Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Aktuella kampanjer från Willab Garden

Se våra aktuella erbjudanden på växthus, uterum, skjutpartier och andra fantastiska produkter för din trädgård. Jämför gärna våra priser och kvalitet med konkurrenterna innan du bestämmer dig. Kampanjen gäller t.o.m. 2023-06-30.

Vitt, romantiskt växthus på mur.

Upp till 15% rabatt på växthus

Växthuset är både en plats för odling och en plats för sköna stunder. Börja odla egna solmogna tomater och gurka – ett smart val för både plånbok och miljö. Just nu har vi 15% rabatt på alla växthus på mur och 10% på övriga växthus.

Svart växthus i en köksträdgård.

Mer odling åt alla med odla-själv-paket!

Just nu kan du köpa ett Maxi 3 eller 4 växthuspaket till ett riktigt förmånligt pris där våra mest populära tillval faktiskt ingår. Dessutom med extra snabb leverans (2-3 veckor) så att du kan sätta igång med din odling så snart som möjligt!

Skuggardin i ett rött växthus.

10% rabatt på utvalda växthustillbehör

Vi har ett stort utbud av tillbehör till ditt växthus. Nu får du 10% rabatt på utvalda växthustillbehör.

En liten pojke vattnar i ett växthus.

Dyr mat? Maxa odlingen - spara pengar!

Just nu har vi sänkta priser på flera av våra populära tillbehör för odling och trädgård.

Fristående uterum i en trädgård.

Uterum förhöjer livskvalitén!

Vi hjälper dig att hitta ett uterum som passar just dig och din trädgård. Just nu ingår exaktkapning när du köper ett komplett uterum. Då slipper du tillbringa semestern med att såga och kan istället njuta av ditt uterum.

Uterumspartier i ett fristående uterum.

Upp till 20% rabatt på uterumspartier

Vi har ett brett utbud av uterumspartier för alla säsonger.

Pergola

Nyhet - Pergola i limträ

Din nya sommarplats - en pergola är den perfekta platsen för umgänge och mys.

Uterum i aluminium vid en pool.

10% rabatt på uterum i aluminium

Ett uterum med både stomme och partier i aluminium är så underhållsfritt som det kan bli.

Glastak i ett vitt uterum.

Upp till 15% rabatt på tak

Taket är en viktig del av ditt uterum! Oavsett vilka dina behov är och vilken stil som passar dig - hittar du det rätta taket hos oss!

Markis på utsidan av ett uterum.

10% rabatt på utvalda uterumstillbehör

Vi har tillbehören för ditt uterum - solskydd, belysning, infravärmare och mycket mer.

Glasräcke för altan.

10% rabatt på glasräcke

Ett glasräcke från Willab Garden har hög kvalitet och kan helt anpassas efter måtten på din altan, terrass eller uteplats. Du kan även välja standardmått och få ett kvalitetsräcke till riktigt bra pris.

Komposittrall för altan.

10% rabatt på komposittrall

För dig som vill slippa underhåll och ha ett vackert, lättskött och slitstarkt utegolv är komposittrall Ultrashield® WPC rätt val. Köp komposittrall för minst 5 000:- och få 10% rabatt.

Uterum med sadeltak.

Uterumskampanjer

Prisvärda uterum

Stormsäkert växthus på mur, Green Room Wall.

Växthuskampanjer

Prisvärda växthus

Glaspartier i ett svart uterum med pulpettak.

Kampanj på glaspartier

Prisvärda glaspartier

När du väljer ett växthus från oss kan du känna dig trygg - vi säljer bara kvalitetsväxthus från de bästa tillverkarna. Vi erbjuder även stormsäkra växthus från vårt eget varumärke Green Room. Dessutom ingår en växthusförsäkring de 3 första månaderna i köpet. Och om du söker växthus till extra bra pris så missa inte våra kampanjer! Vi hjälper dig att förverkliga din växthusdröm oavsett om du söker ett växthus för odling eller ett med lusthuskänsla för umgänge.

Även våra uterumspartier, skjutdörrar och fasta glaspartier har en kvalitetskänsla som sitter i år efter år. Glaspartierna för vinterträdgård och fasad tillverkas i Sverige av oss själva. Vi kan därför kapa mellanled och därmed även priset för våra glaspartier. Det ger oss även en flexibilitet och våra vinterisolerade glaspartier kan du beställa i specialmått till samma pris som standardmått!

Som kronan på verket på ditt uterum, altan eller tillbyggnad ska du naturligtvis ha ett snyggt och prisvärt tak. Willab Garden har kanalplasttak i riktigt bra kvalitet, plåttak i bandtäckt stil samt lyxiga glastak. Våra plåttak är klicktak som är enkla att lägga, vilket både sparar tid och pengar. Alla våra tak är prisvärda och ibland erbjuder vi rabatt på våra uterumstak – så håll utkik här där vi samlar våra erbjudanden!

Välkommen till oss på Willab Garden!

Kampanjpriser gäller under den angivna kampanjperioden. Willab Garden reserverar sig mot eventuella prisfel och felskrivningar.