Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Jobba hos Willab Garden

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen. Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utan för Båstad. I Bromma, Munkedal och Båstad, Dramen (Norge) och Greve (Danmark) finns våra butiker med showroom och säljkår. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap.

Våra kärnvärden är ryggraden i allt vi gör.

Engagemang – Vi tycker det är viktigt med mål. Tydliga målsättningar där varje person känner att det egna arbetet är betydelsefullt och målen är en viktig komponent för att få medarbetarna att känna sig engagerade och motiverade

Trivsel – En bra arbetsmiljö beror på många olika saker, men något som oftast är det viktigaste är kollegorna. Har man trevligt tillsammans med sina arbetskamrater känns det roligt att gå till jobbet. Många medarbetare har varit hos oss i flera år. Det ser vi som ett kvitto på att vi som företag jobbar på rätt sätt.

Entreprenörskap – Det råder en fantastisk entreprenörsanda på Willab Garden som företaget gärna uppmuntrar. På Willab Garden är vi i ständig förändring och utveckling, allt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom uterum, växthus och trädgårdsliv. Den som blir en del av Willab Garden blir en del av vårt sätt att tänka kring kunden, service och bemötande.

Vi är ett företag med 180 st. anställda som alla strävar mot att ge kunden kvalitativa lösningar för sitt hem. Dessutom har vi roligt under tiden. Det tror vi är en grundförutsättning för att lyckas.

Välkommen att bli en del av Willab Garden!

0 / 1000
Dra filer hit, eller
PNG, JPG eller JPEG, max 10 mb totalt.