Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Aktuella kampanjer från Willab Garden

Se våra aktuella erbjudanden på växthus, uterum, skjutpartier och andra fantastiska produkter för din trädgård. Jämför gärna våra priser och kvalitet med konkurrenterna innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller till och med 01-05-2024.

Uterum Pulpet.

Upp till 30% rabatt på kompletta uterum med limträstomme

I april får du 50% rabatt på limträstommen och 15% på alla glaspartier och tak vid köp av ett komplett uterum. Passa på!

Glastak i uterum.

15% rabatt på tak

Just nu kan du spara tusenlappar vid köp av plåttak och glastak. Utforska vårt stora sortiment av tak.

Glaspartier i ett vitt uterum.

15% rabatt på glaspartier

Hos oss hittar du glaspartier i flera utföranden och för alla säsonger. Välj bland skjutpartier, vikpartier och lyft-glid skjutdörrar.

Modern pergola, Slim.

15% rabatt på pergola

En modern pergola ramar in altanen, pooldäcket eller uteplatsen och ger dig möjlighet att skapa ett öppet och luftigt uterum.

Green Room, växthus mot vägg.

Upp till 15% rabatt på växthus

Odla och njut i ett växthus från Willab Garden.

Såbädd och hylla till Green Room växthus.

Upp till 15% rabatt på växthustillbehör

Förbered för vårens odlingar. Oavsett om du är en växthusägare eller om du odlar på friland har vi odlingstillbehören för dig.

Växthus och trädgård uppifrån sett.

10% rabatt på alla trädgårdstillbehör

10% rabatt på alla tillbehör för odling och trädgård.

Altan med golv av komposittrall och glasräcke runtom.

15% på allt till altan

Utforska vårt sortiment av glasräcken och komposittrall till altan eller balkong.

Loungegrupp från Garden Living

10% rabatt på årets stora nyhet - Utemöbler

Just nu 10% rabatt på alla utemöbler och vid köp av ett komplett uterum eller ett växthus får du hela 20% rabatt på ett komplett utemöbelset!

Uterum med sadeltak.

Uterumskampanjer

Prisvärda uterum

Stormsäkert växthus på mur, Green Room Wall.

Växthuskampanjer

Prisvärda växthus

Glaspartier i ett svart uterum med pulpettak.

Kampanj på glaspartier

Prisvärda glaspartier

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.