Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Viljele hydroponisesti seuraten 7 yksinkertaista vaihetta!

Viljelemistä vain vedessä ilman multaa kutsutaan hydroponiseksi viljelyksi – idea, joka ei millään muotoa ole uusi. Sanotaan, että Babylonian riippuvat puutarhat kasvatettiin tällä tavoin jo yli 2000 vuotta sitten.

Vältyt kantamasta multasäkkejä kolmanteen kerrokseen. Vältyt istuttamiselta ja keittiön tason sotkemiselta mullalla. Et tarvitse parveketta. Sen sijaan saat mahdollisuuden viljellä juuri silloin, kun innostus siihen iskee. Viljelystesi hoitamiseen kuluu vähemmän aikaa, mutta kokemus on silti jännittävä ja tulokset hyvät. Korjaa satoa ja nauti uudelleen ja uudelleen ympäri vuoden.

Hydroponinen viljely sopii sekä kokeneille viljelijöille että aivan aloittelijoille. Harvy-kasvatuslaatikossa kasvatat vihreitä kasveja, maustekasveja ja jopa kukkia vedessä. Saat kädenkäänteessä täydellisen hydroponisen viljelyjärjestelmän! Et tarvitse multaa tai aiempaa kokemusta.

Korjaa kotikasvatetut yrtit - kasvatettu vedessä!
 Vesiviljely ja istutus keittiössä basilika ja muut yrtit

Toimi näin!

  1. Sijoita Harvy-kasvatuslaatikko ikkunalle tai muuhun valoisaan paikkaan.
  2. Täytä vettä ylimpään viivaan saakka (”Start”).
  3. Lisää 18 ml hydroponista ravinnetta ja aseta päälle kansi.
  4. Aseta siemenpaakut paakkukoreihin.
  5. Poista paakkukoreista tarraetiketit.
  6. Paina paakkukorit kannen reikiin.
  7. Tee jotain muuta 3 viikkoa *.

* Jos viljelyksesi on erittäin lämpimässä ja aurinkoisessa paikassa, voit joutua lisäämään hieman vettä jo ennen kuin 3 viikkoa on kulunut. Nosta vain kansi ja tarkista, että juuret ulottuvat veteen.

Harvy-kasvatuslaatikon sisäpuolella olevien viivojen avulla voit tarkistaa helposti, että viljelyksesi veden taso pysyy koko ajan optimaalisena. Kun aloitat viljelyn, täytä vettä ylimpään viivaan (”Start”) saakka, jotta vesi ulottuu paakkuihin asti. Kun juuret löytävät tiensä ulos paakusta ja alas veteen, veden tulee ulottua alempaan viivaan saakka. Tällöin syntyy myös ilmarako, jossa kasvin ilmajuuret saavat happea.

Täytä laatikko vedellä, aseta esikylvetyt paakut kanteen ja odota. Vain muutaman viikon kuluttua voit korjata kasvaneet basilikan lehdet, salaatin tai mitä oletkin valinnut kasvatettavaksi.

Älykäs tuote, joka sisältää erilaisia ​​siemeniä
Vesiviljely - eri siemenillä varustettu