Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Profiilijärjestelmä sisältyy aina toimitukseen

Eristyskattojemme profiilijärjestelmissä on kahdet kumilistat parasta mahdollista tiiviyttä varten. Valkoinen päälliprofiili luo yhtenäisyyttä ja kauniin ilmeen.

Kahdet kumilistat

Alaprofiilissa (keskiprofiili ja reunaprofiili) on kumilistat, jotka tiivistävät eristyskattolevyn alapuolelta, ja lisäksi päällyslistassa on integroidut kumilistat. Muovinen alaprofiili on 52 mm leveä ja alumiininen on 65 mm leveä.

Täydellinen profiilijärjestelmä

Profiilijärjestelmä koostuu keski- ja reunaprofiileista sekä vedenohjauslistasta ja seinäliitoslistasta tarvikkeineen. Kuvista näet, miten profiilit on rakennettu, sekä palkistoa koskevat mitat ja sijainnit. Jos palkisto on jo paikallaan, voit asettaa poikkipalkit sen päälle siten, että niiden c/c-etäisyys on noin 600 mm, ja kiinnittää profiilijärjestelmän siihen. Kattokaltevuudeksi riittää vähintään 4° (=7 cm/m), kun asennetaan eristyskatto. Profilijärjestelmä on rakennettu siten, että levyt eivät voi irrota ilman, että profiilijärjestelmä irrotetaan. Profiilijärjestelmä toimitetaan täydellisenä sisältäen ruostumattomat ruuvit.

Tasaisen valkoinen pinta

Päällyslista on valmistettu UV-säteilyä kestävästä valkoisesta muovista, jotta profiilijärjestelmä näyttää mahdollisimman tasaiselta ja hillityltä. Vältyt huomiota herättävältä alumiiniprofiililta näkyvine ruuvipäineen, joista syntyy raidallinen vaikutelma. Sen sijaan saat tasaisen valkoisen pinnan, joka sopii hyvin yhteen vaaleiden eristyskattolevyjen kanssa.

Nopea asennus – puolet lyhyemmässä ajassa!

Muovinen päällyslista muodostaa tasaisen paineen koko levyn pituudelle, kun ruuvit puolestaan painavat paikoitellen ja voivat saada listan "aaltoilemaan" ja mahdollisesti vuotamaan. Päällyslista "napsautetaan" paikalleen, joten asennus sujuu nopeasti ja vaivattomasti, mikä on suuri etu. Ammattilaisilta kuluu kattomme asentamiseen vain noin puolet siitä ajasta kuin niiltä, joilla on ruuveilla kiinnitettävä päällyslista. Päällyslistan käyttöikä on sama kuin kattolevyjen, ja sillä on 10 vuoden takuu. Harjaprofiili ei sisälly hintaan, vaan se tilataan erikseen satulakattorakennuksen yhteydessä.