Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampanj


Kampanj på uterum

Förverkliga drömmen om ett uterum! Just nu får du 50% rabatt på kanalplasttak vid köp av ett komplett uterum. Du får även upp till 30% rabatt på utvalda glaspartier.


Upp till 30% rabatt på glaspartier

Köp glaspartier WG 50 eller WG 80 för minst 1 000 kronor och få 20% rabatt. Vid köp av glaspartier i naturelox får du 30% rabatt.


20% rabatt på uterum i aluminium

Köp ett uterum i aluminium för minst 50 000 kronor och få 20% rabatt.


Hylla och såbädd på köpet!

Nu får du hylla och såbädd på köpet när du köper ett växthus, gäller Green Room och Euro-Serre.


Just nu har vi 30% rabatt på våra vinröda växthusdrömmar på lager!

Förgyll din trädgård med ett växthus, köp ett vinrött Maxi 3 eller Maxi 4 paketväxthus och få 30% rabatt.


Uterumskampanjer

Prisvärda uterum


Växthuskampanjer

Prisvärda växthus


Kampanj på glaspartier

Prisvärda glaspartier

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.