Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Rakenna


Lasielementit

Täältä löydät kaikki lasielementtimme.

Tuotteeseen

10% alennus valikoiduista katto!

Juuri nyt saat 10%:n alennuksen valikoiduista katoista! Toteuta lasiterassiunelmasi tai uudista olemassa oleva lasiterassisi.


10% alennus liimapuurungosta!

Osta liimapuurunko nyt 20 %:n alennuksella. Osta liimapuurunkosi nyt ennen kuin hinnat nousevat vuodelle 2022. Osta nyt ja saat korkealaatuisen lasiterassin, joka kestää pidempään.


10% alennusta lasikaiteesta!

Saa vieläkin kauniimpi terassi modernilla ja ylellisellä lasikaiteella!


10% alennus huoltovapaasta puukomposiitti-lattiasta!

Puukomposiittinen terassilauta on erittäin helppohoitoinen, säänkestävä ja pehmeä ja tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla.


10% alennuksen kaikista lasielementeistä!

Tartu tarjoukseen! Juuri nyt saat 10% alennuksen lasielementeistä. Tarjous koskee sekä kokonaista lasiterassia, että vanhaa lasiterassia, ota haluat uudistaa moderneilla ja helposti liikuteltavilla lasielementeillä.

Inspiraatiota ulkoterassillesi!

Kaunis ulkoterassi

Se, että rakastan puutarhaa ja ulkoilmaelämää, ei ole varmasti jäänyt huomaamatta teiltä, jotka seuraatte minua blogissa ja Instagramissa. Mutta vaikka kulutan mielelläni useita tunteja kasvimaalla...

Aika siirtyä ulos!

Nyt voi tuntea, kuinka valo alkaa palata, puutarha alkaa pikkuhiljaa herätä eloon ja sen myötä myös halu istua ulkona!

Hannan sisustus

Hanna työskentelee myymäläkoordinaattorina ja myyjänä Willab Gardenilla, jossa hänen päätoiminen tehtävänsä on pitää huolta, että Willab Gardenilla on inspiroivat ja houkuttelevat myymälät.


Suunnittelutyökalu

Suunnittele lasielementtisi, peltikattosi tai lasikaiteesi suunnittelutyökalumme avulla.

Suunnittelutyökaluun

Lasita lasiterassi tai ulkoterassi

Etsitkö osia lasiterssiin, terassille tai lasiosiin? Sinä, joka haluat rakentaa itse, Willab Garden tarjoaa komponentteja, jotta voit rakentaa itse oman lasiterassin tai luoda oman kodikkaan terassin.

Täältä löydät liimapuurungot lasiterasseille, kaikki lasiosat eri vuodenajoille sekä katot lasiterassille, terasseille ja muihin rakennuksiin.

Sinä, joka haluat avata talosi seinän ja korvata sen lasiseinällä, meillä on myös laadukkaita talvi eristettyjä julkisivuosia. Valitse kiinteiden lasiseinien tai avattavien liukuovien välillä. Valitset mitat ja julkisivut valmistetaan aina tilauksesta Willab Gardenin omasta tehtaasta Ruotsista. Voit suunnitella sen helposti lasiosien ostamista koskevassa digitaalisessa työkalussa - Terassilasioppaassa.

Jos haluat vaihtaa puuterassin huoltovapaaseen komposiittiin, suosittelemme korkealaatuista komposiittilautaa Ultrashield®, joka on päällystetty suojakerroksella, joka kestää erittäin hyvin tahroja. Kehystä patio lasikaiteella. Willab Gardenilla on useita erityyppisiä lasikaiteita, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Lasikaiteiden suunnittelutyökalussamme voit helposti suunnitella ja ostaa ainutlaatuisen lasikaiteen.

Asiakaspalvelu

Maanantai-perjantai 09:00 - 17:00

Tilaa uutiskirjeemme!

Inspiraatiota, vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa kuvasto 2021!

Kuvastomme tarjoaa inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita erilaisten puutarhahuoneiden luomiseen.