Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tietoa kennomuovikatosta

Kennomuovikatto tekee lasiterassista valoisan ja ilmavan. Kennomuovikatto himmentää valoa sopivasti aurinkoisina päivinä. Kennomuovin hyvien eristysominaisuuksien vuoksi lasiterassi säilyttää lämmön. Kuinka hyvin riippuu tietenkin kennomuovikaton paksuudesta.

 Kennomuovikatto päästää valon moderniin Vision-lasiterassille

Parempi kantavuus

Willab Garden on valinnut markkinoiden vahvimman ja tukevimman eristyskaton. Eristyskaton X-rakenne, ristikkorakenne, tekee katosta kantavamman ja tukevamman verrattuna perinteiseen kennomuoviin. Sen ansiosta voit käyttää pienemmän määrän poikkipalkkeja tai sinun ei tarvitse käyttää niitä lainkaan, kun rakennat katon.

Paras eristys

Willab Gardenin eristyskatto täyttää erittäin korkeat vaatimukset eristyskyvyn ja vahvuuden osalta, ja se on luokiteltu vaikeasti syttyväksi materiaaliksi. Katto rakentuu useista kerroksista, joissa on kaksinkertaiset kennot. Kennojen ansiosta kondenssivesi tippuu levyn sisälle, josta se johdetaan ulos. Se minimoi riskin, että katon sisäpuolelta tippuu vettä.

Mukavampi lasiterassi IQ Reflexin ansiosta

IQ Reflex on vakiona Willab Gardenin 40 mm ja 50 mm eristyskatoissa. Katto mukautuu lasiterassin vaihteleviin olosuhteisiin. Aurinkoisina kesäpäivinä eristyskatot päästävät näkyvän valon läpi, mutta ne heijastavat tehokkaasti auringonvalosta tulevan lämmön pois. Kylminä päivinä lämmönlähteen lämpö säilyy lasiterassin sisällä hyvien eristysominaisuuksien ansiosta. Täältä voit lukea lisää IQ Reflex kennomuovikatosta.

 

Palotestattu ja takuulla varustettu

  • Palotestattu
    Polykarbonaatista valmistettu eristyskatto, jossa on X-rakenne täyttää Ruotsin rakennuslautakunnan vaikeasti syttyvälle materiaalille asettamat vaatimukset.
  • Särkymätön
    Willab Gardenin eristyskatto, jossa on X-rakenne, on valmistettu polykarbonaatista, joka on 200 kertaa vahvempaa kuin lasi, ja sitä voi leikata helposti hienohampaisella sahalla.
  • Kaksinkertainen 10 vuoden takuu
    Eristyskatolla, jossa on X-rakenne, on 10 vuoden takuu. Se takaa, että eristyskatot ovat UV-säteilyn kestäviä eivätkä mene rikki tai värjäydy (kellastu). Päällipuolella oleva UV-säteilyn kestävä kerros estää UV-säteitä murtamasta levyä. Kuljetussuojakalvossa on teksti sillä puolella, jonka tulee olla ylöspäin. Takuu kattaa myös lumirakeiden aiheuttamat vauriot tiettyyn raekokoon asti. Myyjämme voivat antaa lisätietoja.

Kennomuovi - Täydellinen profiilijärjestelmä sisältyy aina toimitukseen

10, 16, 20, 25, 32 ja 40 mm kennomuovikattojemme profiilijärjestelmissä on kaksinkertainen määrä kumilistoja parasta mahdollista tiiviyttä varten. Päälliprofiili on valkoinen mahdollisimman kaunista lopputulosta varten.

Profiilijärjestelmä koostuu keski- ja reunapienoista sekä vedenohjauslistasta ja seinäliitoslistasta tarvikkeineen. Profilijärjestelmä on rakennettu siten, että levyt eivät voi irrota ilman, että profiilijärjestelmä irrotetaan. Täältä voit lukea lisää profiilijärjestelmästä.

Kattopalkit ja poikkipalkit eivät sisälly toimitukseen ostettaessa kattoa.