Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tietoa Magesticista

Willab Gardenilla on saatavilla peltikattoon 6 eri väriä/pintakäsittelyä: musta, tummanharmaa, tummanpunainen, silvermetallic, antracitmetallic ja Magestic. Magestic ei ole väri vaan pikemminkin elävä materiaali, jonka ulkonäköä voi kuvailla mattapintaiseksi alumiini-sinkkipinnaksi, joka tummenee ajan kuluessa. Ainutlaatuisen ulkonäön antaa sinkki-magnesiumpinnoite.

Ainutlaatuisen, etupäässä sinkistä mutta myös alumiinista ja magnesiumista koostuvan pinnoitteen ansiosta Magestic-peltikatto on äärimmäisen korroosionkestävä. Näin ollen se kestää ankaria olosuhteita erityisen hyvin. Esimerkiksi rannikolle, jossa katto altistuu suolavedelle. Suola syövyttää kattoa ja sen käyttöikä voi lyhentyä. Magestic sopii hyvin myös maatilojen läheisyyteen, jossa happamat aineet voivat vaikuttaa metalliin.

Lisätyn magnesiumin ansiosta Magestic-katto on ympäristöystävällisempi kuin tavallinen sinkkipinnoitettu katto. Osittain tehokkaamman valmistusprosessin ja osittain pienemmän
sinkin ja sadeveden välisen kontaktin vuoksi.

Elävä pinta joka patinoituu vanhetessaan

Magesticissa on elävä pinta, joka muuttuu ajan kuluessa. Aluksi se on vaalea, mutta se tummenee silminnähden ja siihen syntyy kaunis patina, joka sulautuu ympäristöön. Toisin kuin esimerkiksi poimutettuun peltiin, siihen ei tule ruskeita ruosteläikkiä vaan katto vanhenee kauniisti miellyttävämmällä tavalla. Katso esimerkki alta, niin saat käsityksen, miltä katto tulee näyttämään.