Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Rakenna

Lasielementit

Juuri nyt saat jopa 20% alennusta lasielementeistä

Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia liukuovia, taiteovia ja ikkunoita lasiterassille. Saat juuri nyt jopa 20% alennuksen lasielementeistä.

Lasikatto

Jopa 15 % alennus katoista

Valitse mikä katto sopii sinulle parhaiten, meiltä löydät useita vaihtoehtoja.

Puuterassi kauniilla lasikaiteella

10% alennusta lasikaiteesta

Saa vieläkin kauniimpi terassi modernilla ja ylellisellä lasikaiteella.

Puukomposiittinen terassilauta

10% alennus huoltovapaasta puukomposiitti-lattiasta

Puukomposiittinen terassilauta on erittäin helppohoitoinen, säänkestävä ja pehmeä ja tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla.

Lasielementit

Lasielementit

Täältä löydät kaikki lasielementtimme.

Lasielementteihin

Inspiraatiota ulkoterassillesi!

Kaunis ulkoterassi

Se, että rakastan puutarhaa ja ulkoilmaelämää, ei ole varmasti jäänyt huomaamatta teiltä, jotka seuraatte minua blogissa ja Instagramissa. Mutta vaikka kulutan mielelläni useita tunteja kasvimaalla...

Aika siirtyä ulos!

Nyt voi tuntea, kuinka valo alkaa palata, puutarha alkaa pikkuhiljaa herätä eloon ja sen myötä myös halu istua ulkona!

Hannan sisustus

Hanna työskentelee myymäläkoordinaattorina ja myyjänä Willab Gardenilla, jossa hänen päätoiminen tehtävänsä on pitää huolta, että Willab Gardenilla on inspiroivat ja houkuttelevat myymälät.

Lasikaiteen,peltikaton ja kasvihuoneen suunnittelutyökalu

Suunnittelutyökalu

Suunnittele lasielementtisi, peltikattosi tai lasikaiteesi suunnittelutyökalumme avulla.

Suunnittelutyökaluun

Lasita lasiterassi tai ulkoterassi

Etsitkö osia lasiterassiin, terassille tai lasiosiin? Sinä, joka haluat rakentaa itse, Willab Garden tarjoaa komponentteja, jotta voit rakentaa itse oman lasiterassin tai luoda oman kodikkaan terassin.

Täältä löydät liimapuurungot lasiterasseille, kaikki lasiosat eri vuodenajoille sekä katot lasiterassille, terasseille ja muihin rakennuksiin.

Sinä, joka haluat avata talosi seinän ja korvata sen lasiseinällä, meillä on myös laadukkaita talvieristettyjä julkisivuosia. Valitse kiinteiden lasiseinien tai avattavien liukuovien välillä. Valitset mitat ja julkisivut valmistetaan aina tilauksesta Willab Gardenin omalla tehtaalla Ruotsissa. Voit suunnitella sen helposti lasiosien ostamista koskevassa digitaalisessa työkalussa - Terassilasioppaassa.

Jos haluat vaihtaa puuterassin huoltovapaaseen komposiittiin, suosittelemme korkealaatuista komposiittilautaa Ultrashield®, joka on päällystetty suojakerroksella, joka kestää erittäin hyvin tahroja. Kehystä patio lasikaiteella. Willab Gardenilla on useita erityyppisiä lasikaiteita, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Lasikaiteiden suunnittelutyökalussamme voit helposti suunnitella ja ostaa ainutlaatuisen lasikaiteen.