Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Aktuella kampanjer från Willab Garden

Se våra aktuella erbjudanden på växthus, uterum, skjutpartier och andra fantastiska produkter för din trädgård. Jämför gärna våra priser och kvalitet med konkurrenterna innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller t.o.m. 2023-12-17.

Vitt uterum med kanalplasttak.

50% rabatt på alla kanalplasttak

Gäller vid köp av ett komplett uterum i limträ.

Glaspartier i ett uterum

Upp till 25% rabatt på glaspartier

 Just nu får du 25% rabatt på glaspartier WG 80, WG 82 och WG 100. Övriga glaspartier får du 20% rabatt på. 

Grått växthus mot vägg.

20% rabatt på alla växthus

Tillbehör till växthus.

10% rabatt på utvalda tillbehör

Uterum med sadeltak.

Uterumskampanjer

Prisvärda uterum

Stormsäkert växthus på mur, Green Room Wall.

Växthuskampanjer

Prisvärda växthus

Glaspartier i ett svart uterum med pulpettak.

Kampanj på glaspartier

Prisvärda glaspartier

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.