Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Viljelyä avomaalla

 Viljelytunneli viljelyyn ulkona.

Viljelytunneli

Suojaa kasveja hyönteisiltä, ​​eläimiltä, rankkasateelta, pakkaselta jne. Luo myös paremman kasvatusilmaston kuitukankaan alle. Viljelytunneli toimitetaan kuitukankaalla ja muovikaarella. Maa-ankkurit, joissa on saranatoiminto, tekevät hoidon ja sadonkorjuun helpoksi. Saatavana kahta kokoa: 100 x 100 cm, korkeus 50 cm ja 120 x 120 cm, korkeus 80 cm. Jos haluat pidentää tunnelia 3 metriin *, voit liittää 2 viljelytunnelia ja yhden väliosan.

Kuitukangastunneli

Helppo tapa suojella ja antaa kasveille hyvät kasvuolosuhteet aikaisempaa sadonkorjuuta varten. Sadevesi, valo ja ilma tunkeutuvat kuitukankaan läpi ja siellä muodostuu kasvihuoneilmasto. Tunneli tarjoaa paremman kasvutilan verrattuna kuitukankaan asettamiseen suoraan maahan. Suojaa pakkaselta, voimakkaalta auringonvalolta ja linnuilta, pieneläimiltä ja tuholaisilta. Helppo avata ja taittaa.

Viljely perunatynnyreissä

Varhaisperunoiden osalta esikasvatat mukulat kevyesti 10-15 asteessa, 4-6 viikkoa ennen istutusta. Laita tynnyrin pohjalle noin 20 cm multaa. Lisää 3-4 esi-idätettyä perunaa ja peitä mullalla. Kun versot ovat kasvaneet 10-15 cm, lisää vielä 10 cm kerros multaa. Toista uusilla multakerroksilla, kunnes multakerros saavuttaa tynnyrin yläosan. Tällä tavoin perunan mukuloita kehittyy maavarsiin koko tynnyrin korkeudelle.

Fiberdukstunnel för odling på friland.

Esikasvatus

Kylvä oikeaan aikaan

Varhaiset kesäkukat, kuten begonia, pelargoni ja kukkaneilikka, kylvetään jo helmikuussa. Useimmat kukat ja vihannekset on kylvettävä maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa.

Kylvä rakkaudella

Jos kasvit saavat tasaisesti lämpöä, sopivasti valoa ja tasaisesti vettä, et voi epäonnistua. Kun siemenet itävät, paras lämpötila on yleensä 18-22°C. Hyödynnä ikkunalaudan alla olevaa lämmönlähdettä tai käytä pienoiskasvihuonetta, jossa on alalämpö. Lämpömatot ovat käytännöllisiä, sillä ne antavat kasveille tasaisesti alalämpöä. Tasainen kastelu on tärkeää myös silloin, kun et ole kotona! Ruukut olisi hyvä laittaa altakastelualustalle, joka pitää mullan tasaisen kosteana. Voit myös käyttää pluggbox-pienoiskasvihuonettamme, root trainer -ruukkujamme tai Minikap 60 - pienoiskasvihuonettamme. Sopivat loistavasti esikasvatukseen!