ och upp till 30% rabatt på utvalda glaspartier.


Upp till 30% rabatt på glaspartier!

Köp glaspartier för minst 1 000 kronor och få 20% rabatt på WG 50 och WG 80 och 30% rabatt på natureloxerat.


20% rabatt på uterum i aluminium!

Ett uterum med både partier och stomme i aluminium är så underhållsfritt det kan bli. Välj mellan våra olika modeller för att hitta det som passar just dig. Köp ett uterum i aluminium för minst 50 000 kronor och få 20% rabatt.

Även till ordinariepris har Willab Gardens uterum ett lågt pris i jämförelse med andra leverantörer. Kvalitén i våra produkter är, trots fördelaktiga priser, i en egen klass. Så när du köper uterum hos oss kan du känna dig trygg med att du väljer kvalitet som håller länge utan att betala för mycket. Läs mer här om våra uterum och prisjämförelsen som gjorts av tidningen Villalivet.

Egen produktion betyder bra pris för dig

Tack vare egen produktion i Sverige och slimmade processer kan vi hålla mycket hög kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrar tillverkas i Båstad och vi har kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen, vilket innebär ett bättre och billigare pris för dig. Det gäller även våra limträstommar som kapas och behandlas i vår egen toppmoderna fabrik. Färre mellanhänder ger dig bästa möjliga pris och kvalitet på uterum. Passa på när vi har kampanj och gör en ännu bättre affär!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Med komplett uterum måste följande delar ingå: limträstomme, partier på minst 3 sidor, valfritt tak, annars uppfylls inte kampanjens villkor. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.