Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanjer uterum

Här hittar du våra aktuella kampanjer och reor på uterum - alltid med samma höga kvalité, fast till ett billigare pris. Aktuella kampanjer på denna sida gäller t.o.m. 31.07.2022.


Upp till 20% rabatt på våra glaspartier

Just nu hela 20% rabatt på glaspartier WG 25–62 som ger dig många och långa sköna sommarkvällar i uterummet.Vi har dessutom just nu 10% på våra vinterpartier: WG 80–100.


Just nu får du 10% rabatt på tak!

Passa på att uppfylla din uterumsdröm eller förnya ditt befintliga uterum.


20% rabatt på limträstommen!

Köp nu och få ett uterum av hög kvalité som håller länge. Gäller vid köp av ett komplett uterum.


Njut i en pergola i sommar, just nu 10% rabatt!

En pergola ger dig solskydd på dagen och förvandlas till en lyxig lounge på kvällen.


Just nu får du 10% rabatt på markiser!

Uterum och andra rum med stora glasytor kräver effektiva och snygga solskydd.


10% rabatt på aluminiumstommen

Ett uterum med aluminiumstomme ger en stilren och exklusiv design som passar utmärkt till det moderna huset. Gäller vid köp av ett komplett uterum.


Färgpaket på köpet!

Just nu bjuder vi på ett färgpaket när du beställer grundmålning av ditt uterum. I paketet ingår bland annat färg till hela ditt uterum från Nordica Classic, penslar, rollerset m.m. Värde från 2 995:-


Kampanjmagasin

Även till ordinariepris har Willab Gardens uterum ett lågt pris i jämförelse med andra leverantörer. Kvalitén i våra produkter är, trots fördelaktiga priser, i en egen klass. Så när du köper uterum hos oss kan du känna dig trygg med att du väljer kvalitet som håller länge utan att betala för mycket. Läs mer här om våra uterum och prisjämförelsen som gjorts av tidningen Villalivet.

Egen produktion betyder bra pris för dig

Tack vare egen produktion i Sverige och slimmade processer kan vi hålla mycket hög kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrar tillverkas i Båstad och vi har kontroll över varje steg i tillverkningsprocessen, vilket innebär ett bättre och billigare pris för dig. Det gäller även våra limträstommar som kapas och behandlas i vår egen toppmoderna fabrik. Färre mellanhänder ger dig bästa möjliga pris och kvalitet på uterum. Passa på när vi har kampanj och gör en ännu bättre affär!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Med komplett uterum måste följande delar ingå: limträstomme, partier på minst 3 sidor, valfritt tak, annars uppfylls inte kampanjens villkor. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.