Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Rakenna


Lasielementit

Täältä löydät kaikki lasielementtimme.

Tuotteeseen

Saat juuri nyt 20% alennuksen kaikista lasielementeistä!

Tämä pätee riippumatta siitä, rakennatko kokonaisen lasiterassin vai uudistatko vanhaa uudenaikaisilla ja helposti siirrettävillä elementeillä.


20% alennus kaikista katoista

Valitse mikä katto sopii sinulle parhaiten, meiltä löydät useita vaihtoehtoja.


20% alennus liimapuurungosta!

Osta nyt ja saat korkealaatuisen lasiterassin, joka kestää pidempään.


20% alennus huoltovapaasta puukomposiitti-lattiasta

Puukomposiittinen terassilauta on erittäin helppohoitoinen, säänkestävä ja pehmeä ja tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla.


20% alennusta lasikaiteesta!

Saa vieläkin kauniimpi terassi modernilla ja ylellisellä lasikaiteella!

Inspiraatiota ulkoterassillesi!

Kaunis ulkoterassi

Se, että rakastan puutarhaa ja ulkoilmaelämää, ei ole varmasti jäänyt huomaamatta teiltä, jotka seuraatte minua blogissa ja Instagramissa. Mutta vaikka kulutan mielelläni useita tunteja kasvimaalla...

Aika siirtyä ulos!

Nyt voi tuntea, kuinka valo alkaa palata, puutarha alkaa pikkuhiljaa herätä eloon ja sen myötä myös halu istua ulkona!

Hannan sisustus

Hanna työskentelee myymäläkoordinaattorina ja myyjänä Willab Gardenilla, jossa hänen päätoiminen tehtävänsä on pitää huolta, että Willab Gardenilla on inspiroivat ja houkuttelevat myymälät.


Suunnittelutyökalu

Suunnittele lasielementtisi, peltikattosi tai lasikaiteesi suunnittelutyökalumme avulla.

Suunnittelutyökaluun

Lasita lasiterassi tai ulkoterassi

Etsitkö osia lasiterssiin, terassille tai lasiosiin? Sinä, joka haluat rakentaa itse, Willab Garden tarjoaa komponentteja, jotta voit rakentaa itse oman lasiterassin tai luoda oman kodikkaan terassin.

Täältä löydät liimapuurungot lasiterasseille, kaikki lasiosat eri vuodenajoille sekä katot lasiterassille, terasseille ja muihin rakennuksiin.

Sinä, joka haluat avata talosi seinän ja korvata sen lasiseinällä, meillä on myös laadukkaita talvi eristettyjä julkisivuosia. Valitse kiinteiden lasiseinien tai avattavien liukuovien välillä. Valitset mitat ja julkisivut valmistetaan aina tilauksesta Willab Gardenin omasta tehtaasta Ruotsista. Voit suunnitella sen helposti lasiosien ostamista koskevassa digitaalisessa työkalussa - Terassilasioppaassa.

Jos haluat vaihtaa puuterassin huoltovapaaseen komposiittiin, suosittelemme korkealaatuista komposiittilautaa Ultrashield®, joka on päällystetty suojakerroksella, joka kestää erittäin hyvin tahroja. Kehystä patio lasikaiteella. Willab Gardenilla on useita erityyppisiä lasikaiteita, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Lasikaiteiden suunnittelutyökalussamme voit helposti suunnitella ja ostaa ainutlaatuisen lasikaiteen.